magda222 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Kasiu,nie mam siły :( Przepraszam... Całkiem mnie to wypaliło :( Dziękuje Wam wszystkim za dobre słowo. Dziękuję noemik za wszystko co zrobiła dla Miśka. Quote
albiemu Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 wiecie ja kocham psy bo mają tak niewiele wspólnego z człowiekiem, ich uczucia, miłość, wierność to wynik bezinteresowności, intuicji, anielskiego przeznaczenia ..... Madziu ja straciłam swojego anioła dwa lata temu, nie ma dnia abym nie myślała o nim, to jedna z tych sytuacji kiedy czas nie leczy. Działaj dla Miśka, płacz bo to pomaga ale niech łzy nie osłabiają a dodają sił. Uwierz mi pomoc innym zwierzętom, działanie dla ich dobra to pomaga. Moim Orzechowskim pomogłaś i nawet nie wiesz jak bardzo. MISIU ... uwierz mi ten mały skurczybyk biega właśnie za tabunem suczek z moim Albinem i jak do nich dołączymy znów będziemy miały pełne ręce roboty... Madziu poświęć swój wolontariat Misiowi, ja poświęciłam Albinowi i to wspomnienie jego upierdliwości i fatalnego charakteru dodaje mi sił, bo tak naprawdę dobra morda z niego była. Quote
Psiutka380 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Bądź szczęśliwy za TM! Łzy się same cisną do oczu. To niesprawiedliwe! Quote
wanda szostek Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Dzisiaj po powrocie ze szpitala odnalazłam wątek Misia. Jest mi bardzo przykro i smutno z powodu jego odejścia. Szukałam wątku, bo chcę prosić o wejście na wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38692&page=105 i radę. Zaginęła maleńka, niedowidząca sunia Majka. Potrzebne rady tych którzy mają doświadczenie w szukaniu piesków. Proszę pomóżcie odszukać małą Majeczkę. Quote
Avaloth Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 przez jakiś podpis trafiłam na wątek Tyskich psów.. zobaczyłam Misia, wyglądał jak szczeniak, przeczytałam że ma 10 miesięcy, dopiero potem zauważyłam że 10 lat.. Prześledziłam wszystko, od DT, przez nieudaną adopcję i poszukiwania .. i szczęśliwe zakończenie.. a dwie strony później .. strasznie mi przykro pani Madziu.. poryczałam się przy komputerze, chociaż nigdy wcześniej na wątku Misia nie byłam.. :placz::placz: dlaczego ten świat jest taki nie sprawiedliwy? Misiu dostał szansę, wspaniałą szansę i nie zdążył jej wykorzystać.. przynajmije te ostatnie dni spędził szczęśliwy..:-( [*] Quote
magda222 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Misiaczku...ja cały czas pamiętam...jestem z Tobą... Quote
grazyna9915 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Ja również o Misiaczku nigdy nie zapomnę. Dzięki niemu i Magdzie222 przeżyłam wspaniałe chwile np. kiedy wyszedł ze schroniska, pierwszy fryzjer i Misiu który nagle wygląda jak szczeniaczek, spacerki i najstraszniejszy a zarazem najpiękniejszy dzień kiedy zaginął w Krakowie. Nigdy nie zapomnę tej nocy kiedy w ciemności zauważyłyśmy krzywy ogonek i pupcie Miśka. To była najpiękniejsza pupcia na świecie. Nigdy jeszcze nie ryczałam tak bardzo ze szczęście i nie wrzeszczała na całe gardło jak wtedy. To była najpiękniejsza chwila, najpiękniejsza pupa i najpiękniejszy pies. NIGDY CIĘ MISIU NIE ZAPOMONĘ. NIGDY! Quote
Arlene Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Tyle już czasu upłynęło, odkąd pisałam o Misiu - wtedy jeszcze Małym... Takiego pieska nie sposób zapomnieć [*] Quote
magda222 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Pozwolę sobie skopiować post.Piękny post dogomaniaka o nicku Saint. Napisał go na tym wątku: http://www.dogomania.pl/forum/f78/szkielet-amstaffa-neo-za-tm-niech-jego-wlasciciele-smaza-sie-w-piekle-130707/ Bardzo się wzruszyłam...Posłuchajcie "Zdumienia"... Miśku kochany Saint: Wrzuta.pl - Eric Clapton - Tears In Heaven 'Would you know my name, If I saw you in heaven?' " Ta część nieba nazywana jest Tęczowym Mostem. Kiedy odchodzi zwierzę, które było szczególnie bliskie komuś, kto pozostał po tej stronie, udaje się na Tęczowy Most. Są tam łąki i wzgórza, na których wszyscy nasi mali przyjaciele mogą bawić się i biegać razem. Mają tam dostatek jedzenia, wody i słońca; jest im ciepło i przytulnie. Wszystkie zwierzęta, które były chore i stare powracają w czasy młodości i zdrowia; te które były ranne lub okaleczone są znów całe i silne, takie, jakimi je pamiętamy marząc o czasach i dniach, które przeminęły. Zwierzęta są szczęśliwe i zadowolone, z jednym małym wyjątkiem: każde z nich tęskni do tej jedynej, wyjątkowej osoby, która pozostała po tamtej stronie. Biegają i bawią się razem, lecz przychodzi taki dzień, gdy jedno z nich nagle zatrzymuje się i spogląda w dal. Jego lśniące oczy są skupione, jego spragnione ciało drży. Nagle opuszcza grupę, pędząc ponad zieloną trawą, a jego nogi poruszają się wciąż prędzej i prędzej. To ty zostałeś dostrzeżony, a kiedy ty i twój najlepszy przyjaciel wreszcie się spotykacie, obejmujecie się w radosnym połączeniu, by nigdy już się nie rozłączyć. Deszcz szczęśliwych pocałunków pada na twoją twarz, twoje ręce znów pieszczą ukochany łeb; patrzysz znów w ufne oczy swego przyjaciela, który na tak długo opuścił twe życie, ale nigdy nie opuścił twego serca. A potem przekraczacie Tęczowy Most - już razem..." Neo.. Dzieli nas czas, nie odległość. Nie odchodź za daleko. Poczekaj na mnie. Na drugiej stronie mostu.. Wrzuta.pl - Janusz Radek - Zdumienie Quote
pszczolka182 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [*] [*] [*] Biedny Misiaczek;** Cudowny psiak z niego [niestety] był Quote
magda222 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Misieńku,pamiętam codziennie o Tobie... Ale dziś jest mi wyjątkowo ciężko i smutno... Mam nadzieję,że jesteś szczęśliwy za Tęczowym Mostem Moja kochana mordko... Quote
AMIGA Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Oj Mordeczko kochana. Ile razy wchodzę na ten wątek, to muszę solidnie przepłukać oczy. Łzy się same wyciskają :-( Jedyna nadzieja to to, że tam http://www.ostoja-molosow.com/rainbowbridge.jpg Mu jest już naprawdę dobrze i stamtąd patrzy na nas i nie chce napewno, żebyśmy się smucili Quote
magda222 Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Zdrowych, spokojnych, rodzinnych Świąt wszystkim!!! :tree1: Misieńku jak Ci jest za Tęczowym Mostem? Quote
kaja555 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 właśnie w święta tuż przed zaśnięciem przypomniała mi się historia Miśka, on rzeczywiście jest Aniołem i cały czas jest wśród nas Quote
magda222 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 [quote name='kaja555']właśnie w święta tuż przed zaśnięciem przypomniała mi się historia Miśka, on rzeczywiście jest Aniołem i cały czas jest wśród nas Za kilka dni minie 3 rocznica jego odejścia... (*) Quote
Recommended Posts