konfirm31 Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Widać, że jest mu dobrze. Lepiej będzie tylko we własnym domku :) Quote
auraa Posted December 2, 2014 Author Posted December 2, 2014 Dziękuję za informacje. Widać, że Bezik czuje się dobrze. Tylko na jednym zdjęciu trochę się chyba boi drugiego psa. Nie boi się przebywać w zamknięciu? Quote
malagos Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Nie jest w kojcu. Szukałyśmy miejsca, gdzie miałby ciepło i bliski kontakt z człowiekiem. a jak się zachowuje w domu? Zachowuje czystość, sygnalizuje chcę wyjścia? A moze jakieś zdjecie z kanapy, plisss ;) Quote
auraa Posted December 2, 2014 Author Posted December 2, 2014 U Astaroth zachowywał czystość idealnie. Nawet bardzo długo. Quote
elik Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 prawdopodobnie w niedzielę, kwestia ustalenia. Sylwiao po przeczytaniu wątku Bezika zaproponowała dla niego inny hotel pod Skierniewicami, gdzie jest mniej psów. Większy kontakt z człowiekiem i ciepło. Są to jej znajomi, których poleca. https://www.facebook.com/pages/Hotel-Dla-Ps%C3%B3w-PSIA-Chata/366970286783917?sk=events Już rozmawiałam z Panem i po zastanowieniu się mam dać odpowiedź. W razie czego, hotel u Sylwiao jest aktualny. Widzę, że w tym poście został zmieniony link do hotelu. Moje zdjęcie boksów było z linku, jaki był w tym poście pierwotnie. Teraz jest link do hotelu, który, jak wszystko na to wskazuje, działa od dawna i z dobrym skutkiem. Hotel do którego miał jechać Bezik, jak wynikało z zapisów, dopiero zaczynał działalność. Myślę, że takie zmiany planów wymagają wyjaśnienia. Pozostawione bez wyjaśnień niepotrzebnie nasuwają różne myśli. Quote
elik Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Zapraszamy na naszego fb https://www.facebook.com/pages/Hotel-Dla-Ps%C3%B3w-PSIA-Chata/366970286783917, aktualne fotki hotelu są, boksy sa w pełni skończone, w pełni zadaszone. Już kilka psiaków od nas znalazło DS, mamy pozytywne opinie ŁToZ i współpracujemy z naszym skierniewickim schroniskiem. To jest nowo powstały hotel. W przygotowaniu są wewnętrzne boksy. Byłam, co prawda zdjęć boksów nie widziałam, ale wierzę, że są. Działalność godna pochwały. Zamierzam zrobić remanent w zasobach ręczników, koców itp. Skontaktuje się na podany na stronie nr telefonu :) Quote
papryka Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Byłam, co prawda zdjęć boksów nie widziałam, ale wierzę, że są. Działalność godna pochwały. Zamierzam zrobić remanent w zasobach ręczników, koców itp. Skontaktuje się na podany na stronie nr telefonu :) super:))) będziemy baaaardzo wdzięczni:)))) w budach oprócz koców psiaki nasze mają słomę - najcieplej w dupki:))) na fb w zdjęciach mamy albumy tematyczne - zdjęcia boksów są w albumie: "Nasz Hotelik". Trochę uporządkowaliśmy naszą galerię, te fotki były robione w trakcie powstawania Psiej Chaty:) Quote
papryka Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Bezik raczej zaczyna czuć się jak Pan domu i próbuje ustawiać wszystkich:))) Możemy zagwarantować super opiekę i gotowane jedzonko, psiak będzie miał u nas naprawdę dobrze:) Obecnie mamy w Psiej Chacie niedużo psiaków: 5 wraz z Bezikiem i dwa nasze prywatne psiaki. Zapraszamy wszystkich do odwiedzenia Bezika - drzwi otwarte i myślę że wówczas wątpliwości będą rozwiane:) Cały dzień jest z moim mężem w towarzystwie innych psiaków albo w domu, na noc jest z Plamką pomieszczeniu gospodarczym przeznaczonym na wew boksy znajdującym się przy naszym domu, pierwsza noc była trudna = trochę głośna:) ale druga już była lepsza:) Quote
agat21 Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Fajne wieści od Bezika :) W domu zajrzę na fb, bo w pracy mam zablokowany :pissed: Quote
auraa Posted December 2, 2014 Author Posted December 2, 2014 bardzo się cieszę, ze są wieści bezpośrednio z hoteliku. Ja już naprawdę nie wiedziałam co pisać.............. Quote
papryka Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 świeże zdjęcia i pozdrowienia od Bezika:)) Quote
malagos Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Ale cudnie! No i nie ma bata, taki pies musi znaleźc dom :) Quote
elik Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Fantastyczne zdjęcia, a te z języczkiem rozbrajające :loveu: Quote
agat21 Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Piękne zdjęcia Bezika. I bardzo fajne miejsce :) Też zrobię remanent w szafach i zawiozę rzeczy do schronu w Skierniewicach Quote
auraa Posted December 3, 2014 Author Posted December 3, 2014 Ja tylko cały czas się zastanawiam dlaczego on był biały a teraz jest biszkoptowy? Zdjęcia wspaniałe!!!! Dziękujemy!!!! Quote
Nutusia Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 No Beziku, przyszły DS ma baaaaaaardzo wysoko postawioną poprzeczkę! :) Quote
inka33 Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Ja tylko cały czas się zastanawiam dlaczego on był biały a teraz jest biszkoptowy? Zdjęcia wspaniałe!!!! Dziękujemy!!!! Może zimową sierść ma ciemniejszą...? :hmmmm: Quote
konfirm31 Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Randa była jaśniejsza w końcu września, niż w dwa miesiące później, po linieniu, ale niewątpliwie i po zmianie diety i trybu życia. Mnie się też wydaje, że pies dobrze karmiony, wybarwia się bardziej intensywnie, niż ten głodujący. Tak było z naszą Bliss, która była szaro-buro-popielata. Nawet oczy miała jaśniejsze, niż teraz. Quote
auraa Posted December 4, 2014 Author Posted December 4, 2014 Może masz rację? On był biały i tak na wsi o nim mówili. Teraz wygląda zupełnie inaczej. Quote
papryka Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Nygus z Bezika to jest:) taki mały adhdowiec;))))) non stop w ruchu, non stop domaga się uwagi, non stop przy nodze:) a jak nie zwracam na niego uwagi to mnie lapie lapami!!!!!! :) pozdrawiamy!!! Quote
papryka Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 a z ta czystością to różnie póki co u niego bywa... osiusiał nam nową lodówkę wczoraj i ścianę...:) Quote
Nutusia Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Zaznacza chłopaczek co jego, bo wcześniej niczego fajnego nie miał. Nie miał też ludzi, którzy mu uwagę poświęcali, więc jak już takich znalazł, chce nadrobić zaległości ;) Quote
Recommended Posts