elik Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Obiecany bazarek z fantów konformi31 , Nutusia i nieco moich. http://www.dogomania...nia/?p=16663216 Jeśli ktoś prześle zdjęcia fantów i opis, mogę dołączyć do bazarku. Bardzo proszę zaglądajcie, podrzucajcie, zapraszajcie. Dobrze byłoby, gdyby ktoś rozesłał zaproszenia. Nigdy jeszcze tego nie robiłam i nie wiem jak to się robi. Fantów jest sporo i dobrze byłoby, gdyby znaleźli się chętni na wszystkie :) 50 % dochodu z bazarku jest przeznaczone dla Bezika. Quote
auraa Posted December 3, 2015 Author Posted December 3, 2015 Dziękuję w imieniu Bezika! Jestem w trakcie robienia zdjęć do bazarku. 1 Quote
auraa Posted December 3, 2015 Author Posted December 3, 2015 Rozmawiałam z Sylwią. Bezik został wykastrowany i zaczipowany. Kastrację zniósł dobrze. Lubi bawić się z suczkami i bardzo potrzebuje towarzystwa człowieka. Sylwia bawi się z nim i wtedy Bezik z radości szczeka. Będzie tez wychodziła na spacery poza teren posesji, zeby ćwiczyc chodzenie na smyczy. Quote
konfirm31 Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 A nie był kastrowany w czasie pobytu w papryczkowie? Myślałam, że to już dawno za nim Quote
auraa Posted December 3, 2015 Author Posted December 3, 2015 wtedy szybko poszedł do domu i nie zdążyłyśmy. Miał być wykastrowany w domu ale niestety nie doszło do tego... Quote
konfirm31 Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Rozumiem. Mam nadzieję, że ten niemiły zabieg trochę przyhamuje nadmierną aktywność i ekscytację Bezika ;). Nie od razu, ale.....:) Quote
auraa Posted December 3, 2015 Author Posted December 3, 2015 zaczęłam wysyłać zaproszenia na bazarki. Czy ktoś juz to też robi, żeby się nie powtarzać.. Quote
elik Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Dzięki wielkie. Bardzo się przyda, bo jak na razie to zbyt wielkiego tłoku nie ma :( Quote
Nutusia Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Ja chciałam wysyłać zaproszenia, ale zgubiłam wątek z listą... Jeśli ją masz, to mi prześlij i Ci pomogę. Ale tylko dziś mogę!!!! Quote
Marysia R. Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 zaczęłam wysyłać zaproszenia na bazarki. Czy ktoś juz to też robi, żeby się nie powtarzać.. Na imienny i kilometrowy też? Dopytuję, żeby nie dublować :) Quote
auraa Posted December 4, 2015 Author Posted December 4, 2015 Na obydwa ale wysyłaj bo ja na razie bez skutku!!!!!!:( Quote
agat21 Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Obiecany bazarek z fantów konformi31 , Nutusia i nieco moich. http://www.dogomania...nia/?p=16663216 Jeśli ktoś prześle zdjęcia fantów i opis, mogę dołączyć do bazarku. Bardzo proszę zaglądajcie, podrzucajcie, zapraszajcie. Dobrze byłoby, gdyby ktoś rozesłał zaproszenia. Nigdy jeszcze tego nie robiłam i nie wiem jak to się robi. Fantów jest sporo i dobrze byłoby, gdyby znaleźli się chętni na wszystkie :) 50 % dochodu z bazarku jest przeznaczone dla Bezika. Eliku, straciłam Twój adres mailowy, możesz mi przypomnieć, wysłałabym też parę zdjęć i opisów fantów Quote
elik Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Eliku, straciłam Twój adres mailowy, możesz mi przypomnieć, wysłałabym też parę zdjęć i opisów fantów Sie robi, piszę PW :) Poszło. Quote
elik Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Zniknęło mi takie ładne zdjęcie Bezika na jego bazarku i tu go też nie widzę :( Na której stronie są jakieś ładne zdjęcia Bezika ? Quote
elik Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Zniknęło mi takie ładne zdjęcie Bezika na jego bazarku i tu go też nie widzę :( Na której stronie są jakieś ładne zdjęcia Bezika ? Sie odnalazło, znowu jest na swoi mmiejscu :) Quote
auraa Posted December 5, 2015 Author Posted December 5, 2015 Bezik nie ma żadnych deklaracji, co będzie??? Quote
Nutusia Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Trzeba chodzić i żebrać - same nie przyjdą :( Quote
Poker Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Mini bazarek na cito dla Bezika http://www.dogomania.com/forum/topic/334063-citowy-%C5%9Bwi%C4%85teczny-dla-bezikado-0812g22/ Quote
agat21 Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Wygląda dobrze Beziątko.. Będzie dobrze. Musi być :) Quote
elik Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Obiecany bazarek z fantów konformi31 , Nutusia i nieco moich. http://www.dogomania...nia/?p=16663216 Jeśli ktoś prześle zdjęcia fantów i opis, mogę dołączyć do bazarku. Bardzo proszę zaglądajcie, podrzucajcie, zapraszajcie. Dobrze byłoby, gdyby ktoś rozesłał zaproszenia. Nigdy jeszcze tego nie robiłam i nie wiem jak to się robi. Fantów jest sporo i dobrze byłoby, gdyby znaleźli się chętni na wszystkie :) 50 % dochodu z bazarku jest przeznaczone dla Bezika. Do bazarku dodała fajne fanty także Agat21. Pięknie dziękuję :) Bardzo proszę podrzucajcie, zapraszajcie :) 1 Quote
Nutusia Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Super fotki do ogłoszeń, jeśli Sylwia zgodzi się na udostępnienie wizerunku Amelki. Ewentualnie można zapikselować buźkę ;) Quote
Mazowszanka13 Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Auraa bardzo przeprasza za nieobecność na wątku :) Nie zapomniała o Beziku, ale ma bardzo chorą Mamę i cały wolny czas Jej poświęca. A w pracy nie ma komputera. Jak będzie tekst to zamówię ogłoszenia na bazarku Kejciu i Ziutki. Quote
Nutusia Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Tekst auraa przeredaguje ten poprzedni i będzie można ruszać z ogłoszeniami. Auraa - trzymaj się!!!!!! Quote
Recommended Posts