magda222 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 I znowu spacerek na pierwszą :painting: Quote
Pysia Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Ja dodam coś o życiu z psem całkowicie slepym gdyby ktoś się bał słabego wzroku Misia. Perełka...Średniej wielkości najbrzydsza psina świata błąkająca się wiele lat temu na osiedlu moich rodziców. Była zima bardzo ostra a ona szczenna.... Wzięłam, uprosiła rodziców i...została na wiele wiele lat :multi: Wtedy miała około 5 lat. W wieku około 9 zaczęła slepnąć. Okazało się ze ma PRA :crazyeye: Był to kundelek więc to dość przedziwne :roll: Żyła około 17 lat ślepa przez połowe swojego życia i...nic a nic jej to nie przeszkadzało :loveu: Potrafiła się bawić, szaleć i w ogóle gdyby nie zmętniałe dziwne oczy to nikt by nie zauwazył jej innosci. Wzrok u psa gra pośrednia role a nie ta najważniejszą więc psy sobie radzą doskonale nie widzac ;) Quote
ATLANTYDA Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Witam Na razie nie mam wieści odnośnie pieska ,wczoraj wieczorem wysłałam sms do siostry ale nie odpisuje dlatego myślę że ,nie jest do końca zdecydowana na przygarnięcie nowego pieska szkoda bo Miś to:loveu: słodki psiaczek .Nie chce jej też naciskać może potrzebuje więcej czasu .Gdyby jednak się odezwała to na pewno napiszę ,póki co będę obserwować losy Miśa :razz: Quote
Pysia Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 A może zmienimy Misiowi imie na takie bardziej chwytne? Bo ja to o nim Figielek ciągle myślę ;) Czy ktoś mi powie w jakim programie najlepiej zrobić taki plakat? :razz: Bom noga w temacie :placz: Quote
Pysia Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Poprawiłam plakat :multi: Udało mi się :multi: Wysłałam poprawiony ;) Myślę ze na tej fotce Misiu wygląda o wiele bardziej sympatycznie ;) A tekst z pierwszej strony jest świetny więc go nie zmieniałam :) We wtorek zamieszczę plakaty w pracy i mam nadzieję że dobra dusza się znajdzie...Już nie raz znalazła sie tam dobra dusza i przygarnęła psiaka szukajacego domu ;) Niech i Misiowi się poszczęści .... Quote
Pysia Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Misiu :) Jako że w chwili obecnej jestem chora to postanowiłam na razie powysyłać Twój plakacik do wszystkich znanych mi ludzi którzy nie szukaja " swoim" bidom domków ;) Poprosiłam o wydrukowanie plakatów i o porozwieszanie. Nie wiem ile osób wypełni przyżeczenie i to zrobi ale może? Nie mogę inaczej pomóc :-( A niedługo będę musiała skupić się na innej suni zgarniętej dwa dni temu z miasta :shake: Quote
Gosiapk Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Pysia napisał(a):Misiu :) Jako że w chwili obecnej jestem chora to postanowiłam na razie powysyłać Twój plakacik do wszystkich znanych mi ludzi którzy nie szukaja " swoim" bidom domków ;) Poprosiłam o wydrukowanie plakatów i o porozwieszanie. Nie wiem ile osób wypełni przyżeczenie i to zrobi ale może? Nie mogę inaczej pomóc :-( A niedługo będę musiała skupić się na innej suni zgarniętej dwa dni temu z miasta :shake: :multi: super!!! :multi: może się teraz uda :) Quote
magda222 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Dziękujemy :Rose: Pysiu jesteś wspaniała :loveu: Quote
magda222 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 A ATLANTYDA i jej siostra się nie odzywają :placz: Quote
kaja555 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Zdobędzie dom poprzez zasiedzenie...;) No ale nie o to chodzi w DT!:shake: Niestety... Quote
grazyna9915 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 kaja555 napisał(a):Zdobędzie dom poprzez zasiedzenie...;) No ale nie o to chodzi w DT!:shake: Niestety... OJ, nie o to chodzi, nie o to! Tym bardziej, że coś takiego jak DT - na dzień dzisiejszy - w Tychach nie istnieje, albo przynajmniej jest zawieszone (czyt. przepełnione). Quote
Mada:) Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Trzeba je ''odwiesić'' TYLKO JAK ? :placz: Quote
Pysia Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Plakaty będą rozwieszone w Rybniku, Jastrzębiu i trochę na wschód ;) Tych jestem pewna :) Od przyszłego tygodnia mają się rozdzwonić telefony :multi: Muszą!! Jestem tego pewna :p Quote
magda222 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 :loveu: DZIĘKI :loveu: Też jestem tego pewna :fadein: Quote
Pysia Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Trzymajcie bo to moja swoistego rodzaju krucjata.....Mam nadzieje że znajdujac domki uda mi się odzyskać wiare w człowieka ;) Quote
kaja555 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Trzeba tyskie DT odblokować jak najszybciej. Oby akcje plakatowe dały rezultaty...:modla: Quote
ATLANTYDA Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Witam Rozmawiałam dzisiaj z siostrą i tak jak myślałam cisza nie wróży nic dobrego:placz: na razie po prostu nie jest zdecydowana do końca żeby mieć pieska .Niekiedy trzeba więcej czasu musi być zdecydowana na 100%.Przykro mi :oops::shake:bo Misiu zasługuje na dobry domek . Quote
Pysia Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 ATLANTYDA napisał(a):Witam Rozmawiałam dzisiaj z siostrą i tak jak myślałam cisza nie wróży nic dobrego:placz: na razie po prostu nie jest zdecydowana do końca żeby mieć pieska .Niekiedy trzeba więcej czasu musi być zdecydowana na 100%.Przykro mi :oops::shake:bo Misiu zasługuje na dobry domek . Lepiej przemyśleć decyzje niż zrobić coś czego potem się będzie załować. Wolę juz takie osoby niż te co biorą psa jak rzecz a jak nie jest idealny to fruuuuuuuuuuu za drzwi :cool1: Quote
Recommended Posts