Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A co Misiek lubi robić jak nie śpi?:razz:

O plakacik proszę się nie martwić, cały warsztat mam w pracy i niestety nie przeniosłam plakatów "w robocie" na komputer w domu. Ale plakat będzie jutro:thumbs:

Posted

kaja555 napisał(a):
A co Misiek lubi robić jak nie śpi?:razz:

O plakacik proszę się nie martwić, cały warsztat mam w pracy i niestety nie przeniosłam plakatów "w robocie" na komputer w domu. Ale plakat będzie jutro:thumbs:

Co Misiek lubi robić? Hmmm... Z uwagi na to,że jest prawie całkiem niewidomy to niewiele może :( Uwielbia spacery po lesie. Niedawno nauczył się chodzić bez smyczy. Oczywiście odpinam ją tylko na bezpiecznym terenie. Trzyma się wtedy bliziutko mnie i drepta za mną :loveu: Bo jakiś czas po zabraniu go ze schroniska nasze leśne spacerowanie wyglądało tak,że jak tylko odpięłam mu smycz to Misiek ruszał przed siebie coraz szybciej i szybciej i w ogóle nie reagował na wołanie :lol:
Lubi też jeść. Najlepiej mięsko z małą (bardzo małą :evil_lol:) ilością makaronu albo ryżu.
No i pieszczoch z niego niesamowity :) Uwielbia jak się go głaska i do niego gada.Nie sprawia żadnych problemów. To idealny psiak :loveu:

Posted

Mnie osobiście bardziej podoba się wersja "light" :)
:loveu: Bardzo mi się podoba :loveu:
A co myślicie o tym żeby zamieścić tam informacje o jego zdrowiu?
Może lepiej niech potencjalni zainteresowani jego adopcją wiedzą zanim się ze mną skontaktują jakie problemy ma Misiek? Bo oprócz tego,że nie widzi to jeszcze ma problemy z serduszkiem :(

Posted

magda222 napisał(a):
Mnie osobiście bardziej podoba się wersja "light" :)
:loveu: Bardzo mi się podoba :loveu:
A co myślicie o tym żeby zamieścić tam informacje o jego zdrowiu?
Może lepiej niech potencjalni zainteresowani jego adopcją wiedzą zanim się ze mną skontaktują jakie problemy ma Misiek? Bo oprócz tego,że nie widzi to jeszcze ma problemy z serduszkiem :(

To bardzo dobry pomysł, powinno być wszystko w plakacie, żeby nie dzwonili ludzie niepotrzebnie. Zaraz się tym zajmę;)

Posted

Arlene napisał(a):
Tak wcześnie, to nawet moje psio-kocie towarzystwo wzajemnej adoracji chrapie w najlepsze :lol:

moje pewnie tez teraz jeszcze chrapią po przymusowej pobudce na siku :cool3:
w weekend mój starszy pies nie wstaje przez 11 a czasem o 13 muszę go budzic na spacer :roll: ciekawe po kim to ma... ;)