anmi0 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='Mi.'] flaga rybki sztandar a to co?:oops: Quote
fizzy Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 heej a może chcecie zobaczyć koniki??? :loveu: zdjęcia oczywiście Quote
Rinuś Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 goldenka245 napisał(a):Nie mam, ale wykonywałam takowe:diabloti: Taki ćwiczenia robią dzieci niepełnosprawne :evil_lol: ale to co napisała Basia- usprawniają równowagę na koniu i pozwalają nam się lepiej na nim czuć :p fizzy napisał(a):heej a może chcecie zobaczyć koniki??? :loveu: zdjęcia oczywiście jasne, dawaj :cool3: Quote
fizzy Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 ja te konie strasznie lubie:loveu: oczywiście nie moje... niestety:shake: Quote
sucha Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 oooo! że ja tu wcześniej nie trafiłam:shake: ciesze się że jest taki wątek i witam serdecznie wszystkich miłośników koni jeśli chodzi o mnie to jeżdżę od 5 lat ale do tej pory bardzo nie regularnie niestety... Konie i wszystko co z nimi związane uwielbiam od małego, a gdybym mogła to do stajni najchętniej bym sie przeprowadziła:p Od niedawna 'opiekuje' się troche zdziczałą klaczą(prywatną) która stoi w stajni w której teraz jeźdzę. i mam prawie 'swojego' konia :loveu: postaram się wkleić za kilka dni jakąś fotke. Quote
fizzy Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Rinuś napisał(a):Ten kary to taki podchodzący pod Fryza :loveu: też mi się tak wydawało.tylko on jest taki zimnokrwisty. ale i tak one są piękne:loveu:mam jeszcze więcej zdjęć:razz: Quote
anmi0 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 A chcecie pare fotek naszej ślicznej pary młodej:evil_lol: tj. Simba i Smigol nasze naj kucyki :) Fotki z bramy, którą robiliśmy:lol: Uzbieraliśmy ponad 120 zł, które przeznaczymy na coś do stadniny i koniom, ale jeszcze nie wiemy co:roll: Przed nami jeszcze pare wesel:loveu: Quote
Anja93 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Ooo trafiłam na odpowiedni wątek :D Jeżdzę konno od ok.5 lat, ale konie były moją pasją od maleńkości. Jeżdżę rekreacyjnie i niestety konia własnego nie mam. Uwielbiam jazdę konną, fotografowanie tych pięknych stworzeń no i przebywanie z nimi. :) Quote
Anja93 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 anmi0 napisał(a):A chcecie pare fotek naszej ślicznej pary młodej:evil_lol: tj. Simba i Smigol nasze naj kucyki :) Pokazuj!:cool3::cool3: Quote
anmi0 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 No to najpierw mój kochany, wymarzony pan młody:cool3: widzicie jaki z niego menik?:lol: Pan młody przed ślubem- skojarzyło mi się, że ucieka spod ołtarza, a Simbusia(z tyłu) go goni:eviltong: patrzcie jaki jam piekny jest! hahaha pan młody użarł panią młodą-nie swa wybrankę, lecz tą w sukni;) (tak wiem, wiem wędzidło za duże, ale wł. chyba gdzieś wziął, bo nie było :/) OI Smiguś raz jeszcze! c.d. panna młoda! Quote
anmi0 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 i c.d. ;) nasza Simba siateczka amojej roboty ogony teeeż:eviltong: a prawie tak wyglądała panna młoda mówię prawie, bo miała śliczny wianek, który ją denerwował i wyrzuciliśmy +takie śliczne kwiatki na czapraczku i wogóle był ładnie przystrojony tylko w drodze powrotnej się troszkę"zepsuł";) ______________________ i skoczne nasze kucyki ;) ja na Smigolku, nie chciało mi się przebierać :) Simba Quote
anmi0 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Na 2 fotce Smigola, to dopiero fryz, ale w pomniejszeniu:eviltong: Quote
fizzy Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 http://i32.tinypic.com/10wjitz.jpg ______________________ ale śliczny:loveu: Quote
anmi0 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 ale fajne przeciwmuchniki:eviltong: (my tak mówimy na nie:evil_lol:) ręcznie robione czy kupowane?? Quote
anmi0 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 aaaha kiedyś próbowałam zrobić, ale skończyło się na "nie chce mi się":evil_lol: macie jakieś pomysły jak zrobić??? Quote
fizzy Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='MealyAngel']to ja tez wrzuce fotki ;d http://i25.tinypic.com/2m4vkmc.jpg aleee śliczny.:loveu:wszystkie piękne Quote
fizzy Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 co tu tak pusto??? :-) dziś byłam na wystawie koni w Jasienówce. słyszeliście o tym? mam zdjęcia:cool3: Quote
anmi0 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Pokaż fotki:multi: a wystawa jakich/jakiej ras/y??? Quote
Zuza i Noddy Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Jest tutaj ktoś z jakiejś stajni z Częstochowy lub okolic? Quote
Recommended Posts