Arlene Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Napiszę, ale szczerze mówiąc, ja już tracę nadzieję... Ludzi odstrasza Jego wiek, problemy... Quote
Gosiapk Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Nie damy się Psiara, będziemy podnosić do skutku!!! Trzeba by odnowić jego Allegro, bo się skończyło. Jakie on ma problemy? Na pierwszej stronie nic o tym nie ma. Quote
grazyna9915 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Ratunku, ale mam problemy z pisaniem na dogomnii, mam nadzieję, że ten post będzie widoczny.Co ostatnio się dowiedziałam to piesek gorzej widzi i słyszy. Quote
Gosiapk Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Taki malutki aż dziwne, że ktos do bloku go jeszcze nie wziął Quote
Arlene Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 grazyna9915 napisał(a):Ratunku, ale mam problemy z pisaniem na dogomnii, mam nadzieję, że ten post będzie widoczny.Co ostatnio się dowiedziałam to piesek gorzej widzi i słyszy. No właśnie... I ja dowiedziałam się o tym dopiero w ostatnią niedzielę od Pani Grażynki. Możliwe, że to ze starości... Już sama nie wiem. W każdym razie nie chcę tracić nadziei, że ktoś Malucha przygarnie, ale pomyślcie - dziesięcioletnia, niedowidząca, niedosłysząca kluseczka... Kto słysząc coś takiego zdecydowałby się na adopcję? Ludzie chcą zdrowe, radosne szczeniaki, niestety... Mało jest takich, którzy zechcieliby dać ostatnią szansę takiej biedzie jak nasz Mały Pikuś... Pewnie to bardzo dziwne, ale Maluch tak mi w serce zapadł z tymi swoimi smutnymi oczkami z tą iskierką nadziei, która może lada chwila zagasnąć... Quote
Gosiapk Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Psiara jego nadzieja w Niemcach. Napisz do Tundry lub pajuni. One zajmują się adopcją takich staruszków (między innymi) do Niemiec. Quote
Arlene Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Gosiapk, napisałam do Tundry. Może to coś da. Dziękuję wszystkim bardzo, bardzo serdecznie za zainteresowanie Maluchem i podnoszenie Jego wątku! :Rose: Quote
Asia_M Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Modlę się mocno o wspaniały domek dla maluszka i podnoszę! Quote
Gosiapk Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Psiara&Nusia napisał(a):Gosiapk, napisałam do Tundry. Może to coś da. Dziękuję wszystkim bardzo, bardzo serdecznie za zainteresowanie Maluchem i podnoszenie Jego wątku! :Rose: Oby Tundra zechciała działać. Quote
magda222 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Wzięłam dziś Miśka do siebie na tymczas.Myślałam o tym i planowałam to od tygodnia ale nie chciałam nic pisać bo nie chciałam zapeszyć.Bałam się,że coś się nie uda,nie wyjdzie.Tak więc Misiaty jest w tej chwili u mnie-bezpieczny,wyczesany,nakarmiony,po dłuuuugim spacerku :) Jeszcze czeka go kąpiel no i musimy coś zrobić z tym odorkiem paszczękowym :lol: Może ktoś poradzi mi jak najlepiej to zlikwidować? :) Quote
Kincia Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 magda222 napisał(a):Wzięłam dziś Miśka do siebie na tymczas.Myślałam o tym i planowałam to od tygodnia ale nie chciałam nic pisać bo nie chciałam zapeszyć.Bałam się,że coś się nie uda,nie wyjdzie.Tak więc Misiaty jest w tej chwili u mnie-bezpieczny,wyczesany,nakarmiony,po dłuuuugim spacerku :) Jeszcze czeka go kąpiel no i musimy coś zrobić z tym odorkiem paszczękowym :lol: Może ktoś poradzi mi jak najlepiej to zlikwidować? :) Misia przeciez to watek Pikusia:diabloti: Wrzuc jakies foteczki:loveu::loveu::loveu: Quote
Mada:) Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Olcia zmień tytuł wątku ! :razz: Domek tymczasowy jest, teraz brakuje tylko domku docelowego !! Pani Madziu - super, że uratowała mu Pani życie !! :multi: Quote
diana79 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 magda222 jesteś cudowna :loveu: uratowałaś tego biedaka :multi: teraz trzymam kciuki za domek stały :thumbs: Quote
grazyna9915 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Madziu jesteś kochana i dzięki, że przywróciłaś swój tymczas, mimo wielu przeciwności losu.Na odorek znasz sposobek - "LAKCID".Nie mogę się doczekać jutra - kiedy ja go zobaczę?Online iPhone Screensaver - be the first to win! myscreensavers.info/media/iphone.scr Quote
magda222 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Dla mnie to jest Misiek i już :) Przytulaśny i kochany :) Nie wiem dlaczego on do tej pory nie znalazł domu! On jest niesamowity! Bardzo grzeczny.Zero agresji(mam 2 koty i schodzi im z drogi bidulek). Teraz śpi-wykąpany i najedzony po wieczornym spacerku:) Nie robię niczego innego i bardziej nadzwyczajnego niż Wy :) Quote
AgaG Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 mam tylko mała prosbę z tym odorkiem to może byc aprawa poważna od zebna. trzeba isc do weta, bo byc może trzeba cześc zebów usunąć. ja miałam na tymczasie staruszka i on od zebów miał zatruty organizm, trzeba iść do dobrego weta. :p Quote
diana79 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 starsze psy zazwyczaj mają straszny odorek:diabloti: mój 15-letni pies ma zęby w miarę zdrowe a odorek jest niedozniesienia :mdleje: choć zazwyczaj główną przyczyną odorku są zęby :-( Quote
Recommended Posts