Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Są portale prawnicze, gdzie za darmo udzielaja porad. Ja kiedys z takiego skorzystałam. 

Poza tym jeśli miejscowi policjanci odmawiają interwencji, rozumiem, że to jakiś komisariat lokalny, to skarga to wyższej instancji policyjnej z kopią do redakcji jakiegos programu interwencyjnego takiego, jak choćby radzi Nutusia. Jeśli dziecko boi się wychodzić na podwórko, kobieta jest na wózku, jej wózek został zniszczony, to temat jak najbardziej "chwytliwy" dla telewizji. Jeśli sąsiedzi też mają dosyć tych alkoholików, to może zamiast zamieniać lokal trzeba wystąpić o ich eksmisję? 

Posted

Obdzwoniłam wszystkich dookoła z błaganiem o przyjęcie Bezika. Nigdzie nie ma miejsc. Jest małe światełko w tunelu ale zobaczymy jutro w hotelu pod Łowiczem. U Gajowej nie ma miejsc. Krysia dzwoniła już do niej wcześniej. Dzis też rozmawiała. W Mokrym Nosku Nie ma Miejsc. U elmiry nie ma miejsca.U papryki też jest przepełnienie. Astaroth nie odpowiada, ronia nie odpowiada mimo, że dzwoniłam kilka razy. P. Paweł będzie szukał jeszcze w okolicznych hotelach. U znajomych psiarzy też przepełnienie a nie chcę, żeby doszło do jakiejś jatki.

Posted

Nie wiem. Dzwoniłam tam w ubiegłym tygodniu. Prosiłam o cierpliwość. P. Kasia nie zadzwoniła do mnie ani do Pawła , tylko do schroniska

Posted

Znalazłam miejsce dla Bezika pod Łowiczem. Jak dobrze pójdzie to jutro juz będzie w hotelu!

Cioteczki dziękuję za pomoc. Teraz trzeba znowu zbierać na chłopaka... Będzie wewnątrz i nie będzie marzł o co się martwiłam.

• Upvote 1
Posted

Znalazłam miejsce dla Bezika pod Łowiczem. Jak dobrze pójdzie to jutro juz będzie w hotelu!

Cioteczki dziękuję za pomoc. Teraz trzeba znowu zbierać na chłopaka... Będzie wewnątrz i nie będzie marzł o co się martwiłam.

Uff !!!!

Posted

Pensjonat dla piesków w "Lesie Brzozowym" pod Łowiczem. https://www.facebook.com/hoteldlapsow/

Bezik miał tam pójść za pierwszym razem. Ponieważ w tym czasie papryka otwierała w pobliżu swój hotel, Sylwia zaproponowała żeby poszedł tam. Teraz się zlitowała nad Bezikiem. Zrobi małe przemeblowanie i psiak będzie bezpieczny i będzie miał ciepło. Do tego hotelu idzie dużo psów z okolic Łodzi. Będzie go uczyła na nowo właściwego zachowania.