Kotka Milka Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Szukam witamin w paście w tubce dla psa ktory nie może jesc Chce mu wciskac z tubki lub strzykawka prosze o pomoc bo nie moge znalezc Quote
kasikz Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 Dlaczego nie może jeść? naturalna bomba witaminowa dla psa - surowe żółtko :) Quote
Kotka Milka Posted December 2, 2014 Author Posted December 2, 2014 Saba ma niewydolnosc nerek i nie ma apetytu :(( znalazlam w necie witaminy beaphar multi vitamin paste 250 gr ale tylko na zoolus i nie mam jak jej zamowic bo koszt 25 zl a wywylaja tylko od 50zl :(( Quote
gryf80 Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 bephara moga miec w zoologikach poszukaj /podzwoń. Quote
Kotka Milka Posted December 2, 2014 Author Posted December 2, 2014 W calych wadowicach lazilam i prosilam o sprowadzenie z hurtowni- nie maja w krakowie tez bylam w sobote i tez nie maja znalazlam tylko w tym cholernym zoolus i na allegro ale na allegro tylko 100g i wychodzi 2 razy drozej Quote
isabelle301 Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Saba ma niewydolnosc nerek i nie ma apetytu :(( znalazlam w necie witaminy beaphar multi vitamin paste 250 gr ale tylko na zoolus i nie mam jak jej zamowic bo koszt 25 zl a wywylaja tylko od 50zl :(( to popytaj po znajomych - moze ktoś coś chce z zooplusa - wtedy zrobicie wspólne zakupy. Nie masz znajomych? Quote
Kotka Milka Posted December 2, 2014 Author Posted December 2, 2014 no wlasnie wszyscy juz zrobili i nikt nie chce teraz , wetow zapytalam maja zorientowac sie w swoich hurtowniach czy tam jest jutro jak nie bedzie to nie wiem chyba pozostanie mi zamowic z allegro Quote
Recommended Posts