Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej Dziewczyny, jestem tu zupełnym żółtodziobem jeszcze, ale zrobiłyście Malutkiemu allegro? ja mam konto tylko nigd y nie robiła aukcji... czy za to się płaci? jeśli mi wytłumaczycie co i jak to mogłabym mu założyć aukcje bo ten tekst w pierwszym poście jest tak piękny i wzruszający:-( i psina pzreśliczna...

dobra juz się troche chyba zorientowałam ,to jeśli chcecie zrobić mu aukcje piszcie.

Posted

milk napisał(a):
Hej Dziewczyny, jestem tu zupełnym żółtodziobem jeszcze, ale zrobiłyście Malutkiemu allegro? ja mam konto tylko nigd y nie robiła aukcji... czy za to się płaci? jeśli mi wytłumaczycie co i jak to mogłabym mu założyć aukcje bo ten tekst w pierwszym poście jest tak piękny i wzruszający:-( i psina pzreśliczna...

dobra juz się troche chyba zorientowałam ,to jeśli chcecie zrobić mu aukcje piszcie.

milk - gdybyś tylko mogła zrobić Małemu allegro to będę bardzo wdzięczna!!!

Posted

Wiem,ze powinnam pewnie najpierw spytać ale chyba nie będziecie miały mi za złe. Poprosiłam kochaną koleżankę by umieściła o http://www.photoblog.pl/star****ers/6162887#comtop

na swoim fotoblogu, wiem ze takie portale duzo osob oglada.oczywiscie jesli macie coś przeciwko to zaraz usuniemy.
pozdrawiam:)

no tak nieladne slowo sie wygwiazdkowalo ale jako ,ze to w imie dobra to mowie,ze jest to jak mozna sie domyslec fak ale pisany poprawnie a nie fonetycznie;)