Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 337
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dostalam pw od KWL z prosba o ogloszenia ale ja teraz jestem w chechach i bede tu przez miesiac wiec nie mam za bardzo jak jej oglosic bo internet mam przez pare minut jak uda mi sie wyprosic u przelozonego a w tej miejscowosci nie ma kafejek:placz:
wracam 8-9wrzesnia i wtedy jakbz cos zrobie na pewno
suniu trzymaj sie!!!!

Posted

Oj myślałem że akurat jesteś w kraju, poproszę cioteczkę Paros w takim razie :-) Chociaż i tak już ją wykorzystuje strasznie :cool1:

Posted

Dzisiaj przekazałam Tanitce kilkanaście litrów mleka, duży wór ryżu, makaronu i kaszy, kilkanaście puszek karmy i 3 worki suchej. Jutro Tanitka zawiezie to do p. Alferdy.

Dziewczyny napiszcie dla Paros informacje o piesku i podajcie te namiary. Dlaczego nie zmieniacie tytułu, przecież to jest SAMIEC a nie SUKA?

Posted

Tekst o Kostku przygotuje ale zastanawiam sie na kogo podać namiary !
Bo jeżeli chodzi o zbórkę pieniedzy to moge podać konto naszego Stowarzyszenia.Tak naprawde Kostek jest na tymczasie i nie mamy dla niego domu ani pieniedzy na jego leczenie. Wywiozlam go daleko od siebie i jestem zmuszona szukac pomocy u osob ktorych nie znam.Sprawa spadla na Lamie2 .Mialo byc inaczej ! Ech....

Posted

basia0607 napisał(a):
Tekst o Kostku przygotuje ale zastanawiam sie na kogo podać namiary !
Bo jeżeli chodzi o zbórkę pieniedzy to moge podać konto naszego Stowarzyszenia.Tak naprawde Kostek jest na tymczasie i nie mamy dla niego domu ani pieniedzy na jego leczenie. Wywiozlam go daleko od siebie i jestem zmuszona szukac pomocy u osob ktorych nie znam.Sprawa spadla na Lamie2 .Mialo byc inaczej ! Ech....

Będzie dobrze.:lol: Napisz coś o piesku :lol: Ja kiedyś drukowałam mu plakacik ;) dla hankag, ale wtedy mysleliśmy, że to sunia. Zrobie mu ładne allegro i ogłszenia i znajdzie domek :lol:

Posted

Przed chwilą rozmawiałam z Tanitką, Kostek wygląda już lepiej, boczki zaczynają się zaokrąglać, sierść jeszcze przerzedzona, ale też już lepsza. Piesek jest bardzo posłuszny i grzeczny, dużo przebywa w budzie i jest bardzo spragniony kontaktu z człowiekiem.
U p. Alfredy niestety zostać nie może, jest jej bardzo ciężko i prosi o szukanie domu dla Kostka.

Gdzie są osoby które zobowiązały się do opieki i pilotowania sprawy Kostka?
Pani Alfreda mówi, że piesek miał być u niej dwa dni a jest 2 tygodnie. Kto szuka dla niego domu? gdzie były robione ogłoszenia? kto opłaci leczenie Kostka? kto dostarczy jedzenie?

O co tu chodzi? nie stawia się ludzi w takiej sytuacji.

Basia, dlaczego Kostek nie może iść do Twojego proboszcza?

Posted

Kostek został bez pomocy i p.Alfreda też. Lamia wylala mi kubel zimnej wpody na glowę.Miala racje. Czuję sie podle a mialo być wszystko ok. Kostek mial znależć dom w Warszawie !
Wieczorem idę do proboszcza i będę go zaklinać na wszystkich swiętych aby wziął psa do siebie.

Posted

Rozmawialam z księdzem.Pokazałam zdjecia. Przykro ,ale nie byl zadowolony z wyglądu Kostka !Myślę ,że gdybym się uparla zdecydowalby sie na niego ale czy by go kochał ? Kostusiowi nie taki dom jest potrzebny.!