Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

piesek jest chudy niemiłosiernie. około 7 letni łagodny...

Posted

W jakiej okolicy się przyplątał?
Bardzo podobnego widywałam w ok. Młynówki Królewskiej - os. Widok
z panią ok. 60-70 lat
od ok. miesiaca zniknęli

Posted

przyplątał się w bronowiczach do Oli, u której jest Filonka , Bodzio, Gożdzik, wilczurek, sunia duża i kilka kotów. a wiec naprawdę nie ma gdzie go trzymać...

Posted

" class="ipsImage" alt="">
[IMG]http://images27.fotosik.pl/25/dc2be5067ed1c4b8.jpg" class="ipsImage" alt="">

Posted

"w bronowicach" - to te okolice o których pisałam.
Może on się zgubił ?
Czy schronisko ma zgłoszenie?
Podpowiem plakaty choć sama się niestety nie włączę (wakacje) :oops:

Posted

witam wszystkich, czy ktos mnie jeszcze pamieta? pozdrawiam wszystkich dobrego serce. Dla przypomnienia to ja od DARSA:) Teraz mieszkam w Sosnowcu z moja nowa sunia Saima
pozdrawiam wszystkich

Posted

Super Raf, że się odezwałeś...:loveu: ja nigdy nie zapomnę Kochanego Darsa i tego, że dzięki Tobie pod koniec życia znalazł wreszcie szczęście. Umarłby w samotności gdyby nie Ty i Twoja Mama. czas biegnie i kolejne pieski trzeba ratować..

Posted

Zawiadomiłam schronisko, ale trzeba podjechać i plakat powiesić na tablicy, to może go ktos wypatrzy nawet z odwiedzających...

Posted

Ja jeszcze nawet psa u siebie nie mam hi hi hi...jak jutro zawieziemy Rudzika to potem biorę Figo. Jak się o nim wiecej dowiem od Oli i foty nowe powstaną to wtedy napiszę tekst i poproszę o pomoc Paulusa:loveu: :loveu: :loveu: i Ciebie

Posted

Oki. Powodzenia jutro!!! Ja moge plakacik zrobic tylko nie wydrukuje bo mam zepsuta drukarke. A teraz jeszcze mi klawiatura swiruje i nie mam polskich fontow wrrrr.....

Posted

trzymajcie kciuki, z kontaktów z dziennika jest szansa. Pani ma po niego przyjechać jutro do Oli..

Posted

Paulus dzięki wstrzymamy się do jutra. jeśli ta pani go zadoptuje, to nie będzie potrzeby. jutro jadę do schronu bo mam pana chętnego na psiaka...to zerknę i jakąs bidę następną chciałabym wyciągać...:loveu:

Posted

No ja jestem jeszcze z trzema osobami umówiona w schronie jutro... chętnymi na biedaki

Posted

pani, która chce adoptować Figo ma zółwia o tym imieniu... moze to dobry znak... kciuki potrzebne!!!:loveu: Wszystko się wyjaśni przed południem.

Posted

Piesek Figo pojechał do nowego domu w Skawinie!!!!
Przyjęchała po niego prosto do Oli rodzina z dwoma córkami, piesek wskoczył do samochodu i siadł spokojnie pomiędzy dziewczynkami. Witał się z rodzinką jakby zawsze ich znał, podobał się bardzo wszystkim. Jutro Ola zatelefonuje do Skawiny po najnowsze wiadomości.

Posted

Figo "pożyczy" fotek Talarowi do gazety bo Talar okazał się niefotogeniczny:loveu:

Posted

Figo jest w domku w Świątnikach Górnych i ma ogród przy domu. W Skawinie jest piesek, który był u AgiG w DT. Żółw ma na imię Fido, piesek został Figo i rodzina jest nim zachwycona. Mądry, łagodny, posłuszny a w dodatku ładny, spragniony pieszczot. Za parę dni Ola znów zadzwoni i przekaże wiadomości.