Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj idziemy na długi spacer do lasu i postaram się zrobić Misiatemu fotki.Nie jest to takie proste,bo z reguły chodzę na spacery z psami sama a Misiek jest bardzo ruchliwy jak na swój wiek :Dog_run:

• Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiem coś o foceniu na spacerze ;) Też nie daję rady jak jestem sama i prowadzę dwa psy .... Aparat wtedy staje się zbędnym balastem :evil_lol:
Ale mimo to liczę na fotki ;)

Posted

http://img144.imageshack.us/img144/4593/misiekinuka025ot6.jpg
Misiu na spacerku :multi::multi::multi:
A ta druga sunia wygląda na tej fotce jak schroniskowa kiedys a teraz od lat najwierniejsz Perełka moich rodziców :loveu:
Składam zeznania :) Na pewnym osiedlu ludzi o dobrym sercu ( tam się wychowałam to wiem ;) ) zostały porozwieszane plakaciki Misia :) Moja mama jak czytała tekst z plakatu to się popłakała a tata natychmiast zabrał Perełke, tasme klejacą, nozyczki i poszedł rozwieszać ;) Trzymamy kciuki mocno!!
Plakaty też poszły w kilka rejonów Polski :) Dobrzy ludzie porozwieszaja ;) Ktoś musi się znaleźć o wielkim sercu :) Czym więcej osób o Misiu przeczyta tym jest tego większe prawdopodobieństwo :)

Posted

Widzę, że plakaty robią swoje! :)
Misiu, w końcu musisz znaleźć kochający dom.

Jeśli tylko znajdzie się zapas tuszu w mojej drukarce, również pokombinuje coś z ogłoszeniami i postaram się rozwiesić w pobliżu mojego osiedla.
Niech mi tylko drukarka nie odmówi posłuszeństwa!...

Posted

Hura :multi: Misiu na stronce :multi:
A moja w tajemniczy sposób znikła :crazyeye: Opłacona do lutego 2008 roku i nie ma jej :crazyeye::crazyeye::crazyeye: