Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MISIEK ZAGINĄŁ NA OSIEDLU II PUŁKU LOTNICZEGO.
NIE MIAŁ NA SOBIE OBROŻY, JEST CZARNY, NIEWIELKI, KRÓTKO OSTRZYŻONY, NIEDOWIDZĄCY i KOMPLETNIE NIE ZNAJĄCY KRAKOWA!!
BŁAGAMY!! ROZGLĄDAJCIE SIĘ!! :placz:

Posted

[quote name='Mada:)']

MISIEK ZAGINĄŁ NA OSIEDLU II PUŁKU LOTNICZEGO.
NIE MIAŁ NA SOBIE OBROŻY, JEST CZARNY, NIEWIELKI, KRÓTKO OSTRZYŻONY, NIEDOWIDZĄCY i KOMPLETNIE NIE ZNAJĄCY KRAKOWA!!
BŁAGAMY!! ROZGLĄDAJCIE SIĘ!! :placz:

Skontaktujcie się z Yoriją. Adoptowała do Krakowa 10 - letnią niedowidzącą suczkę z Obornik k/ Poznania. Niedawno jej szukała a więc może służyć doświadczeniem , a jestem pewna , że również pomocą.

Posted

Jejku!! Co robić? Ma ktoś mozliwość umieszczenia informacji o zaginięciu Miśka w jakiejś krakowskiej gazecie, telewizji, radiu? :placz:
Gdziekolwiek...
Druga noc poza domem, strach, przerażenie, głód... On ma słabe serduszko, długo tak nie wytrzyma!!
Pomocy!

Posted

TAK, on słyszy i powinien reagować, niestety jest bardzo wystraszony!

AMIGA, w tej chwili po osiedlu II P. Lotniczego szuka go przynajmniej 3 osobowa grupa, może do nichb dołączysz? Oni bardzo potrzebują pomocy!

Posted

W tej chwili siedzę przy mikroskopie i nie za bardzo mogę się włączyć,. Ale jak wyjdę na spacer z moją sforką to będę się rozglądac. Boję się tylko, że mój tymczasowicz, który stal się stałym mieszkańcem mojego domy może Miśka wystraszyć, bo strasznie szczeka na inne pieski.
Jakby sie dzisiaj nie poszczęściło, to moge się jutro po południu przyłączyć do ekipy
Bedny Miasiaczek jest pewnie kompletnie przemoczony, bo przecież pada u nas cały czas.

Posted

UWAGA! Pszukiwania MIŚKA trwają!!!
Plakatami zostały obklejone oś. Dywizjonu i II Pułku oraz okolice AWFu!

Podobno widziano Miśka w okolicach AWF-u i koło M1! Były odzewy na plakaty!

Niestety nadal nie odnaleziony!!! Prosimy o jakiekolwiek informacje, jeżeli ktoś go widział w tej okolicy na telefon do p. Magdy:

510-154-276