irenaka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Czy ktoś czeka na zdjęcia Hasana? Oto On w nowym domu!!! Quote
mOn4 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 poszczęściło się chłopakowi!! dziękujemy za fotki, od razu mordka się cieszy :p Quote
caroolcia Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Super!!!!!! Kochany Hassanku, ale dobrze trafiłeś:multi: Quote
Foksia i Dżekuś Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Darek,prosze pisz co nowego u Hasanka. Quote
giselle4 Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 ......Juz jestez szczęśliwy pycholku:loveu: Wszystkiego naj ......na zawsze:lol: Quote
Hasan Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 U Hasana na razie nic nowego. Wczoraj po raz pierwszy zaszczekał w nowym domu, chyba powoli się przyzwyczaja. Strasznie lubi biegać, niekiedy nie mogę za nim nadążyć. Wychodzę z nim na spacery 4-5 razy dziennie na godzinę. Jedzonko dostaję 2 razy dziennie rano suchą karmę, a koło drugiej ryż z mięsem z kurczaka. Strasznie jest wesoły i pocieszny. Kochana psina! :) Quote
mOn4 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 szczeka, bo pewniej się czuje:) super! powodzenia! Quote
caroolcia Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Hasan napisał(a):U Hasana na razie nic nowego. Wczoraj po raz pierwszy zaszczekał w nowym domu, chyba powoli się przyzwyczaja. Strasznie lubi biegać, niekiedy nie mogę za nim nadążyć. Wychodzę z nim na spacery 4-5 razy dziennie na godzinę. Jedzonko dostaję 2 razy dziennie rano suchą karmę, a koło drugiej ryż z mięsem z kurczaka. Strasznie jest wesoły i pocieszny. Kochana psina! :) ja zawsze mówie, że boksery nie czyjtają zupełnie książek o bokserach i sta nie wiedzą że boksery z natury nie szczekają :evil_lol: No no ale hassanek ma dobrze - chrupeczki plus domowe żarełko - życ nie umierąc!!! Quote
Foksia i Dżekuś Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Czy Hasanek dzisiaj był na długim spacerku i czy bawi sie z innymi psiakami? Quote
Hasan Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Był na spacerze i to dość długim. A co do zabawy z innymi psiakami to na razie dwa psy były do niego spokojne. :) Quote
Foksia i Dżekuś Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Hasan napisał(a):Był na spacerze i to dość długim. A co do zabawy z innymi psiakami to na razie dwa psy były do niego spokojne. :) Dzieki za wiadomości.:lol: Quote
Hasan Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Mam pytanie Hasan strasznie gubi sierść czy to jest normalne, czy może jest chory?? Quote
caroolcia Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Hasan napisał(a):Mam pytanie Hasan strasznie gubi sierść czy to jest normalne, czy może jest chory?? Moj Burbasek też gubi, może to już linienie jesienne! Quote
Foksia i Dżekuś Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 caroolcia napisał(a):Moj Burbasek też gubi, może to już linienie jesienne! Mój psiak też gubi ale przypuszczam że Hasanek może dodatkowo gubic sierśc ze stresu .niestety on nie rozumie co sie stało ,że został porzucony i dlaczego znalazł sie w schronisku . Darek gdyby nie twoja rodzina ,która podarowała biedakowi domek to wogóle nie wiem jak by teraz wyglądal , on w schrosisku cierpiał ale napewno jeszcze tęskni za swoją wspaniała pancia ,która go tak okrutnie potraktowała bo psy to najwierniejsze stworzenia ,a on nie zdaje sobie sprawy ,że ta ukochana pancia zostawiła go po tylu latach na pastę losu .Mam nadzieję ,że kiedys to zrozumie i będzie mieć wyrzuty sumienia ale Hasana to wtedy nie będzie obchodziło bo dzięki wam zapomni o niej i o dniach spędzonych w schronisku. Quote
Foksia i Dżekuś Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Co słychac u Hasana. Darek ,wiem że rok szkolny sie zaczał ale parę słow o hasanie możesz napisac od czasu do czasu -czekamy. Quote
Hasan Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 U hasana wszystko w porzadku. Czesto chodzi na spacery i w ogóle jest fajny. Sorki, Że nic nie pisałem ale miałem formata dysku i nie moglem znalesc stronki :). Quote
Jagienka Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Hasan napisał(a):U hasana wszystko w porzadku. Czesto chodzi na spacery i w ogóle jest fajny. Sorki, Że nic nie pisałem ale miałem formata dysku i nie moglem znalesc stronki :). jak już znalazłeś, to pisz często... może jakieś zdjęcia szczęściarza?? :cool3: Quote
Hasan Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Ze zdjęciami może być problem bo nie mam aparatu cyfrowego, a mój telefon robi straszne zdjęcia... , ale będę pisał przy każdej okazji. A u Hasana na razie nic nowego. Tyle tylko, że zaprzyjaźnił się ze zwierzakami z dołu (konkretnie to z psem i kotem). Dam znać niedługo :p Quote
Jagienka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Jak nie wiele.... nowe przyjaźnie to bardzo dużo!!! :) Całusy w zmarszczony pychol... Quote
Recommended Posts