Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Madziu! Wysłałam zrzeczenie, książeczką zdrowia i życzenia świąteczne priorytetem.
Po wysłaniu przemyślałam "temat" i stwierdzam, że zrzeczenie jest na mnie i wobec tego Misiek jest mój. Co Ty na to? Hi, hi. Może go chcesz wykupić?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Bądź szczęśliwa z Misiem tak jak ja z Marcepankiem:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

irenaka napisał(a):
Madziu! Wysłałam zrzeczenie, książeczką zdrowia i życzenia świąteczne priorytetem.
Po wysłaniu przemyślałam "temat" i stwierdzam, że zrzeczenie jest na mnie i wobec tego Misiek jest mój. Co Ty na to? Hi, hi. Może go chcesz wykupić?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Bądź szczęśliwa z Misiem tak jak ja z Marcepankiem:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

To w końcu czyj ten Misiek jest?

Posted

Pani Wando! Misiu całym sercem jest Madzi i nie tylko.Musiałam przecież zrzecznie załatwiać na siebie, aby Madzia nie musiała jechać do Krakowa. Resztę formalności załatwimy między sobą.

Posted

Asiu M możesz w miejscu Miśka czyli Małego zamieścić banerek innego biedactwa.Czy mógłby to być Szafirek?To teraz najcięższy przypadek w tyskim schronie.Pilnie szukamy mu chociaż DT a najlepiej DS.

[SIZE=3]

[SIZE=2]Banerek Kajtusia też możesz zastąpić innym.Kajtuś już za Tęczowym Mostem :(

Posted

Hmm, tak się jakoś utarło, że jak zwierzak już ma dom, to są jakieś zdjęcia, relacje.... a tu NIC!;)

Chcemy nowe zdjęcia Miśka MAharadży na nowym posłaniu!!! - Że tak powiem...