Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dla Pani ,która szuka cuda przecież mamy takie jeszcze dwa cudeczka  ; Wige i Arie .Obie są cudne :)

jak tam wyglądają finanse Bezika  ,bo to jeszcze szczepienie dojdzie

Posted

za szczepienia zapłacili Maciek z Krysią. Wczoraj byli na drugich szczepieniach. Z psiego konta zapłaciłam za hotel 300zł ale muszę to wszystko obliczyć i porozliczać bo jeszcze Gabi ma nieopłacony październik i 10 dni listopada za hotel plus sterylka

Posted

Bezik, będą jakieś nowe fotki Twe...? :kciuki:

dla Pani ,która szuka cuda przecież mamy takie jeszcze dwa cudeczka  ; Wige i Arie .Obie są cudne :)

Ale może to o terierkowatośc chodziło...? :hmmmm:

Posted

Dziś znowu usłyszałam, ze Gabi ma niespotykaną urodę! A Bezik tak potrzebuje domu! Kiedy Krysia go zostawiała w hotelu, bardzo płakał. Nie interesują go inne psy. Nie interesują go koty tylko człowiek. W samochodzie wtulał się w Krysię całym swoim ciałkiem i zaczepiał łapką, tak jakby mówił "Dobrze, że jesteś" Co z nim robić?

Posted

Po pierwsze primo - Bezik jest biały czy kremowy?

Po drugie primo - czy mogę prosić zdjęcia Bezika na maila w wersji nie zmniejszonej wraz z tekstem aktualnego ogłoszenia...?

Posted

Beza może być ładnie, delikatnie przyrumieniona - wtedy jest biszkoptowa, a nie biała, więc wszystko się zgadza. ;)

Czy mogę prosić o maila?

Masz mojego maila, bo mi słałaś umowę adopcyjną, a ja Ci słałam plakat Gabi. :)

Może w fotoszopie go wybielić? He, he! :megagrin:

Albo w Gimpie. ;)

Tylko muszę wiedzieć, jak bardzo... :siara: