auraa Posted January 5, 2015 Author Posted January 5, 2015 mogę dać. Tylko , że on ma ogłoszenia te których linki podałam na poprzedniej stronie i jeszcze na morusku, słoniu... Quote
papryka Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Witamy po chwili nieobecności, trochę rozleniwiliśmy się przez te Święta:)))) Bezik funkcjonuje super, jak widać na fotkach człowiek to dla niego wszystko, nawet ten najmniejszy:)))))) dogaduje się nie tylko z naszymi hotelowymi dziewczynami ale i z każdym członkiem naszej rodziny:)))))) pozdrawiamy:) ktoś dzwoni o Bezika? jak sprawy DS???? Quote
auraa Posted January 5, 2015 Author Posted January 5, 2015 Niestety cisza.............. Zdjęcia super a synek wspaniały!!!! Quote
papryka Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 dziękujemy:)))) 1,5 roku ma dopiero Maluch ale do psiaków pierwszy:) tylko musimy go pilnować bo psiaki nasze skaczą strasznie i od razu byłby bach:)))) Quote
malagos Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Na tych zdjęciach, co widać tylko plecy Bezika, to jakbym na Arunię patrzyła! ....... Tylko że i o nią nikt nie pyta .. Quote
konfirm31 Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Dobra jesteś ;). Po plecach poznajesz ;) Quote
agat21 Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Piękne zdjęcia - jak zwykle :) Ale i miejsce i ludzie cudowni, więc jak psy mają nie być tam szczęśliwe? ;) Quote
papryka Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Bezika ciężko do zdjęć wychwycić bo on albo ciągle w ruchu albo na człowieku:):):) ale na dniach postaramy się jakiś filmik wrzucić:) Quote
auraa Posted January 6, 2015 Author Posted January 6, 2015 no to czekamy na filmik! Szukam pilnie tymczasu dla szczeniaka-bassetowatej suni. Nie bardzo mogę pisać więcej. Sunia nie powinna zostawac dłużej w miejscu, w którym przebywa.. Niczego jej nie uczą, nikt się nią nie zajmuje. Dwa razy im zginęła. Boję się, że trafi do jakiejś rozmnażalni. Za moja przyczyną sunia musi zniknąć trzeci raz. Myślę. ze szybko znajdzie dom Quote
konfirm31 Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Kolejna psia bieda :(. Witam się u bezpiecznego Bezika :) Quote
Nutusia Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Zrobiłam sobie kilka dni urlopu od dogo, ale już jestem i melduję się u Bezika :) Jeśli Papryka się zgodzi, zapikselowałabym śliczną buźkę synka i wstawiła zdjęcia z dzieckiem do ogłoszeń ;) W jakim wieku to basseciątko, Auro? Quote
papryka Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Zrobiłam sobie kilka dni urlopu od dogo, ale już jestem i melduję się u Bezika :) Jeśli Papryka się zgodzi, zapikselowałabym śliczną buźkę synka i wstawiła zdjęcia z dzieckiem do ogłoszeń ;) W jakim wieku to basseciątko, Auro? Papryka wyraża zgodę:))) tylko buźkę zapikselować proszę naszego Malucha koniecznie:) Quote
papryka Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 http://allegro.pl/grafika-cegielka-charytatywna-na-leczenie-sofie-i4968575804.html Cioteczki pomóżcie!!!!!!! udostępniajcie!!! https://www.facebook.com/events/1377606232541051/?ref_newsfeed_story_type=regular tutaj możemy śledzić losy suńki!!! udostępniajcie, wpłacajcie!!!!! Quote
Nutusia Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Bardzo modna niedawno rasa i ofiara tej mody :( Quote
konfirm31 Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 To prawda. Moja córka, też myślała o biglu. Zamiast niego, jest Max :) Quote
papryka Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Sunia ma chyba 4-5miesięcy. cuuudo, może uda nam się pomóc tylko potrzebujemy zgody żeby umieścić ją w DT - Auroo da się to zrobić???? Quote
Mazowszanka13 Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Nie nadążam za Wami. Skąd ten bigiel się wziął ? Quote
papryka Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Nie nadążam za Wami. Skąd ten bigiel się wziął ? Mazowszanko to oczy Aury go wypatrzyły, ale będzie dobrze:) Quote
Mazowszanka13 Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Mazowszanko to oczy Aury go wypatrzyły, ale będzie dobrze:) To jest nadzieja, że bigla poznam osobiście :) Quote
auraa Posted January 8, 2015 Author Posted January 8, 2015 to jest chyba basseto bigiel. Ja już nie wiem co to jest............ Quote
agat21 Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 czyli suńka by jechała do papryki? u mnie mogiła :( ręce opadają, ja nikt nie chce brać sobie "kłopotu" :( Quote
Recommended Posts