Jump to content
Dogomania

Masz swojego konia?  

186 members have voted

1. 1. Masz swojego konia?

• Mam :)
    • Niestety nie mam
    • Na razie nie mam, ale sądze, że już niedługo czterokopytny zagości w moim domu :)
    • Mam, ale chyba niedlugo będziemy musieli się rozstać...
    • Nie mam i mieć nie będe

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agnes']konie najczesciej sobie grzeja same ;) ale jesli jest dajmy na to kilka sztuk to i chlodniej jest. U mnie jest cieplutko :)
ta druga to polarowa? jak tak to tylko Jacson ;) tanie i bardzo dobre wg mnie :)
ta stajnia jest ogromna, a na razie stoją w niej chyba 3 konie:cool1:. Buduje się od roku i dopiero od kilku dni można wstawiać na pensjonat. Przeniose mojego konia to od razu zrobi się cieplej:evil_lol:Kto się przenosi ze mną?:evil_lol:

Dorkaa, ta pierwsza mi się podoba, kiedyś też nad nią myślałam:). A ta 2 już nie. Za bure kolory jak dla mnie:evil_lol:. Jak jascon to tylko ta:D :
http://www.gnl.pl/derka-jacson-logo-p-2597.html
ona jest bawełniana czy polarowa z bawełnianym podszyciem?:hmmmm: niby pisze, że tylko podszycie bawełniane...:hmmmm:

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mi.']ta stajnia jest ogromna, a na razie stoją w niej chyba 3 konie:cool1:. Buduje się od roku i dopiero od kilku dni można wstawiać na pensjonat. Przeniose mojego konia to od razu zrobi się cieplej:evil_lol:Kto się przenosi ze mną?:evil_lol:
zawsze mozna sie ratowac derka ;)
dla mnie za daleko:eviltong:

[quote name='Mi.']Jak jascon to tylko ta:D :
http://www.gnl.pl/derka-jacson-logo-p-2597.html
ona jest bawełniana czy polarowa z bawełnianym podszyciem?:hmmmm: niby pisze, że tylko podszycie bawełniane...:hmmmm:

czemu tylko ta? te zwykle jacsony za ok 90 zl sa rewelacyjne - mamy dwa, super wchlaniaja pot, szybko, a przy tym w ogole sie nie mechaca :) Nie maja pasow pod brzuchem, ale i z tym mozna sobie poradzic ;)

Posted

[quote name='Agnes']
dla mnie za daleko:eviltong:

nie marudź:diabloti:

czemu tylko ta? te zwykle jacsony za ok 90 zl sa rewelacyjne - mamy dwa, super wchlaniaja pot, szybko, a przy tym w ogole sie nie mechaca :smile: Nie maja pasow pod brzuchem, ale i z tym mozna sobie poradzic ;-)

bo jest najładniejsza:evil_lol:. A ja mam obsesje na tym punkcie:evil_lol:

zawsze mozna sie ratowac derka ;-)

czyżby następne wydatki?:diabloti:

Słyszał ktoś o trenerze Marku Głuchowskim?

Posted

[quote name='Mi.']nie marudź:diabloti:

w sumie...do obcnej stajni autobusami mam 1,5 godziny:eviltong:
[quote name='Mi.']bo jest najładniejsza:evil_lol:. A ja mam obsesje na tym punkcie:evil_lol:

ale za ta obsesje mozna miec dwie normalne:eviltong:

[quote name='Mi.']czyżby następne wydatki?:diabloti:

alez ja nic nie sugeruje:evil_lol:

[quote name='Mi.']Słyszał ktoś o trenerze Marku Głuchowskim?

nie, ale moze jak zdradzisz w jakiej stajni jest najczesciej to bedzie latwiej

Posted

[quote name='Agnes']w sumie...do obcnej stajni autobusami mam 1,5 godziny:eviltong:

ale za ta obsesje mozna miec dwie normalne:eviltong:

alez ja nic nie sugeruje:evil_lol:

nie, ale moze jak zdradzisz w jakiej stajni jest najczesciej to bedzie latwiej
hehe, oczywiście w Centurionie. Chyba się zdecydowałam, że się tam przeniose. Niektórych wytrenował na poziom Grand Prix i startowali na torwarze. Np. Norblin wyszedł spod jego ręki. Jak ktoś będzie ciekawy to info na PW;). Jak dla mnie wymarzony trener

Posted

[quote name='Mi.']jak dla mnie wymarzony trener

ja takiego "odkrylam" w pazdzierniku :) mialam ich wielu i nigdy nie nauczylam sie tak duzo w tak krotkim czasie:cool3::eviltong:

Posted

[quote name='Agnes']ja takiego "odkrylam" w pazdzierniku :) mialam ich wielu i nigdy nie nauczylam sie tak duzo w tak krotkim czasie:cool3::eviltong:hehe ja jeszcze go nie poznałam, ale z tego co słysze to będzie bosko:). Już naprawdę jestem zdecydowana się przenieść. Ciekawi mnie jeszcze cena treningów. Może wreszcie poradze sobie z moim wyścigowcem;).

Posted

Ta dera z jacsona jest boska :loveu: Mnie najbardziej się podoba ta brązowa.
Mi., jak ci źle w tamtej stajni to sie przenoś jak najszybciej (dla twojego i końskiego dobra :P). Ja tak zrobiłam. Fakt, na razie miałam jedną jazdę i zapowiada się fajnie. Mam nadzieję, że wam się uda.

Tylko ta cena pensjonatu... ile tam podawałas? 2 000? Za miesiąc?

Posted

goldenka245 napisał(a):
A ja mam do Was pytanie;)
Ma ktoś z Was może sztyblety Kieffer Andorra I??

chyba jestem tradycjonalistka i wole klasyczne hippici:eviltong:tansze, mozna czesciej wymieniac a i w bloto mi nie szkoda ;)

Posted

Agnes napisał(a):
chyba jestem tradycjonalistka i wole klasyczne hippici:eviltong:tansze, mozna czesciej wymieniac a i w bloto mi nie szkoda ;)

Ja też. Jakoś mnie to nie przekonuje.
Znajdź kogoś np. na volcie może ktoś ma.

Posted

Dorkaa napisał(a):
Tylko ta cena pensjonatu... ile tam podawałas? 2 000? Za miesiąc?

1500 + trener.
Na razie będe do niego dzwonić,żeby mnie przyjął. Jak nie przyjmie to się załamie. A może lepiej się z nim spotkać, sama już nie wiem co robić

Posted

ile taki trener może kosztować? Mój teraźniejszy to 100zł za jedną jazdę:roll:.Mam nadzieję, że ten 100 nie przekroczy bo chciała bym mieć te treningi kilka (3?) razy w tygodniu :/
w każdym razie posprawdzam jeszcze innych trenerów... w razie czego

Karolinia niezłe te sztyblety:). Ale.. hm.. jednak na twoim miejscu wzieła bym odrobine tańsze...

Posted

Mi. napisał(a):
ile taki trener może kosztować? Mój teraźniejszy to 100zł za jedną jazdę:roll:

boszzzz jak dobrze ze moja trenerka nie bedzie podnosic ceny, zeby nie stracic klientow - a bierze duzo mniej:evil_lol:prawie cala stajnia u niej jezdzi:eviltong:

a 1500 w wawie to...nie jest tak tragicznie za bardzo dobre warunki - powiedzmy, z ponizej 1000 to tu raczej sie nie schodzi:roll:stolyca sie ceni, grunt drogi itp

Posted

Mi. napisał(a):

Karolinia niezłe te sztyblety:). Ale.. hm.. jednak na twoim miejscu wzieła bym odrobine tańsze...

Czemu? ;)

Z tego co się orientuję taki dobry trener kosztuje właśnie coś koło 100-120zł ;)

Posted

Agnes napisał(a):
boszzzz jak dobrze ze moja trenerka nie bedzie podnosic ceny, zeby nie stracic klientow - a bierze duzo mniej:evil_lol:prawie cala stajnia u niej jezdzi:eviltong:

a 1500 w wawie to...nie jest tak tragicznie za bardzo dobre warunki - powiedzmy, z ponizej 1000 to tu raczej sie nie schodzi:roll:stolyca sie ceni, grunt drogi itp

tylko, że ja mam teraz treningi z 2 koleżankami, czyli się dzielimi:cool1: i wychodzi, że mi jeden trening raz w tygodniu kosztuje jakieś 35 zł:evil_lol:. A boks mam za 650, czyli nieźle mi się ceny podniosą jak się przeniose. Ale czego ja bym nie zrobiła dla Compana:loveu:

goldenka245 napisał(a):
Czemu? ;)

Z tego co się orientuję taki dobry trener kosztuje właśnie coś koło 100-120zł ;)

nie dobijaj mnie:evil_lol:. Bo w zime w nich chyba nie będziesz jeździć? Są raczej za chłodne. Czyli starczają na jeden ew. dwa sezony. Pamiętaj, że ci jeszcze stopa urośnie:roll:

Posted

Mi. napisał(a):
A może lepiej się z nim spotkać, sama już nie wiem co robić

ja bym się radziła spotkać, umówić może na jakąś "lekcje próbną";)