Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 337
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy ktoś może zrobić Kostusiowi allegro cegielkowe !Trzeba opłacić leczenie psa.Brał antybiotyk w zastrzykach. Rana juz nie cieknie.Zastał odrobaczony.Nie znam wysokosci rachunku .Starsza pani u ktorej pies jest na tymczasie jest tym przerażona.Myśli ,że opłata spadnie na nią. Ja nie potrafię robic allegro !

Posted

lamia2 napisał(a):
Brawo Paros, ślicznie napisane :) :) :)

Czyj mail jes podany w ogłoszeniu?

Paros skoro jest już mój nr komórki, to czy możesz też dopisać mój adres mailowy? :)

Mój, :eviltong: bo nie miałam innego, ale mogę zmienić na Twój :lol:

Posted

własnie wrócilam z Mazur ....i odrazu wpadam na wątek ...rozmawialam z Basia w miedzyczasie jak byłam na dzialce i sama jestem w szoku ze tak wyszło ...Kochane akurat Iwona wyjechac musiała na koncerty i sie nawyprawiało naprawde Iwona jest odpowiedzialna osoba i jak wróci na pewno bedzie szybko wszystko starala sie naprawic :placz: .....zaraz do niej zadzwonie .... ja pracuje od jutra juz ..ale popołudniu moge z kims pojechac do p. Alfredy ( nigdy tam nie byłam ) któregos dnia

Posted

rozmawiałam z Iwona wpadła na chwile dzisiaj do warszawy , jutro rano jedzie ale wraca w poniedziałek ...powiedziala ze była u p. Alfredy i rozmawiala przed wyjazdem , ze wyjezdza i czy szukac dla Kostka domku do przewiezienia ...ale p. Alfreda powiedziała zeby spokojnie jechała , Kostek jest wspanialy i do byle domku go nie odda ....Iwona zaraz do niej zadzwoni i spyta o co chodzi ....od poniedziałku jak wróci bedzie działac

Posted

Do byle domku nie odda, niemniej jednak w romowie ze mną powiedziała, że miał być dwa dni a jest 3 tygodnie. Pani Alfreda to bardzo dobra kobieta, ale ustalenia były inne, ona nie jest w stanie się nim dłużej zajmować mimo szczerych chęci.

Posted

rozmawiałam wlasnie z Iwoną , która dzwonila pare minut temu do p. Alfredy ......i tak jak Iwona mowila wczesniej p. Alfreda powiedziala ze wszystko w porządku :-o ...zeby spokojnie wypoczywała , a ona jak bedzie domek dla Kostka to ona zobaczy co i jak i dopiero odda go ...jedzenie ma Kostek jest grzeczny ( no tylko tyle ze przy budzie ...ale to chyba lepiej niz tam gdzie był ) ....Iwona powiedziala ze bedzie w poniedzialek i podjedzie do p. Alfredy . Iwona zamowione ma dla niego puszki i suche zarcie takze po powrocie odbierze , ale rozmawiala wczesniej z Lamą i wiedziala ze wiezione jest dla niego zarełko wiec byla spokojna ...co do lekarza to opiekuje sie Kostkiem znajomy lekarz p. Alfredy ...bedzie brał tylko za leki ...sumuje wszystko ...a p. Alfreda była poinformowana przez Iwone ze zrobimy zbiorke i zaplacimy lekarzowi wszystko takze kochane nie denerwujcie sie tak bardzo . Iwona prosila zeby podziekowac na forum Lamie za opieke i pomoc i zapewnic ze nie przestala absolutnie angazowac sie w sprawe Kostka ....poprostu wyjezdzając uwazala ze wszystko z p. Alfredą dograla .....dzieki Kochane....szukamy wszyscy w takim razie domku dla Kostka ...a nóz cosik sie dobrego trafi ....

Posted

Jedzenia dla Kostka Pani Alfreda dostała na miesiąc.

Nie traktujmy jej grzeczności jako załatwioną sprawę, pies miał być u niej 2 dni a jest 3 tygodnie i to mi wyraźnie acz grzecznie powiedziała przez telefon a także Tanitce która przywiozła jej jedzenie dla Kostka.

Pani Alfreda to mocno starsza osoba, która opiekuje się sparaliżowaną siostrą, dwoma chorymi psami + Kostkiem.

Tak więc nie bagatelizujmy, bo nie jest "wszystko w porządku".

Posted

ja nic nie bagatelizuje .....Iwona naprawde jest bardzo odpowiedzialną osoba ...nie jednemu pieskowi z dogo znalazla domek ....akurat tak sie tym razem trafilo ( pierwszy raz od pół roku ) ze wypadl okres kiedy musiala wyjechac ( to jej praca ... ) Iwona powiedziala ze o zadnych dwoch dniach nie bylo mowy.... P. Alfreda inaczej rozmawia z Iwoną inaczej z Wami ...ale nie ma co ...szukajmy wszyscy domku dla Kostka docelowego , od poniedzialku właczy sie juz w opieke nad nim Iwona

Posted

hankag napisał(a):
Iwona zamowione ma dla niego puszki i suche zarcie takze po powrocie odbierze , ale rozmawiala wczesniej z Lamą i wiedziala ze wiezione jest dla niego zarełko wiec byla spokojna ...

Haniu przygotowałam jedzenie dla Kostka, bo dowiedziałam się, że Iwonka dała 2 puszki i paczkę suchej, stwierdziłam, że jak dla takiego psa to trochę za mało.