Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na szczegóły adopcji musicie poczekać do powrotu Beatki z urlopu.
Specjalnie dla Hasanka przerwała urlop, bo była umówiona w schronisku, ale teraz jest bez internetu, dlatego bardzo Was prosi o cierpliwość.

Posted

Hasan mieszka nie daleko mnie , ma dome z ogrodem ale mieszka w domku na 1 pietrze bo na parterze mieszka rodzina tego pana, ale teren jest ogrodzony więć na spacerku może się wybiegać.do tego syn tego pana ma z nim dużo spacerować.
Był po niego tylko jeden telefon ale pan bardzo sympatyczny ,przyjechał na UMÓWIONE SPOTKANIE RAZEM Z SYNEM ,chłopcem około 15 letnim.Poszli razem na spacerek i bardzo Hasan sie im spodobał. Mam zdjęcia Hasan razem z nowym właścielem ale niestety musza zapytac o zgode na ich umieszczenie,a że jutro jestem umówiona na konrolę to zapytam i jeszcze zrobię zdjęcia z nowego domku.Dzisiaj rozmawiałam z nowa pania Hasana ,poradziłam co i jak maja dawać do jedzenia bo panu tez mówiłam ale jak to mężczyżni .Hasan jest bardzo grzeczny .

Posted

la_pegaza napisał(a):
Zapytaj czy zdjęcie może również być na adopcyjnej - w nowym domu :)

Cieszę się, że trafił do fajnych ludzi :D

Mam pozwolenie na umieszczenie zdjęc , na razie przesłałam do Irenki ze schroniska ,a jutro po spotkaniu zrobie kilka i też wyślę.
Państwa przekieruje na watek hasan bo syn mA INTERNET i prosze wszystkich którzy sa miłosniakami bokserów o parę informacji jAK państwo będa mieć zapytanie bo wogóle maja pieska pierwszy raz i juz od dawna mysleli o piesku i jak zobaczyli Hasana w gazecie od razu sie im spodobał.
ja moge udzielić tylko ogólnych informacji o psiakach bo przede wszystkim zajmuje sie kundelkami ,a miłosnicy bokserów napewno beda mogli cos więcej powiedziec o tej rasie.

Posted

wczoraj po wizycie jak widać zaprosiłam nowego pana Hasana na jego watek.Zdjęcie beda pózniej bo zaraz z Irenka jedziemy do gliwic zawieść psiaka i w wolnej chwili prześlę do niej.
Darek nowy pan Hasana bedzie zaglądał na ten watek i jaki bedzie miał jakies pytania z prośba o porade to wie ,że może na miłosników bokserów liczyć.
Darek ,dzięki że się zalogowałeś bo napewno wszyscy którzy kibicowali Hasanowi będą spokojniejsi o jego los.

Posted

Witam. Hasan jest bardzo spokojny i poukładany. Bardzo lubi chodzić na spacery, wystarczy, że wezmę smycz to już czeka przy drzwiach. Jest dobrze wytresowany, potrafi aportować, siadać i leżeć na komendę. To naprawdę kochana psina. Nigdy bym się nie spodziewał, że boksery są takie spokojne.

Posted

Bokserki są przekochane i bardzo rodzinne ;) aklimatyzacja może mu zabrać parę dni, ale na pewno wszystko będzie dobrze i szybko skradnie wam serducha (o ile już tego nie zrobił), bo bokserki mają do tego talent ;)

Posted

Hasan napisał(a):
Witam. Hasan jest bardzo spokojny i poukładany. Bardzo lubi chodzić na spacery, wystarczy, że wezmę smycz to już czeka przy drzwiach. Jest dobrze wytresowany, potrafi aportować, siadać i leżeć na komendę. To naprawdę kochana psina. Nigdy bym się nie spodziewał, że boksery są takie spokojne.

bo Hasan to pies na medal i nie jednym Cię jeszcze zaskoczy :cool3: wielkie mizianka dla Hasanka:)