dog_master Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Ja do tej pory spadlam raz i o 1 raz za duzo :/ Bylam z kolezankami w stajni, jeden z pierwszy razów na koniu. Kumpela zaczela z nudow wymachiwac takim ogrooomnym szalikiem... I tak nim machala, ze machnela koniowi przed oczami, stanal dęba, a ja do tylu i gleba... :/ Quote
Likaa Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Dog master to nieciekawie sobie zaliczyłaś tą pierwszą glebe. A ja sobie ładniutko kłusowałam na hali a że drzwi do hali były otwarte to przejezdzajac okrezenie po okrezeniu kon czasami spogladal w kierunku owych otwartych drzwi i za ktoryms razem zauwazyl klacze psace sie na padoku no i nietrudno zgadanc jak zareagowal .. Przeszedl w jednej chwili do galopu i w tej samej chwili ja nieoczekiwanie apdlam sobie na miekkie trocinki, o tyle dobrze ;) Quote
Nesuniaaa Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 A ja pierwszy raz wisiałam na drzewie :P i to parokrotnie w ciągu jednej jazdy :/ No cóż po tej przygodzie drzewo zostało ścięte :) Quote
ewka i haker Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 hej mam na ime ewa jezdze konno 2lata niestety nie mam wlasnego konia ale zajmuje sie i jezdze na jednej klaczy oto moje zdjecie na niej Quote
ewka i haker Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 na lace na granadzie moja kochana myszka Quote
Herspri Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 :loveu: Widze że tu koniki polskie zagościły Ja jeździłam sporo na Kubusiu swojego czasu, diabeł mały :diabloti: Ogier nie wałach. Kubuś i ja z przed roku : Dwa pierwsze zdjęcia w posiomie to ja na Bonie - Trening w zimie ;/ Jak widać Cieszyn nie ma krytej ( dla tego między innymi planuje się przekadrować do Ochab ) A na dole ja na Kubusiu w terenie w zimie. Quote
dog_master Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 ewka i haker napisał(a):przeprzaszam ze takie duzeFotka jest okej :) Max. 640x640px :) Quote
ewka i haker Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 goldenka245 napisał(a):Szkoda, że takie małe te fotki :( moge dodac wiecej wieksze jesli chcecie Quote
ewka i haker Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='Herspri']:loveu: Widze że tu koniki polskie zagościły no tak w polowie ona ma matke rasy konik polski i ojca anglo-araba:loveu: Quote
ewka i haker Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Dorkaa napisał(a):Ewa w jakije stajni jeździsz? w Poznaniu na RANCZU POZNAN:loveu: Quote
basia bonnie Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 kilka moich, dzisiejszych:lol: jedno jak czyszcze kłus :lol: i ostatnie jak już pod koniec stępowałam konia, więc puściłam wodze i wyjęłam nogi ze strzemion :) Quote
Akadna Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Baisa, fajne fotki :) I Qnik śliczny :loveu: Quote
Dorkaa Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Basia, a jakie to bryczesy zamówiłaś :eviltong:? Quote
Mi. Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Basia :D:D:D:D Dorkaa takie: http://www.okser.pl/sklep/979300-equi-theme-pro-bryczesy-fun-line-mlodziezowe-p-1571.html Quote
Bewarka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Dzisiaj wreszcie pojechaliśmy na konie z bratem :) 1,5 miesiąca nas nie było :roll: i dziś on spadł z konia...:cool3: ale jest cały! :D Quote
Rinuś Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 ja już po Hubertusie :multi: byłam lisem :evil_lol::evil_lol: ale się zmęczyłam jak oni mnie gonili :evil_lol: tak chcieli złapać lisa że zwalili mnie z konia,ale nic mi nie jest ;) jutro wrzucę jakies fotki :) Quote
Dorkaa Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 A ja na swoim nie będę ;( Wystawa w Zabrzu Quote
ewka i haker Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 ja niestety tez nie bede na swoim hubertusie bo jestem po operacji i nie chce sie zucac na gleboka wode a przy okazji jest miedzynarodowa wystawa i klub ma pokaz Quote
Mi. Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 ja bede:) jest 17 listopada. 178zl, bez swojego konia, 50zl na swoim kopytnym;) Quote
Rinuś Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 no to ja na moim Nostrzyku :evil_lol: wiem wie niski jest :evil_lol: ale to jest stajnia gdzie są prawie same Hucułki bo tam jest hipoterapia dla osób niepełnosprawnych ;) nasza ekipa :) heh wiem tutaj wygląda jakbym go ciągnęła za mordę,ale tak nie jest :razz: on przez rekreację ma dziób jak z gumy :shake: a tutaj z przyjaciółką :) Quote
Rinuś Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='*luthien*']super:) nie masz wiecej?:eviltong: pewnie że mam :evil_lol: Quote
Recommended Posts