Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam.
Szybko przejrzałam historię pieska ,piesek jest nadal do adopcji,pokarzę go mojej siostrze której piesek zginą nie szczęśliwie w wypadku a był bardzo podobny do Miśa może ją zainteresuje bo myśli o przygarnięciu pieska .Spróbujemy może przypadnie jej do serca .Piesek jest w Tychach tak?

Posted

Dziękuję ATLANTYDO :loveu:
Misiek jest w Tychach w domku tymczasowym.Mój nr tel.510 154 276 (w razie czego)Trzymam kciuki żeby siostra pokochała go od pierwszego wejrzenia :)
Ten psiak zasługuje na dobry dom i dużo,dużo miłości......

Posted

magda222 napisał(a):
Pysiu a może by wykorzystać fotki ze strony 19tej i 20tej ?

Na stronie 18-tej i 20-tej ;) Zapisałam sobie trzy fotki i będę się męczyc nad nowym plakatem ;) Moze za jakies trzy dni mi coś z tego wyjdzie :evil_lol:

Posted

magda222 napisał(a):
Wierzę w Twoje zdolności :)
Dziękuję Ci Pysiu :loveu:

Ja nie bardzo wierzę ale spróbować zawsze warto ;) A jakby co to poproszę syna - może znajdzie dla mnie czas ...

Posted

ATLANTYDA napisał(a):
Witam.
Szybko przejrzałam historię pieska ,piesek jest nadal do adopcji,pokarzę go mojej siostrze której piesek zginą nie szczęśliwie w wypadku a był bardzo podobny do Miśa może ją zainteresuje bo myśli o przygarnięciu pieska .Spróbujemy może przypadnie jej do serca .Piesek jest w Tychach tak?

Przepraszam ATLANTYDO,że się tak niecierpliwię ale wiadomo już coś?
Dostałaś wiadomość od siostry?

Posted

Ja mam kilka dni na zaganie się z komputerem i zrobienie plakatu :) Zachorowałam i siedzę w domu .... Co prawda na razie ciężko mi nawet pisać ale myślę ze jutro będzie już lepiej ;) Zrobimy Misiowi plakacik ;)