olka9628 Posted November 12, 2014 Author Posted November 12, 2014 Firmówka Jadzi Dziękujemy :) I ja docieram do Jadwigi :) Lepiej późno, niż wcale :P Ale Jadzia Ci to pewnie wybaczy xd Quote
olka9628 Posted November 27, 2014 Author Posted November 27, 2014 Dziękujemy :) Dziś niestety nie dotarłam do schroniska...mam za dużo ostatnio na głowie, nawet nie mam kiedy spać bo dzień jest za krótki a wszystkiego za dużo.. :/ Nawet wypadło mi z głowy żeby dać znać żeby ktoś z nią wyszedł. W sobote także mnie nie będzie więc dziewczyny jak da rade to dałybyście ją komuś? Chyba że któraś z Was chce to Jadzia nie pogardzi :) Wątek też zaniedbuje ale to wszystko z braku czasu... Quote
olka9628 Posted January 23, 2015 Author Posted January 23, 2015 Zapraszam na wydarzenie Jadzi na facebook'u https://www.facebook.com/events/931379800230099/?context=create&previousaction=create&ref=2&ref_dashboard_filter=upcoming&source=49&sid_create=208196680 Quote
olka9628 Posted February 28, 2015 Author Posted February 28, 2015 A teraz słuchajcie !!! Jadzia jedzie do domu :) Zamieszka w Opolu u rodziny, która od zawsze miała jamniki, a na dodatek wszystkie ze schroniska. Dwa lata temu stracili kolejnego i po roku postanowili szukać nowego. Rok czasu szukali po różnych schroniskach w Polsce i tak o to trafili na Jadzie :) Także 10 marca zawożę Jadzie osobiście do Opola. Nowa Pani Jadzi obiecała na facebook'u na wydarzeniu Jadzi umieszczać zdjęcia i informacje o niej. Oczywiście postaram się je umieszczać tutaj. Teraz trzymajcie kciuki, żeby Jadzia te kilka dni w schronie przetrwała i nie wydano jej nikomu do przypadkowego domu... Pozdrawiam wszystkich czytających :D 1 Quote
choba Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 Ja tylko mam nadzieję, że w schronisku staną na wysokości zadania ;) Quote
Agnieszka.D Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 No nareszcie!!! :) super wiadomość! :) Oby tym razem nie dano ciała... Może spytaj Pani Ani czy nie można kartki na jej boks dać ze jest zarezerwowana? Poza informacją w biurze Quote
Patrycja* Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 No nareszcie! Trzymam mocno kciuki za Jadzię :) Quote
olka9628 Posted March 5, 2015 Author Posted March 5, 2015 Już coraz bliżej !! Jeszcze tylko 4 dni :) 1 Quote
Recommended Posts