Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 341
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wielkie dzięki za gratki !

Jak w takim tempie będzie zdobywać kolejne championaty

Zorka spełnia już normy ilościowe ( niestety nie czasowe :diabloti:) na Interchampiona , Championa Litwy i Łotwy . Mam nadzieję , że do końca roku to i coś tam jeszcze się pokończy .

Posted

[quote name='piotrjan'][FONT=Comic Sans MS]WINTERFROST'S EXCLUSIVE od wczoraj jest Championem Polski ! :oops: :oops: :oops:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]13.07.2008 -Warszawa - [SIZE=2]klasa pośrednia - CWC[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]09.08.2008 - Sopot - [SIZE=2]klasa pośrednia - CWC[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]31.08.2008 - Białystok - [SIZE=2]klasa pośrednia - CWC + CACIB[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]08.11.2008 - Poznań - [SIZE=2]klasa pośrednia - CWC + CACIB[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]07.02.2009 - Rzeszów - [SIZE=2]klasa pośrednia - CWC - res CACIB [/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Rzeszów to piąty występ Zorki w kraju w dorosłych klasach . [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]To również prezent z okazji skończenia dzisiaj 22 miesięcy . [/FONT]
.

Troche spoznione :oops: WIELKIE GRATKI PIOTR :multi::multi::multi:

BRAWO ZORKA :multi::multi::multi::multi::multi:

• 1 month later...
Posted

:multi::multi::multi::multi: Brawo Gabi i Fanka :multi::multi::multi::multi:
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Dziękujemy za gratulacje :p

Sukces tym bardziej cieszy bo wyprawa daleka a konkurencja silna :p

Justyna nie masz nam czego zazdrościć ;) Zgłaszasz psy, wsiadasz w samochód i jedziesz :evil_lol:

A Bałkany bardzo mi się podobają. Uwielbiam ten klimat :razz:

Posted

[quote name='efra-husky']weekend pełen emocji, ale udało nam się wrócić w jednym kawałku cało i szczęśliwie :p

full of energy potęga naturalności w niedzielę 29.03 została nowym championem serbii :p

[size="4"]wow gratulacje!!!!!

Posted

Dziękuję wam dziewczyny za gratulacje :)

Tereny może odległe ale dla mnie bałkany mają swój niespotykany nigdzie indziej urok :p
Wyprawa bardzo fajna i na pewno jeszcze tam wrócimy :loveu:

Posted

Gabrusiu super oby tak dalej i po następny,WIEEEEEELKIE GRATKI I DRAPANKA:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Nie było mnie "troszke" i tu tyle zmian... :razz:

Spóźnione ale szczere ->>>>>>>>:loveu:
[SIZE="4"]WIELKIE GRATULACJE dla Gabrysi i Jolii za [SIZE="4"]kolejne championaty :multi::multi: