:: FiGa :: Posted November 20, 2014 Author Posted November 20, 2014 Greta wyrwała się wraz ze smyczą i pobiegła przed siebie. Pol Warszawy już chyba wie o jej zaginięciu :( Dziś poszukiwania trwają dalej... Po psie ani śladu... :( Quote
Anula Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Koniecznie wydrukować i powiesić plakaty,jest to duża szansa,że ktoś ją zauważy i zadzwoni.Przynajmniej będzie wiadomo w jakim rejonie się porusza. Nie sądziłam,że adopcja się tak skończy. Podobna sytuacja była we Wrocławiu,też psiak świerzo zaadoptowany przestraszył się petardy w parku i uciekł.Prawie cały Wrocław był poruszony.Dzięki plakatom został odnaleziony.Dużo też pomogło założenie wydarzenia o poszukiwaniu Onesta na FB. Quote
:: FiGa :: Posted November 21, 2014 Author Posted November 21, 2014 Wiem, ze wydrukowali ok 800 ogloszen, wiec Wawa jest oplakatowana... ale psa jak nie bylo tak nie ma :placz: I podobno jakis przyjemniaczek zrywa te ogloszenia, jakbym go dopadla ... :mad: Wiedza weci, wszyscy do ktorych udalo sie dotrzec, suni trzeba bedzie za jakis czas sciagnac szwy, wiec jesli gdzies pojawi sie ktos z dalmatynka po sterylce to weci beda wiedziec ze to nasz pies... Malutka jak moglas nam to zrobic... :( Quote
:: FiGa :: Posted November 21, 2014 Author Posted November 21, 2014 Zrobilam watek.... http://www.dogomania.com/forum/topic/144142-zagin%C4%99%C5%82a-dalmatynka-warszawiacy-pomocy/ Moze zajrzy tam ktos z Wawy :( Quote
:: FiGa :: Posted November 21, 2014 Author Posted November 21, 2014 Greta była widziana na stadionie klubu iskra, właściciel poleciał w te pędy!!! czekamy...... Ja zawalu dostane z ta suka :placz: Quote
:: FiGa :: Posted November 21, 2014 Author Posted November 21, 2014 MAMY JA! GRETA SIĘ ZNALAZŁA!!!!! :multi: Quote
Ewa Gałązka Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Ja pierdziele, całe szczęście, to cud że się znalazła. W Warszawie, gdzie miliony samochodów.............. Quote
:: FiGa :: Posted November 28, 2014 Author Posted November 28, 2014 Miala malutka duzo szczescia, ale i nowa rodzina stanela na glowie by ja wyciagnac chocby spod ziemii :) A tak leniuchujemy sobie w nowym domku :) Pania uszyla ubranko, juz nie bedzie Greci zimno na spacerkach :) A tak wysylamy pozdrowienia ciociom ktore pomagaly Greci w niedoli Dzieki za wszystko dogomaniacy :Rose: :) Quote
caryca26 Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Fajne pokrzepiające fotki na dobranoc :) Teraz mogę iść spać w dobrym nastroju :) Byleby Grecia już więcej nie wpadała na pomysł ucieczki . Quote
:: FiGa :: Posted November 30, 2014 Author Posted November 30, 2014 Ogarnia mnie złość na Grete gdy myślę o tej ucieczce... tyle mogła stracić, tak wiele zaprzepaścić... :mad: To nie była oczywiście jej wina, wypadki się zdarzają... grunt ze wszystko skończyło się dobrze i możemy podziwiać takie widoki :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted November 30, 2014 Author Posted November 30, 2014 I jeszcze ciekawostka :loveu: Na tym zdjęciu >klik< Greta leży pod kocykiem, który podarowała jej 5-letnia dwunożna pania :loveu: To ulubiony kocyk dziewczynki, życzę sobie takiego uczuciowego dziecka :loveu: Quote
Recommended Posts