Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

3-4 dniowych maluszków od wczoraj bez mamy.
znalezione na ogródkach działkowych, urodzone w norze wykopanej w ziemi, bardzo pilnie poszukują domów.
bardzo przykra wiadomość, jeśli do wieczora nie znajdzie się nikt, kto będzie chciał maluszki adoptować, będą musiały być uśpione. Same nie mają żadnej szansy na przeżycie. :shake:

inf na miejscu w gabinecie weterynaryjnym w Radości ul Panny Wodnej 47
tel 022 615 79 03

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W weekend mnie nie ma .:shake: Wyjeżdzam na slub.Ponadto nigdy nie miałam pod opieka takich maleństw.Trzeba je chyba karmic co 2-3 godziny ,masoawac brzuszki.O ile bede mogła w jakikolwiek sposób pomóc to tylko od poniedziałku i tylko na tydzień.Potem ide na całe dnie do pracy wiec nie bedzie mnie 10 godzin.
Nic ponadto nie moge zaproponowac.

Posted

to jest bardzo powazna decyzja, a daliscie malo czasu na jej podjecie. nie da sie przedluzyc terminu?? moze znjadzie sie sunia karmiąca!

Posted

dobra wiadomość maluszki dostały czas do jutra!!!!
hop do góry!!!
jeśli jedną najmniejszą suczkę zaakceptuje suczka TO ZOSTANIE TYLKO 5 DO ADOPCJI!!!

Posted

Ja kiedyś, jako 14-latka wykarmiłam świeżo urodzone szczenię, ale tylko jedno.

Jeśli znajdą się chętni do wykarmienia, zobowiązuję się szukać nowych właścicieli... do skutku...