Jump to content
Dogomania

Masz swojego konia?  

186 members have voted

1. 1. Masz swojego konia?

• Mam :)
    • Niestety nie mam
    • Na razie nie mam, ale sądze, że już niedługo czterokopytny zagości w moim domu :)
    • Mam, ale chyba niedlugo będziemy musieli się rozstać...
    • Nie mam i mieć nie będe

Recommended Posts

Posted

Ja do tej pory spadlam raz i o 1 raz za duzo :/ Bylam z kolezankami w stajni, jeden z pierwszy razów na koniu. Kumpela zaczela z nudow wymachiwac takim ogrooomnym szalikiem... I tak nim machala, ze machnela koniowi przed oczami, stanal dęba, a ja do tylu i gleba... :/

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dog master to nieciekawie sobie zaliczyłaś tą pierwszą glebe.
A ja sobie ładniutko kłusowałam na hali a że drzwi do hali były otwarte to przejezdzajac okrezenie po okrezeniu kon czasami spogladal w kierunku owych otwartych drzwi i za ktoryms razem zauwazyl klacze psace sie na padoku no i nietrudno zgadanc jak zareagowal .. Przeszedl w jednej chwili do galopu i w tej samej chwili ja nieoczekiwanie apdlam sobie na miekkie trocinki, o tyle dobrze ;)

Posted

:loveu: Widze że tu koniki polskie zagościły
Ja jeździłam sporo na Kubusiu swojego czasu, diabeł mały :diabloti:
Ogier nie wałach.
Kubuś i ja z przed roku :

Dwa pierwsze zdjęcia w posiomie to ja na Bonie - Trening w zimie ;/ Jak widać Cieszyn nie ma krytej ( dla tego między innymi planuje się przekadrować do Ochab )
A na dole ja na Kubusiu w terenie w zimie.

Posted

ja już po Hubertusie :multi: byłam lisem :evil_lol::evil_lol: ale się zmęczyłam jak oni mnie gonili :evil_lol:
tak chcieli złapać lisa że zwalili mnie z konia,ale nic mi nie jest ;)
jutro wrzucę jakies fotki :)

Posted

no to ja na moim Nostrzyku :evil_lol: wiem wie niski jest :evil_lol: ale to jest stajnia gdzie są prawie same Hucułki bo tam jest hipoterapia dla osób niepełnosprawnych ;)

nasza ekipa :)

heh wiem tutaj wygląda jakbym go ciągnęła za mordę,ale tak nie jest :razz: on przez rekreację ma dziób jak z gumy :shake:

a tutaj z przyjac
iółką :)