kaja555 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Smutno, tymbardziej że wiem, że moja siostra ma alergię na sierść i nigdy z tego powodu nie oddaliśmy psa... Quote
grazyna9915 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Chciałam napisać kudłaczku do góry, ale na czas się połapałam więc, szczeniaczku do góry. Może tu u góry ktość Cię w końcu wypatrzy. Quote
magda222 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Hooooooooooooooooop !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
kaja555 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Misiaczku szczeniaczku były kudłaczku na pierwszą po domek!:multi: Może wreszcie ktoś zapyta o Miśka? Quote
magda222 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Na razie nikt nie pyta,nikt nie dzwoni... Mam nadzieję,że to się zmieni...To przekochany psiak i zasługuje na najlepszy domek :) Quote
magda222 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Jutro wieczorem kończy się drugie allegro Miśka.Niestety nie ma obserwatorów,nikt nie pyta na gg ani nie dzwoni.Żadnego odzewu... :( Quote
grazyna9915 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Dzisiaj miałam okazję widzieć MIŚKA i MADZIU wybacz, robisz śliczne zdjęcia, ale zdjęcie to zdjęcie i nawet najlepszy fotograf nie odda uroku Miśka. Biorąc jeszcze pod uwagę to jakiego Miśka widziałam miesiąc temu, a jaki jest teraz.......... Niebo, a ziemia!!!! Mówię WAM jest taka niesamowita zmiana i to nie tylko w wyglądzie. Misiek pięknie chodzi na smyczy, jest bardzo grzeczny i przytulaśny, kto go widział przed CITY POINTEM nie uwierzy. Misiek jest teraz spokojnym, grzecznym psem wpatrzonym w swoją Panią. Nie opuszcza jej nawet na krok. I jest taki grzeczny. Madzia OGROMNE BRAWA za to, że tak świetnie sobie poradziłaś z wychowaniem MIŚKA i NUKI. I nie chcę więcej słyszeć od Ciebie, że ty się do tego nie nadajesz i że nie umiesz czy coś w tym stylu. BZDRUTA - jesteś wspaniałym, doświadczonym dogomaniakiem, ze wspaniałym podejściem do psiaków. OGROMNE, OGROMNE BRAWA!!!!!!!!!! Quote
grazyna9915 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Acha i jeszcze jedno, jak zobaczyłam MIŚKA to pierwsze co skojarzył mi się ze szczeniakiem labradora. Jest uroczy!!!! Quote
Arlene Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Pani Grażynko, tak Pani opowiada, że nic, tylko się chce Misiaka poprzytulać i brać do siebie :) I nikogo chętnego na takie CUDO?... Quote
kaja555 Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Miśku, choć cię wirtualnie przytulę:calus:, skoro nie ma żadnych chętnych!:-( Quote
magda222 Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Zrobiłam dziś Miśkowi nowe allegro. Po raz trzeci. Czy będzie do trzech razy sztuka? Trzymajcie kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
kaja555 Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Trzymamy mocno!!!:happy1::happy1::happy1: Quote
diana79 Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 to trzymamy mocno :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Arlene Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 No w końcu się znajdzie ten jedyny, wspaniały właściciel dla Misia! Quote
magda222 Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Wiecie co? Nie chcę zapeszać,ale przed chwilą pierwszy raz zajrzałam na allegro Miśka i pierwszy raz ... ma obserwatora !!! :multi: Wiem,że to nic jeszcze nie znaczy ale tak jakoś się ucieszyłam :lol: Quote
Recommended Posts