Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochana wiem, ze ze zdrowiem Tadzika wszystko ok natomiast ten ostatni złapany kotek miał robione badania bo w pyszczku tragedia a jest młodziutki. Pani doktor je zleciła.
Nie mamy kiedy nawet z Zosia spokojnie porozmawiać bo cały czas szukamy Kajuni ;(

• 2 weeks later...
Posted

Rozmawiałam z Zosią w sobotę z kotkiem już lepiej, ale nie rozmawiałyśmy długo, bo w sumie to dzwoniłam do niej, żeby przeprosić, że się nie odzywamy, bo szukamy Kajuni.

Wiem tylko, że w badaniach wyszło, że to genetyczne, ale dokładnie nie pamiętam co do mnie mówiła.

Jak tylko się więcej dowiem napisze kochani ;)

Posted

Z kocurem już lepiej.

Rozmawiałam dzisiaj z Panią dr z Amigo-Vet.

W pyszczku była tragedia, wybrał serię antybiotyków i było po nich lepiej.

Potem znowu się odnowiło i przyplątał się katar, ale teraz już jest dobrze.

Miał też robione badanie krwi.

Pani Zosia nazwała go Tytus, ale u weta przechrzcili go na Tyfus, bo bardzo trudny z niego pacjent:):)

Posted

Kochani !!!

Zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt dla Was wszystkich, dla Waszych rodzin i podopiecznych.

I tak by się chciało, żeby były też radosne dla tych wszystkich porzuconych biedaków.

735j2c3mm6.gif

Posted

Chyba jeszcze nie jestem spóźniona;)

Kochane, chciałabym Wam życzyć zdrowych, radosnych, pogodnych i ciepłych Świąt Bożego Narodzenia.

Dużo wytrwałości i siły w Nowym Roku w ratowaniu kolejnych psich istnień, a naszym wszystkim podopiecznym nowych, wspaniałych domów, na które zasługują:)

Posted

Kochani wszystkiego dobrego w Nowym Roku Wam życzę :)

Nie wiem czy jutro dam radę jeszcze wejść na Dogo

Dzisiaj dzwoniłam do Zosi u kociaków wszystko ok :)

Tadzik cały czas rządzi :)

Posted

A byłyście? Krzyczeć następnym razem:P

Pauluś, bazarek już trwał, więc prawie nie byłyśmy.

Wszystko jest pod kontrolą, mamy trochę zapasu gdyby u Tadzika coś jeszcze wyskoczyło (tfu tfu, nie na kota urok)