AgaG Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 piesek jest chudy niemiłosiernie. około 7 letni łagodny... Quote
taks Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 W jakiej okolicy się przyplątał? Bardzo podobnego widywałam w ok. Młynówki Królewskiej - os. Widok z panią ok. 60-70 lat od ok. miesiaca zniknęli Quote
AgaG Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 przyplątał się w bronowiczach do Oli, u której jest Filonka , Bodzio, Gożdzik, wilczurek, sunia duża i kilka kotów. a wiec naprawdę nie ma gdzie go trzymać... Quote
AgaG Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> [IMG]http://images27.fotosik.pl/25/dc2be5067ed1c4b8.jpg" class="ipsImage" alt=""> Quote
taks Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 "w bronowicach" - to te okolice o których pisałam. Może on się zgubił ? Czy schronisko ma zgłoszenie? Podpowiem plakaty choć sama się niestety nie włączę (wakacje) :oops: Quote
rafbaleno Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 witam wszystkich, czy ktos mnie jeszcze pamieta? pozdrawiam wszystkich dobrego serce. Dla przypomnienia to ja od DARSA:) Teraz mieszkam w Sosnowcu z moja nowa sunia Saima pozdrawiam wszystkich Quote
AgaG Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Super Raf, że się odezwałeś...:loveu: ja nigdy nie zapomnę Kochanego Darsa i tego, że dzięki Tobie pod koniec życia znalazł wreszcie szczęście. Umarłby w samotności gdyby nie Ty i Twoja Mama. czas biegnie i kolejne pieski trzeba ratować.. Quote
Patia Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Aga , trzeba plakat powiesić w schronisku chyba . Na Zwierzakach w Krakowie już jest , zrobić Allegro? Quote
weszka Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Kurcze jaki fajny szorściaczek! Może rzeczywiście zgubił się tej Pani o której pisze taks...? Schronisko sprawdzone czy nikt nie szuka? Quote
AgaG Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Zawiadomiłam schronisko, ale trzeba podjechać i plakat powiesić na tablicy, to może go ktos wypatrzy nawet z odwiedzających... Quote
weszka Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Aga jeśli masz wydrukowany plakat to ja mogę jutro od Ciebie odebrać, podjechać i powiesić. Quote
AgaG Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Ja jeszcze nawet psa u siebie nie mam hi hi hi...jak jutro zawieziemy Rudzika to potem biorę Figo. Jak się o nim wiecej dowiem od Oli i foty nowe powstaną to wtedy napiszę tekst i poproszę o pomoc Paulusa:loveu: :loveu: :loveu: i Ciebie Quote
weszka Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Oki. Powodzenia jutro!!! Ja moge plakacik zrobic tylko nie wydrukuje bo mam zepsuta drukarke. A teraz jeszcze mi klawiatura swiruje i nie mam polskich fontow wrrrr..... Quote
AgaG Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 trzymajcie kciuki, z kontaktów z dziennika jest szansa. Pani ma po niego przyjechać jutro do Oli.. Quote
paulus Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Ja mogę coś podrukować, zrobić też tylko tekst potrzebny :razz: Quote
AgaG Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 Paulus dzięki wstrzymamy się do jutra. jeśli ta pani go zadoptuje, to nie będzie potrzeby. jutro jadę do schronu bo mam pana chętnego na psiaka...to zerknę i jakąs bidę następną chciałabym wyciągać...:loveu: Quote
weszka Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Jakiś ruch w adopcjach się zrobił :) Super! Mam nadzieję, że Figo spodoba się tej pani bo przecież jest piękny! Quote
AgaG Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 No ja jestem jeszcze z trzema osobami umówiona w schronie jutro... chętnymi na biedaki Quote
AgaG Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 pani, która chce adoptować Figo ma zółwia o tym imieniu... moze to dobry znak... kciuki potrzebne!!!:loveu: Wszystko się wyjaśni przed południem. Quote
JoSi Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Piesek Figo pojechał do nowego domu w Skawinie!!!! Przyjęchała po niego prosto do Oli rodzina z dwoma córkami, piesek wskoczył do samochodu i siadł spokojnie pomiędzy dziewczynkami. Witał się z rodzinką jakby zawsze ich znał, podobał się bardzo wszystkim. Jutro Ola zatelefonuje do Skawiny po najnowsze wiadomości. Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Aga Figo strasznie jest podobny do talara nie uważasz. Może i on bedzie mieć szczęscie i znajdzie domek.Przesyłałam ci jego zdjęcia ,a ty mi bardzo prosze prześlij informacje jakie uzyskałaś. Quote
AgaG Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Figo "pożyczy" fotek Talarowi do gazety bo Talar okazał się niefotogeniczny:loveu: Quote
JoSi Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Figo jest w domku w Świątnikach Górnych i ma ogród przy domu. W Skawinie jest piesek, który był u AgiG w DT. Żółw ma na imię Fido, piesek został Figo i rodzina jest nim zachwycona. Mądry, łagodny, posłuszny a w dodatku ładny, spragniony pieszczot. Za parę dni Ola znów zadzwoni i przekaże wiadomości. Quote
Recommended Posts