Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='irenaka']Czy mogę prosić o jakiś kontakt w sprawie jego adopcji.
Nie ma na pierwszej stronie żadnego kontaktu oprócz GG.
Mam na imię Irena :012 641-97-02 lub 500-18-19-20

Dziewczyny, czy Wy czytacie uważnie posty w wątku. Może to właśnie być ratunek dla misia?

Posted

Czytamy,czytamy :) Zareagowałam natychmiastowo. Nie chcę na razie nic pisać żeby nie zapeszyć.Jak na razie wszystko jest na dobrej drodze.
Trzymajcie kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

magda222 napisał(a):
Czytamy,czytamy :) Zareagowałam natychmiastowo. Nie chcę na razie nic pisać żeby nie zapeszyć.Jak na razie wszystko jest na dobrej drodze.
Trzymajcie kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Marta nie musisz. Ja już wszystko wiem. Sama zadzwoniłam. Miałam natomiast problem ze znalezieniem Twoich namiarów. Jeszcze raz więc apeluję. Wszystko co ważne musi być na pierwszej stronie. Ja zakładając watek pierwszych kilka postów sama wpisuję po to , aby poprzez edycję móc aktualizować dane. Zamieszczać to co do adopcji i ogłoszeń jest konieczne

Posted

Zawiozłam dziś Miśka do Krakowa.Strasznie mi tęskno za nim ale czuję że dobrze trafił.Zresztą gdyby tak nie było to bym go tam nie zostawiła.Nowi właściciele Miśka to starsi,bardzo mili Państwo na emeryturze.Będą więc mieć dla niego mnóstwo czasu.Zresztą mają spore doświadczenie z psami w tym także niewidomymi.Mają też kota więc Misiek będzie miał towarzystwo:)
Fotki wieczorem jak wrócę do domu.

Posted

Misu ma domek, dzięku ukazaniu się wd zienniku ogloszenia o slepym borysku z mielca ,zreszta same zobaczcie wkleiam watek Boryska
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=67281&highlight=mielec&page=32 i Irenca ,ktora wypatrzyla watek misia i poprosila o pom dla misia jak by bylo więcje telefonow.
Dzięki Boryskowi poszedl jeszcze misiu ,od nas ze schronisku maly rudy pogryziony piesek, a dwa nastepne poszly do hotelika.

Posted

i Misiu znalazł domek :multi: ale cudownie :loveu: Magda ale musi Ci być ciężko bez psiaków :-( ale jakie to szczęście, że oba psiaki mają wkońcu swoje domki :multi: Magda trzymaj się mocno :thumbs:

Posted

Przepraszam,że tak krótko napisałam w swoim poprzednim poście.Byłam w drodze i bardzo się spieszyłam.Chciałam napisać cokolwiek.
Oczywiście nic nie byłoby z domu dla Miśka gdyby nie niezawodne krakowianki a szczególnie Irenka :loveu: Akcja była błyskawiczna :)
Chciałabym podziękować Irenie (irenaka) i wszystkim osobom zaangażowanym w pomoc Miśkowi i w jego adopcji.
Dziękuję wszystkim którzy interesowali się losem Miśka,podbijali wątek,drukowali i rozwieszali ulotki.
Dziękuję pysi,wandzie szostek,dianie79,grazynie9915,arlene,Dianeczce, Madzie,kaji555,Grzesiowi (który nas zawiózł dziś do Krakowa) i wszystkim,wszystkim którym los Misia nie jest obojętny.Przepraszam jeśli kogoś nie wymieniłam.Wybaczcie mi bo mam weekend pełen wrażeń i emocji.Oddałam w ciągu dwóch dni dwa psiaki do adopcji i wiążą się z tym przeżycia i zamęt w głowie i różne uczucia które mam w sercu.

:Rose::Rose::Rose: Dziękuję !!! :Rose::Rose::Rose:

Posted

Dzwoniłam do nowych właścicieli Misia.Byli na dwóch spacerkach i właśnie wybierali się na trzeci :painting: Misio i kot się zaakceptowali.Misiek obwąchał kota a kot nawet się nie ruszył i na tym się skończyło.Jak rozmawiałam z Panem Zbigniewem przez telefon to Misiek spał sobie obok niego :loveu:
To ludzie o ogromnych sercach i napewno Misio będzie miał u nich jak w raju :)