agat21 Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 Są portale prawnicze, gdzie za darmo udzielaja porad. Ja kiedys z takiego skorzystałam. Poza tym jeśli miejscowi policjanci odmawiają interwencji, rozumiem, że to jakiś komisariat lokalny, to skarga to wyższej instancji policyjnej z kopią do redakcji jakiegos programu interwencyjnego takiego, jak choćby radzi Nutusia. Jeśli dziecko boi się wychodzić na podwórko, kobieta jest na wózku, jej wózek został zniszczony, to temat jak najbardziej "chwytliwy" dla telewizji. Jeśli sąsiedzi też mają dosyć tych alkoholików, to może zamiast zamieniać lokal trzeba wystąpić o ich eksmisję? Quote
auraa Posted November 17, 2015 Author Posted November 17, 2015 Jutro p. Kasia ma pójść do burmistrza Skierniewic. Mówiłam jej o darmowych poradach prawnych. Quote
auraa Posted November 24, 2015 Author Posted November 24, 2015 Musimy zabierać Bezika, boję się, że może zniknąć ale ja naprawdę nie wiem gdzie. Hotele pozapychane , nie ma miejsc!!! Quote
Poker Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Co się teraz stało ? Spytaj się Szafirki spod Nowej Soli.Może ma miejsce? Albo LILUtosi . Quote
auraa Posted November 24, 2015 Author Posted November 24, 2015 Obdzwoniłam wszystkich dookoła z błaganiem o przyjęcie Bezika. Nigdzie nie ma miejsc. Jest małe światełko w tunelu ale zobaczymy jutro w hotelu pod Łowiczem. U Gajowej nie ma miejsc. Krysia dzwoniła już do niej wcześniej. Dzis też rozmawiała. W Mokrym Nosku Nie ma Miejsc. U elmiry nie ma miejsca.U papryki też jest przepełnienie. Astaroth nie odpowiada, ronia nie odpowiada mimo, że dzwoniłam kilka razy. P. Paweł będzie szukał jeszcze w okolicznych hotelach. U znajomych psiarzy też przepełnienie a nie chcę, żeby doszło do jakiejś jatki. Quote
konfirm31 Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Spytaj może Kejciu o namiary na znane Jej hoteliki? A czy coś się podziało z ostatnio z Bezikiem ? Quote
auraa Posted November 24, 2015 Author Posted November 24, 2015 Nie wiem. Dzwoniłam tam w ubiegłym tygodniu. Prosiłam o cierpliwość. P. Kasia nie zadzwoniła do mnie ani do Pawła , tylko do schroniska Quote
Poker Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 niedobrze i nieładnie z ich strony. może zadzwoń i powiedz ,ze wszystko robisz ,żeby go zabrać. U Murki też pewnie tłok. Quote
konfirm31 Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Nie wiem, czy Schronisko przyjmie psa od prywatnej osoby, ale to świadczy o tym, że Bezik musi szybko stamtąd wybyć :( Quote
auraa Posted November 25, 2015 Author Posted November 25, 2015 Wszędzie tłok... U murki też nie ma miejsc, Bezik już od jakiegoś czasu czeka tam na miejsce. Napisałam do hop! Quote
Nutusia Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Może faktycznie u Szafirki spytać. To bardzo daleko, ale jak nie ma wyjścia, trzeba się będzie organizować... Quote
konfirm31 Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 "Szamański Krąg" https://www.facebook.com/szamanski.krag/timeline , gdzie jest Bietka z tego wątku http://www.dogomania.com/forum/topic/144189-bieda-zbieg-z-radys/ ? 1 Quote
jotpeg Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Ulka12 pisze ze ma miejsce, tyle ze ona jest pod Czestochowa w strone Slaska: http://www.dogomania.com/forum/topic/86961-pdt-okolice-cz%C4%99stochowy-i-siewierza-w%C4%85tek-informacyjny/page-21#entry16639320 Quote
auraa Posted November 25, 2015 Author Posted November 25, 2015 Znalazłam miejsce dla Bezika pod Łowiczem. Jak dobrze pójdzie to jutro juz będzie w hotelu! Cioteczki dziękuję za pomoc. Teraz trzeba znowu zbierać na chłopaka... Będzie wewnątrz i nie będzie marzł o co się martwiłam. 1 Quote
Mazowszanka13 Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Znalazłam miejsce dla Bezika pod Łowiczem. Jak dobrze pójdzie to jutro juz będzie w hotelu! Cioteczki dziękuję za pomoc. Teraz trzeba znowu zbierać na chłopaka... Będzie wewnątrz i nie będzie marzł o co się martwiłam. Uff !!!! Quote
Nutusia Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Gdzie pod Łowiczem jest hotel z miejscami wewnątrz, jeśli można spytać?... Fajnie, że się udało, choć Bezik niestety nie będzie z tego powodu szczęśliwy :( Quote
konfirm31 Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Bezikowi, lepiej będzie w hotelu, niż w schronisku, lub.....nie wiadomo gdzie :( Quote
Nutusia Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 To oczywiste, ale jednak traci dom i nie będzie rozumiał, że po to, by znaleźć... lepszy :( Quote
auraa Posted November 26, 2015 Author Posted November 26, 2015 Pensjonat dla piesków w "Lesie Brzozowym" pod Łowiczem. https://www.facebook.com/hoteldlapsow/ Bezik miał tam pójść za pierwszym razem. Ponieważ w tym czasie papryka otwierała w pobliżu swój hotel, Sylwia zaproponowała żeby poszedł tam. Teraz się zlitowała nad Bezikiem. Zrobi małe przemeblowanie i psiak będzie bezpieczny i będzie miał ciepło. Do tego hotelu idzie dużo psów z okolic Łodzi. Będzie go uczyła na nowo właściwego zachowania. Quote
auraa Posted November 26, 2015 Author Posted November 26, 2015 Nie wiem czy dzielna. Za długo to trwało... Quote
Recommended Posts