grazyna9915 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Mam nadzieję, że te kochane maleństwo już nie długo będzie w schronisku! Quote
agula Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 http://images21.fotosik.pl/245/fb9b5a42f97e6a00.jpg do góry Quote
milk Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Hej Dziewczyny, jestem tu zupełnym żółtodziobem jeszcze, ale zrobiłyście Malutkiemu allegro? ja mam konto tylko nigd y nie robiła aukcji... czy za to się płaci? jeśli mi wytłumaczycie co i jak to mogłabym mu założyć aukcje bo ten tekst w pierwszym poście jest tak piękny i wzruszający:-( i psina pzreśliczna... dobra juz się troche chyba zorientowałam ,to jeśli chcecie zrobić mu aukcje piszcie. Quote
Arlene Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 milk napisał(a):Hej Dziewczyny, jestem tu zupełnym żółtodziobem jeszcze, ale zrobiłyście Malutkiemu allegro? ja mam konto tylko nigd y nie robiła aukcji... czy za to się płaci? jeśli mi wytłumaczycie co i jak to mogłabym mu założyć aukcje bo ten tekst w pierwszym poście jest tak piękny i wzruszający:-( i psina pzreśliczna... dobra juz się troche chyba zorientowałam ,to jeśli chcecie zrobić mu aukcje piszcie. milk - gdybyś tylko mogła zrobić Małemu allegro to będę bardzo wdzięczna!!! Quote
milk Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Dobra zaraz spróbuje, mam nadziejeze mi sie uda, bardzo chciałabym pomóc. moge mam nadzieje wykorzystać zdjęcia i tekst. ide kombinować musi sie udać. Udało mi się :):) http://allegro.pl/show_item.php?item=224788921 zrobiłam najlepiej jak umiałam, jeśli są błędy mówcie! Quote
Arlene Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Bardzo, bardzo dziękuje! :Rose: Juz wstawiam adres allegro na pierwsza stronę! Quote
Rawa Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Milk, nie wiemy. W ostatnim czasie pani Grażyna była zajęta kociakami z tymczasu i nie miała czasu przejechać się do schroniska. Quote
Arlene Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 A ja mam wciąż nadzieję, że niebawem dostaniemy porcję dobrych wiadomości o zaadoptowanych psiakach. Oby był wśród nich Maluszek! Quote
milk Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Rozumiem, ale z takim opisem i zdjęciami musi sie w nim ktos zakochać:roll: Quote
Mada:) Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Puszek, okruszek wciąż czeka na domek ? No tego już za wiele ! Domek ma się natychmiast zgłosić ! :diabloti: Quote
milk Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Zgadzam się on już powinen dawno słodko chrapać w opiekuńczych ramionach! Quote
milk Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 oby:) aż zaczęłam się uśmiechać jak o tym pomyślałam... Quote
milk Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Wiem,ze powinnam pewnie najpierw spytać ale chyba nie będziecie miały mi za złe. Poprosiłam kochaną koleżankę by umieściła o http://www.photoblog.pl/star****ers/6162887#comtop na swoim fotoblogu, wiem ze takie portale duzo osob oglada.oczywiscie jesli macie coś przeciwko to zaraz usuniemy. pozdrawiam:) no tak nieladne slowo sie wygwiazdkowalo ale jako ,ze to w imie dobra to mowie,ze jest to jak mozna sie domyslec fak ale pisany poprawnie a nie fonetycznie;) Quote
Recommended Posts