Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję za informacje. Widać, że Bezik czuje się dobrze. Tylko na jednym zdjęciu trochę się chyba boi drugiego psa. Nie boi się przebywać w zamknięciu?

Posted

Nie jest w kojcu. Szukałyśmy miejsca, gdzie miałby ciepło i bliski kontakt z człowiekiem.

a jak się zachowuje w domu? Zachowuje czystość, sygnalizuje chcę wyjścia? A moze jakieś zdjecie z kanapy, plisss ;)

Posted

prawdopodobnie w niedzielę, kwestia ustalenia. Sylwiao po przeczytaniu wątku Bezika zaproponowała dla niego inny hotel pod Skierniewicami, gdzie jest mniej psów. Większy kontakt z człowiekiem i ciepło. Są to jej znajomi, których poleca.

https://www.facebook.com/pages/Hotel-Dla-Ps%C3%B3w-PSIA-Chata/366970286783917?sk=events

Już rozmawiałam z Panem i po zastanowieniu się mam dać odpowiedź. W razie czego, hotel u Sylwiao jest aktualny.

Widzę, że w tym poście został zmieniony link do hotelu.

Moje zdjęcie boksów było z linku, jaki był w tym poście pierwotnie.

10626487_371036206377325_863622126597727

Teraz jest link do hotelu, który, jak wszystko na to wskazuje, działa od dawna i z dobrym skutkiem. Hotel do którego miał jechać Bezik, jak wynikało z zapisów, dopiero zaczynał działalność. Myślę, że takie zmiany planów wymagają wyjaśnienia. Pozostawione bez wyjaśnień niepotrzebnie nasuwają różne myśli.

Posted

Zapraszamy na naszego fb https://www.facebook.com/pages/Hotel-Dla-Ps%C3%B3w-PSIA-Chata/366970286783917, aktualne fotki hotelu są, boksy sa w pełni skończone, w pełni zadaszone. Już kilka psiaków od nas znalazło DS, mamy pozytywne opinie ŁToZ i współpracujemy z naszym skierniewickim schroniskiem. To jest nowo powstały hotel. W przygotowaniu są wewnętrzne boksy.

Byłam, co prawda zdjęć boksów nie widziałam, ale wierzę, że są. Działalność godna pochwały. Zamierzam zrobić remanent w zasobach ręczników, koców itp. Skontaktuje się na podany na stronie nr telefonu :)

Posted

Byłam, co prawda zdjęć boksów nie widziałam, ale wierzę, że są. Działalność godna pochwały. Zamierzam zrobić remanent w zasobach ręczników, koców itp. Skontaktuje się na podany na stronie nr telefonu :)

super:))) będziemy baaaardzo wdzięczni:)))) w budach oprócz koców psiaki nasze mają słomę - najcieplej w dupki:))) na fb w zdjęciach mamy albumy tematyczne - zdjęcia boksów są w albumie: "Nasz Hotelik". Trochę uporządkowaliśmy naszą galerię, te fotki były robione w trakcie powstawania Psiej Chaty:)

Posted

Bezik raczej zaczyna czuć się jak Pan domu i próbuje ustawiać wszystkich:))) Możemy zagwarantować super opiekę i gotowane jedzonko, psiak będzie miał u nas naprawdę dobrze:) Obecnie mamy w Psiej Chacie niedużo psiaków: 5 wraz z Bezikiem i dwa nasze prywatne psiaki. Zapraszamy wszystkich do odwiedzenia Bezika - drzwi otwarte i myślę że wówczas wątpliwości będą rozwiane:)

Cały dzień jest z moim mężem w towarzystwie innych psiaków albo w domu, na noc jest z Plamką  pomieszczeniu gospodarczym przeznaczonym na wew boksy znajdującym się przy naszym domu, pierwsza noc była trudna = trochę głośna:) ale druga już była lepsza:)

Posted

Ja tylko cały czas się zastanawiam dlaczego on był biały a teraz jest biszkoptowy? Zdjęcia wspaniałe!!!! Dziękujemy!!!!

Może zimową sierść ma ciemniejszą...? :hmmmm:

Posted

Randa była jaśniejsza w końcu września, niż w dwa miesiące później, po linieniu, ale niewątpliwie i po zmianie diety i trybu życia. Mnie się też wydaje, że pies dobrze karmiony, wybarwia się bardziej intensywnie, niż ten głodujący. Tak było z naszą Bliss, która była szaro-buro-popielata. Nawet oczy miała jaśniejsze, niż teraz.

Posted

Nygus z Bezika to jest:) taki mały adhdowiec;))))) non stop w ruchu, non stop domaga się uwagi, non stop przy nodze:) a jak nie zwracam na niego uwagi to mnie lapie lapami!!!!!! :) pozdrawiamy!!!

Posted

Zaznacza chłopaczek co jego, bo wcześniej niczego fajnego nie miał. Nie miał też ludzi, którzy mu uwagę poświęcali, więc jak już takich znalazł, chce nadrobić zaległości ;)