Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witamy po chwili nieobecności, trochę rozleniwiliśmy się przez te Święta:)))) Bezik funkcjonuje super, jak widać na fotkach człowiek to dla niego wszystko, nawet ten najmniejszy:)))))) dogaduje się nie tylko z naszymi hotelowymi dziewczynami ale i z każdym członkiem naszej rodziny:)))))) pozdrawiamy:) ktoś dzwoni o Bezika? jak sprawy DS????

Posted

no to czekamy na filmik!

Szukam pilnie tymczasu dla szczeniaka-bassetowatej suni. Nie bardzo mogę pisać więcej. Sunia nie powinna zostawac dłużej w miejscu, w którym przebywa.. Niczego jej nie uczą, nikt się nią nie zajmuje. Dwa razy im zginęła. Boję się, że trafi do jakiejś rozmnażalni. Za moja przyczyną sunia musi zniknąć trzeci raz. Myślę. ze szybko znajdzie dom

Posted

Zrobiłam sobie kilka dni urlopu od dogo, ale już jestem i melduję się u Bezika :) Jeśli Papryka się zgodzi, zapikselowałabym śliczną buźkę synka i wstawiła zdjęcia z dzieckiem do ogłoszeń ;) W jakim wieku to basseciątko, Auro?

Posted

Zrobiłam sobie kilka dni urlopu od dogo, ale już jestem i melduję się u Bezika :) Jeśli Papryka się zgodzi, zapikselowałabym śliczną buźkę synka i wstawiła zdjęcia z dzieckiem do ogłoszeń ;) W jakim wieku to basseciątko, Auro?

Papryka wyraża zgodę:))) tylko buźkę zapikselować proszę naszego Malucha koniecznie:)