Jump to content
Dogomania

Masz swojego konia?  

186 members have voted

1. 1. Masz swojego konia?

• Mam :)
    • Niestety nie mam
    • Na razie nie mam, ale sądze, że już niedługo czterokopytny zagości w moim domu :)
    • Mam, ale chyba niedlugo będziemy musieli się rozstać...
    • Nie mam i mieć nie będe

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Rinuś']ha a ja jutro idę na konie :p dzisiaj też była ale nie jeździłam :eviltong:
a jutro jadę w teren na naszej stajennej maszynie do zabijania :evil_lol:
:evil_lol:
Powodzenia :evil_lol:

Posted

Jeżdżę od czterech lat w stadninie"Pa ta taj"w Kaniach Helenowskich.Nie polecam jej jednak....Za to,że koń zarży albo będzie próbował zdobyć klacz w rui są kopane i bite...A moją ukochaną siwą bez słowa oddali do rzeźni..:angryy::angryy::angryy:
Teraz pewnie ktoś pożera ją oglądając telewję....:placz::placz:Ludzie są okropni.:angryy:

Posted

Dorkaa napisał(a):
Rzeczywiście, bardzo śmieszne. Naprawdę śmierc koni w rzeźni jest bardzo śmieszna. HAHAHA, niewytrzymam :/

Jak dla mnie Oli chodziło o to, że ona sama tam jeździ i wie jak jest:roll:

Posted

[quote name='Mi.']tak, smieszne jest to ze kolezanka zbiera falszywe informacje:cool1:. Tak sie sklada ze jezdze tam 10 lat.
czyli nie wywożą tam koni na rzeź ? :razz::evil_lol:

a ja przeżyłam dzisiejszą jazdę na maszynie do zabijania :evil_lol: mi nic nie jest ale mój Lider prawie odgryzł dupsko innemu koniowi :evil_lol::evil_lol: takiego wściekłego to ja go dawno nie widziałam :crazyeye: dobrze że dałam radę go zatrzymać bo byłoby ciężko...

Posted

[quote name='Rinuś']
a ja przeżyłam dzisiejszą jazdę na maszynie do zabijania :evil_lol: mi nic nie jest ale mój Lider prawie odgryzł dupsko innemu koniowi :evil_lol::evil_lol: takiego wściekłego to ja go dawno nie widziałam :crazyeye: dobrze że dałam radę go zatrzymać bo byłoby ciężko...
hihihi:evil_lol:

[quote name='Justys95']Mi jakoś też nie do śmiechu...:roll:
bo sie nie znasz:eviltong:nie jestes w temacie:evil_lol:

Posted

Już jestem, już jestem! :D ale...o czym wy mówicie? :evil_lol:

A i jeszcze Basia, dlaczego więc nie pojechałaś? Nie pozwolili ci czy nie miałać czasu? :cool3:

Posted

[quote name='Justys95']Już jestem, już jestem! :D ale...o czym wy mówicie? :evil_lol:

A i jeszcze Basia, dlaczego więc nie pojechałaś? Nie pozwolili ci czy nie miałać czasu? :cool3:
czytaj ze zrozumieniem:eviltong:

ale raz ze bym nie zdazyla a dwa ze nie wiem gdzie tamta stajnia...