Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj Torusia pojechała do nowego domu!!!:multi::multi::multi::lol::lol::lol:

Państwo szukali psiaka po stracie swojego ukochanego 17 letniego jamnisia. Zabrali Torusie na prawie 2 godzinny spacerek, po którym posiedzieli z nią na terenie schroniska, rozważyli wszystkie za i przeciw i w końcu w trójkę opuścili schronisko.
Torusia zamieszkała w domku z małym ogródkiem.

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
Dzisiaj Torusia pojechała do nowego domu!!!:multi::multi::multi::lol::lol::lol:

Państwo szukali psiaka po stracie swojego ukochanego 17 letniego jamnisia. Zabrali Torusie na prawie 2 godzinny spacerek, po którym posiedzieli z nią na terenie schroniska, rozważyli wszystkie za i przeciw i w końcu w trójkę opuścili schronisko.

No poprostu nie wierze :-o Aria, Miśka, a teraz kochana Torusia :multi: Ale się ciesze. :)

Posted

[quote name='Ania_i_Kropka']Dzisiaj Torusia pojechała do nowego domu!!!:multi::multi::multi::lol::lol::lol:

ale seria - oby trwała jak najdłużej !!! HURA !!!!!!:loveu:

Posted

Agusia pamiętasz co Ci mówiłem w piątek w schronisku? :cool3: Powiedziałem Ci, że jak będzie na wybiegu to odrazu rozpogodnieje i że szybko znajdzie domek :evil_lol: A tu nawet nie mineło 24 godziny, a Torusia ma domek :) :multi:

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
Wczoraj miejsce Tory i Miśki zajęły Astor i Pysio mam nadzieję, że do nich też uśmiechnie się szczęście.

:multi: Kolejne kochające i młode psiaki na wybiegu :) Napoewno do nich uśmiechnie się też szczęście :) One są cudowne :)

Posted

Pomyślcie o Cortnice, może ja tez przenieść na miejsce Torusi, ona już odważnie podchodzi do siatki, może ją ktoś wypatrzy. Da wiele radości Domkowi...

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
Pomyślcie o Cortnice, może ja tez przenieść na miejsce Torusi, ona już odważnie podchodzi do siatki, może ją ktoś wypatrzy. Da wiele radości Domkowi...

Hmmmm. Trzeba by było spytać się jutro Pani Dyrektor :)

Posted

Nie wiem czy to dobry pomysł. Na dużym wybiegu Cortinka czuje się bardzo dobrze. Zaprzyjaźniła się z Billą. Jak ktoś przechodzi to podbiega z innymi psami do siatki. Na małym wybiegu siedzą psiaki, które mogłyby zamęczyć małą Cortinkę