Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Brakuje 50zł.

Zdecydowałyśmy z Krysią, że same tam pojedziemy. Prawdopodobnie dzisiaj. Autobus tam dojeżdża ja mam chyba 4 przesiadki ale cóż! Damy radę :)

Jeśli wszystko będzie ok. Chcemy go w weekend jakos przetransportować do nowego domu. Póki co trzymajcie mocno kciuki!!!!

Posted

I ja się przyłączę do trzymających :). Dobrze, że tak zdecydowałaś w/s wizyty pa, Auro, bo myślę, że Wy najlepiej możecie ocenić, czy to dobry dom dla Bezika :) - mam nadzieję, że tak :)

Posted

Wróciłam z wizyty.Wszystko ok. Pani bardzo miła i psiolubna. Interesuje sie wszystkimi zwierzakami dookoła. Miłości i jedzenia Bezikowi nie zabraknie. Do spania ma do wyboru posłanko i  dwa łóżka. Działka jest duza i będzie miał gdzie pobiegać. Na razie i tak będzie chodził tylko na smyczy. Jedyne do czego mozna sie przyczepić to brak podmurówki pod bramą. Pani ma to wzmocnić , żeby Bezik nie wpadł na pomysł zrobienia podkopu.

Kto może pomóc w transporcie ? Sylwia dowiozłaby Bezika do trasy na Warszawę. Pomoc baaaaardzo potrzebna!!!!!!

Posted

Bezik jest w hotelu w Szczudłowie pod Łowiczem. Sylwia dowiezie go do trasy poznańskiej i trzeba go dowieść do Mościsk, które są na obrzeżach Warszawy. ( Żoliborza) ale jadąc tamz Łowicza właściwie nie wjeżdza sie do Warszawy. Opłotkami jest blizej. Trzeba zobaczyć to na mapie.