Rinuś Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 jejku znowu się zgubiłam tutaj :shake: dziewczyny jedziecie Hubertusa w tym roku ? bo ja jadę w poniedziałek :multi: Quote
Mi. Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 ja nie wiem... mam nadzieje, ze tak. Nie wiem nawet kiedy jest u nas:shake: Quote
Rinuś Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Luthien Twój avatar mnie przeraża :evil_lol::evil_lol::evil_lol: u nas szykuje się niezły Hubertus :evil_lol: jedzie kilka młodych koni :P będzie zadyma :diabloti: Quote
Mi. Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 hehehehe, bywa przy konskim zakupoholizmie:p ja nie wiem na czym pojade jesli bede jechac:roll:pewnie na mej kobyle... Quote
Rinuś Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='*luthien*']hehehehe, bywa przy konskim zakupoholizmie:p ja nie wiem na czym pojade jesli bede jechac:roll:pewnie na mej kobyle... chodziło mi o kolor :evil_lol::evil_lol: a czemu kobyle? :razz: Quote
basia bonnie Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 ale Wam zazdroszczę, że w Hubertusie startujecie..! Quote
Rinuś Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='ß@$!@']ale Wam zazdroszczę, że w Hubertusie startujecie..! a Ty?:razz: (10 znaków) Quote
basia bonnie Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 eee..ja nie mam gdzie i nie mam jeszcze tak dobrych umiejętności na koniu..:evil_lol: Quote
Mi. Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='Rinuś']chodziło mi o kolor :evil_lol::evil_lol: a czemu kobyle? :razz: aha:evil_lol:taki bladorozowy no nie?;) bo to klacz:evil_lol: i jest zrebna:cool1: Quote
Rinuś Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='*luthien*']aha:evil_lol:taki bladorozowy no nie?;) bo to klacz:evil_lol: i jest zrebna:cool1: ogólnie że jest różowy :diabloti: a w którym miesiącu ? Quote
Mi. Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='Rinuś']ogólnie że jest różowy :diabloti: a w którym miesiącu ? nie wiem, przyjechala do stajnii juz zrebna. Ale jest gruuuba... oj tak...:D sadze, ze to juz niedlugo;) Quote
Akadna Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 może, niedługo będę chodzić na jazdę konną :multi: Quote
Bewarka Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='Werka']może, niedługo będę chodzić na jazdę konną :multi: Gdzie, gdzie? :D Quote
Dorkaa Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 A ja jutro na końńń!! Do ukochanej mojej stajenki :) A dzisiaj na zawodach w Zbrosławicach. Licencja była, wogóle dziewczyny z kadry :) Quote
sota36 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 A to dzisiaj - ja ( za aparatem) ,moj pies - Gucio i ON - Bunandol! Quote
Dorkaa Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Nie lampą po oczach!! I kunia wiele nie widać :( Quote
Bewarka Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Przecież mu bardzo nie poświeciło po oczach...;) Quote
Dorkaa Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Poświecilo, poświeciło :P Konika nie widać :( Quote
Bewarka Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 http://i191.photobucket.com/albums/z31/sota36/DSC00869.jpg Ale się łoczy świecą :p Quote
Dorkaa Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Sota, no nic nie widać :P A nie masz całego konika :DD? Quote
Presja Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Hej! Zapraszam wszystkich koniarzy na nowe forum jeździeckie ! Na pewno każdy znajdzie coś dla siebie ! :razz: www.parkur.p2a.pl :loveu: Quote
Herspri Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 a jak wspominacie swój pierwszy upadek z konia ? W jakich okolicznościach zlecieliście po raz pierwszy... i ogólnie o pierwszym twardym lądowaniu ^~ Ja pierwszy raz zleciałam z tej klaczki : http://images20.fotosik.pl/26/3bdaea18822617d7med.jpg dokładnie 2 lata temu, jeszcze z zadnego innego konia nie spadłam tylko zawsze z niej, pierwszy raz w kłusie na zakręcie mi strzeliła baranka i poleciałam jak z procy :cool3: a innym razem kiedy kłusowałam sobie na oklep jakoś dziwnie się przechiliłam i poprostu się zsunełam a konia :D Klaczka ma na imie Ironia i jest ślązaczką . ( na zdjęciu ja siedze na koniu, jeszcze w długich i nie przefarbowanych włosach ^~) Quote
Dorkaa Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Hihi :D Ja to po przeniesieniu się do drugiej stajni (tej samej kierowniczki z tymi samymi końmi) pierwsza jazda, wchodzę na klaczkę a tu facet wychodzi zza krzaka... jak nie poszła galopem... zleciałam na plecy, w błotko :D Myslałam że umieram, ale wlazłam spowrotem :) Drugi raz jak mi się konik polski Mag zatrzymal gwałtownie na płocie, zsunęłam się z jego szyi (bo na niej wylądowałam :evil_lol:) do śnieżnej zaspy w którą wiechał swoimi króciutkimi nóżkami :D Było przynajmnije miękko :P Quote
Recommended Posts