Jump to content
Dogomania

Masz swojego konia?  

186 members have voted

1. 1. Masz swojego konia?

• Mam :)
    • Niestety nie mam
    • Na razie nie mam, ale sądze, że już niedługo czterokopytny zagości w moim domu :)
    • Mam, ale chyba niedlugo będziemy musieli się rozstać...
    • Nie mam i mieć nie będe

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

runda honorowa :lol: nic nie widać :evil_lol:

mój koń jeszcze przed wyjazdem :)

to jestr Imbir,mieszaniec araba,jest strasznie płochliwym koniem,pierwszy raz brał udział w czymś takim :) super się sprawdził :) ma ok 4 lat :)

ten siwek to Indus,brat Imbira...75% araba :) a ten kasztan to mieszniaec Hucułka :)

Posted

suchajcie mam sprawe czy ktos nie szuka konia??
znajomi chca sprzedac

ma na imie Lokis rasa traken wiek 8lat
spokojny odwazy bezproblemowy
poprostu super konik

na zdjeciu jego wlasciciel na zawodach
kon do sportu

Posted

ewka i haker napisał(a):
te ze skurki sa lepsze,lepiej na nodze wygladaja tylko nie za zamawiaj przez neta bo lepiej takie czasy w sklepie kupic

Ej, tu nie chodzi o wygląd!!!!
Ja mam ze skóry i polecam. Sto razy lepsze niz z materiału.
Mam je już ze 2 lata i jestem strasznie zadowolona.
Na początku trzeba je ocz. ,,rozjeździc" ale potem jest super. Wytzymałe i wygodne. I lepiej przymierzć, pochodzić niż kupować przez neta. Takie kupowanie na cuzja sie po prostu niepsrawdza.
Jak kupowałam swoje to mi babka pokazywała takie z materiału jakie miała na sobie jej córka. Mówiła, że lepsze są te ze skóry bo jej córce to ze 100 razy szyłą te z materiału i są małowytrzymałe.

Heh, co z tego ze konik mały :roll:?

Posted

[quote name='Dorkaa']
Heh, co z tego ze konik mały :roll:?
napisałam tak z uprzedzeniem bo jak ostatnio pokazywałam te koniki mojej znajomej to się zdziwiła i zapytała się mnie co te koniki takie małe :evil_lol:

Posted

[quote name='Dorkaa']No wg mnie to troche dziwne bo nie liczy sie wielkość ale jakośc
no jasne ale wiadomo że taka kobitka jak ja :P 177 cm wzrostu śmiesznie wygląda na malutki koniku :)

ale Hucuły to zajebiste konie bo są bardzo wytrzymałe ;)

Posted

Dorkaa niby czemu nie warto kupowac w necie ja z tych rzeczy co kupilam (duuuuzo ich bylo) wszystko sie dotad sprawdzilo. To, ze ty nie umiesz sie mierzyc, to nie musisz przez to innym odradzac:D

Posted

Tiaaa.... wczoraj potwornie mnie brzuch bolal, ze nie ruszalam sie przez caly dzien, nie jadlam i mieli pogotowie do mnie wzywac, a dzis nie mam sil brzuch mnie pobolewa a chce na konie jechac

Posted

[quote name='goldenka245']Oj musisz sie tak czepiać:roll: Na końskich forach też tak piszą i nikt sie nie czepia (np.volta)

Muszę się czepiać bo to jest koń który ma charakter i osobowość a nie przedmiot który można ocenić tylko pod względem piękności.

[quote name='*luthien*']Dorkaa niby czemu nie warto kupowac w necie ja z tych rzeczy co kupilam (duuuuzo ich bylo) wszystko sie dotad sprawdzilo. To, ze ty nie umiesz sie mierzyc, to nie musisz przez to innym odradzac:-D
Tu nie chodzi o mierzenie :roll: informuję jakbyś nie wiedziała :roll:
Jak patrzysz na zdjęcie to nie wiesz czy będziesz się w tym dobrze czuła. Tego nie da się w żaden sposób zmierzyć :roll: