Ania_i_Kropka Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Dzisiaj Torusia pojechała do nowego domu!!!:multi::multi::multi::lol::lol::lol: Państwo szukali psiaka po stracie swojego ukochanego 17 letniego jamnisia. Zabrali Torusie na prawie 2 godzinny spacerek, po którym posiedzieli z nią na terenie schroniska, rozważyli wszystkie za i przeciw i w końcu w trójkę opuścili schronisko. Torusia zamieszkała w domku z małym ogródkiem. Quote
DarkAngels Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Dzisiaj Torusia pojechała do nowego domu!!!:multi::multi::multi::lol::lol::lol: Państwo szukali psiaka po stracie swojego ukochanego 17 letniego jamnisia. Zabrali Torusie na prawie 2 godzinny spacerek, po którym posiedzieli z nią na terenie schroniska, rozważyli wszystkie za i przeciw i w końcu w trójkę opuścili schronisko. Torusia zamieszkała w domku z małym ogródkiem. No poprostu nie wierze :-o Aria, Miśka, a teraz kochana Torusia :multi: Ale się ciesze. :) Quote
carolinascotties Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='Ania_i_Kropka']Dzisiaj Torusia pojechała do nowego domu!!!:multi::multi::multi::lol::lol::lol: Państwo szukali psiaka po stracie swojego ukochanego 17 letniego jamnisia. Zabrali Torusie na prawie 2 godzinny spacerek, po którym posiedzieli z nią na terenie schroniska, rozważyli wszystkie za i przeciw i w końcu w trójkę opuścili schronisko. Torusia zamieszkała w domku z małym ogródkiem. ale seria - oby trwała jak najdłużej !!! HURA !!!!!!:loveu: Quote
Jagoda1 Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Torusiu, ogromnie cieszę się, bądź szczęsliwa w nowym domku. Quote
DarkAngels Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Agusia pamiętasz co Ci mówiłem w piątek w schronisku? :cool3: Powiedziałem Ci, że jak będzie na wybiegu to odrazu rozpogodnieje i że szybko znajdzie domek :evil_lol: A tu nawet nie mineło 24 godziny, a Torusia ma domek :) :multi: Quote
Ania_i_Kropka Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Wczoraj miejsce Tory i Miśki zajęły Astor i Pysio mam nadzieję, że do nich też uśmiechnie się szczęście. Quote
DarkAngels Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Wczoraj miejsce Tory i Miśki zajęły Astor i Pysio mam nadzieję, że do nich też uśmiechnie się szczęście. :multi: Kolejne kochające i młode psiaki na wybiegu :) Napoewno do nich uśmiechnie się też szczęście :) One są cudowne :) Quote
Jagoda1 Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 Pomyślcie o Cortnice, może ja tez przenieść na miejsce Torusi, ona już odważnie podchodzi do siatki, może ją ktoś wypatrzy. Da wiele radości Domkowi... Quote
DarkAngels Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Pomyślcie o Cortnice, może ja tez przenieść na miejsce Torusi, ona już odważnie podchodzi do siatki, może ją ktoś wypatrzy. Da wiele radości Domkowi... Hmmmm. Trzeba by było spytać się jutro Pani Dyrektor :) Quote
Ania_i_Kropka Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Nie wiem czy to dobry pomysł. Na dużym wybiegu Cortinka czuje się bardzo dobrze. Zaprzyjaźniła się z Billą. Jak ktoś przechodzi to podbiega z innymi psami do siatki. Na małym wybiegu siedzą psiaki, które mogłyby zamęczyć małą Cortinkę Quote
Jagoda1 Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 Ty najlepiej wiesz, które ze soba zgadzają się...JJa mam sentyment do Cortinki i chciałabym po kumotersku cos załatwić.... Quote
DarkAngels Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Też prawda. Na małym wybiegu jest kilka młodych piesków które by ją ciąglew zaczepiały :) A tu ma duży wybieg, trochę kraczków i trawy ;) no i kolezanke :) Quote
Recommended Posts