Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ufff, kamień spadł mi z serca, jak Patrycja napisała, że Budrysek już zdrowy, a Grzybek prawie :) Na pierwszym zdjęciu widać, że jeszcze do siebie docierają, ale źle nie jest, są już momenty, że się gonią po mieszkaniu, bawią, zaczepiają, więc będzie tylko lepiej:)

Posted

Ufff, kamień spadł mi z serca, jak Patrycja napisała, że Budrysek już zdrowy, a Grzybek prawie :) Na pierwszym zdjęciu widać, że jeszcze do siebie docierają, ale źle nie jest, są już momenty, że się gonią po mieszkaniu, bawią, zaczepiają, więc będzie tylko lepiej:)

Mnie też :) Musi być lepiej innej opcji nie ma :)

Posted

Czyli wszystko się układa :) Oby tak dalej :)

• 1 month later...
Posted

Zagladam do kotunkowa

jaki Tadziunio bidunio o matenko moja ...

serce cieszy ze wyratowalyscie dzielne dziewczyny 

kilka biedaczkow milosc1.gif

serce raduje 

ze u Tadzienka lepiej 

jak dzisiaj 

jak w dt 

czy potrzebny kochane bazarusio moze dla kotunkow?

pozdrawiam i sciskam ogromniemisie_307.gif

Posted

Ewuniu pięknie dziękujemy, jesteś kochana !

Ewuniu u Zosi został tylko na BDT Tadziu, na chwile obecna nie potrzebne sa nam pieniążki na niego.
Zosia nie chce od nas pieniążków nawet na jedzonko, to kochana kobitka jest, wiec moze sa jakieś inne bidy, które sa w większej potrzebie.

Ewuniu jeszcze raz bardzo Ci dziękujemy, ze jesteś z nami i ze zawsze możemy liczyć na Ciebie !

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Króciutkie wieści od Budryska ;)

'Hej,

Budrysek jest zdrowy, wyleczył się z kataru i od tego czasu jest okazem zdrowia. Grzybek też. Chłopaki nie pałają do siebie miłością ale się tolerują.

Straszny przytulasek z tego Budryska. Ruszać się nie lubi ale za to lubi leżeć na kolanach i mruczeć :)'

Budrysek.JPG  

Budrysek2.JPG  

Budrysek3.JPG

• 2 weeks later...
Posted

Tadziu dalej u Zosi...

Już chłopak tak nie dominuje, ale domku brak.

Ponieważ Tadziu zasiedział się na dobre, adopcje stoją, zdecydowałyśmy, że kupimy chociaż karmę, której Zosia w sumie nie chce, ale przecież ma inne koty na utrzymaniu a pieniążki jej z nieba nie lecą...

• 4 months later...
Posted

Wstawiłam Gabuniu:) :)

Wiem, że nie możesz adoptować. O domek dla Tadzia ciężko będzie niestety, ale nie tracimy nadziei

Tadzik to taka moja Melcia w męskim wydaniu :) :) :)

Posted

Aguś Twoja Zuzia też jest biało-czarna, o ile dobrze pamiętam.

Bardziej czarno-biała Gabrysiu.
Ona ma tylko białe skarpetki i krawatke.
Melcia zdecydowanie bardziej jest podobna do Tadzika.
Posted

Może Tadzikowi się trafi taki domek jak u Gabi:) :)

Gdyby tylko moja Melcia akceptowała inne koty.

Ale z relacji Marzeny wiem, że nienawidzi ich bardzo.

Może to wynika za strachu?