Ksera Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Pręgowany, 8 letni piesek, kolejna ofiara wyjazdów do pracy za granicę :angryy: . Obecnie mieszka w krakowskim schronisku i ma nr P 20/07/07. Quote
AgaiTheta Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Diabli niech tych ludzi........... :angryy: Wiemy cos więcej o chłopcu? Quote
mar.gajko Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Trzeba poprosić Jagienkę, Karusię albo inne dziewczyny co bywają w schronie, żeby się dowiedziały więcej. Quote
Hippies Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Nie rozumię dlaczego psa nie zabrali ze sobą :mad: przecież to tylko kwestia wyrobienia paszportu. Moi znajomi są w Dublinie razem ze swoją bokserką i jakoś nie musieli jej wyrzucać na bruk:shake: . Brak słów :shake: Hopaj na pierwszą ;) Quote
monikab Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 brak słów,jak bardzo ten fafelek będzie cierpiał,czym sobie na to zasłużył?ciekawe czy własne dzieci by zostawili ot tak.Przecież pies to żywe,uczuciowe stworzenie.Ludzie są wygodni i to było najprostrze i najtańsze rozwiązanie.Mam nadzieję że nie powiedzie im się za granicą i życzę im wszystkiego najgorszego. Trzymam kciuki za staruszka-fafelka,oby ktoś go pokochał,tak naprawdę Quote
caroolcia Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 co wiemy o hasanie? czy miał dzieci/koty? czy jest nauczony chodzenia na smyczy i czy jest łągodny? jak jego psychika? Mogę mu zrobić ogłoszenie na allegro..tylko wiecej info potrzebuje i namiary na osobe kontaktową Te wyjazdy - nowa wymówka - ja nigbdy nie zostawiłąbym swoich psów, nogdy - zawsze jest jakieś rozwiązanie, ale nie ma co biedolić, trzeba działać Quote
Jagienka Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 jak na złość w ten weekend nie ma mnie ani karusiap w schronisku... może Foksia sprawdzi... Quote
Ksera Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Hassan ma bardzo poukładane pod sufitem, jest typowym przedstawicielem rasy, łagodny, zrównoważony, przechodząc koło kotów nie reaguje, ale nie wiadomo jakby było po bliższej konfrontacji, do dzieci myślę jak najbardziej by się nadawał. Quote
Faro Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Kolejny "zbędny" staruszek :shake::shake::shake: Quote
Menrzuś Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Asior napisał(a):postaram się coś o nim dowiedzieć.... jak najszybciej Asiorku :p Quote
Faro Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 My już trochę wiemy ;) .Potrzebna tylko jeszcze info gdzie jest w schronie (czy już w boksach ogólnych i jak biedaczek sobie radzi - więc wystarczy go odnależć i poobserwować ) . Quote
Asior Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 hassan nadal na kwarantannie choć przyznam szczerze, że nawet pracownicy nie są w stanie powiedzieć dlaczego, skoro został oddany przez właściciela jest na kwarantannie. Tam trafiaja psy znalezione, a ten został oddany przez właściciela.. niewiem, nie wnikam. Ponoć to bardzo sympatyczny i łagodny psiak, tolerujący inne psy. Jak tylko opuści kwarantanne będzie umieszczony we wspólnych boksach..... Quote
Kluska4 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Po tylu latach oddany przez właściciela :shake: Quote
Recommended Posts