_beatka_ Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 dostalam pw od KWL z prosba o ogloszenia ale ja teraz jestem w chechach i bede tu przez miesiac wiec nie mam za bardzo jak jej oglosic bo internet mam przez pare minut jak uda mi sie wyprosic u przelozonego a w tej miejscowosci nie ma kafejek:placz: wracam 8-9wrzesnia i wtedy jakbz cos zrobie na pewno suniu trzymaj sie!!!! Quote
KWL Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Oj myślałem że akurat jesteś w kraju, poproszę cioteczkę Paros w takim razie :-) Chociaż i tak już ją wykorzystuje strasznie :cool1: Quote
paros Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Ogłoszenia i allegro zrobię ale potrzebuję jakieś informacje o piesku i namiary (nr tel. i mail) :roll: Quote
lamia2 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Dzisiaj przekazałam Tanitce kilkanaście litrów mleka, duży wór ryżu, makaronu i kaszy, kilkanaście puszek karmy i 3 worki suchej. Jutro Tanitka zawiezie to do p. Alferdy. Dziewczyny napiszcie dla Paros informacje o piesku i podajcie te namiary. Dlaczego nie zmieniacie tytułu, przecież to jest SAMIEC a nie SUKA? Quote
GrubbaRybba Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Kosteczku :loveu: podbijam cię bidulko!!! Wskakuj nie pierwszą po nowy domek!!! Quote
basia0607 Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Tekst o Kostku przygotuje ale zastanawiam sie na kogo podać namiary ! Bo jeżeli chodzi o zbórkę pieniedzy to moge podać konto naszego Stowarzyszenia.Tak naprawde Kostek jest na tymczasie i nie mamy dla niego domu ani pieniedzy na jego leczenie. Wywiozlam go daleko od siebie i jestem zmuszona szukac pomocy u osob ktorych nie znam.Sprawa spadla na Lamie2 .Mialo byc inaczej ! Ech.... Quote
paros Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 basia0607 napisał(a):Tekst o Kostku przygotuje ale zastanawiam sie na kogo podać namiary ! Bo jeżeli chodzi o zbórkę pieniedzy to moge podać konto naszego Stowarzyszenia.Tak naprawde Kostek jest na tymczasie i nie mamy dla niego domu ani pieniedzy na jego leczenie. Wywiozlam go daleko od siebie i jestem zmuszona szukac pomocy u osob ktorych nie znam.Sprawa spadla na Lamie2 .Mialo byc inaczej ! Ech.... Będzie dobrze.:lol: Napisz coś o piesku :lol: Ja kiedyś drukowałam mu plakacik ;) dla hankag, ale wtedy mysleliśmy, że to sunia. Zrobie mu ładne allegro i ogłszenia i znajdzie domek :lol: Quote
lamia2 Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Gonitwa napisał(a):Podbijam Kostusia! Lamia jesteś wielka! Wiem, wiem ..... :eviltong: Quote
lamia2 Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Przed chwilą rozmawiałam z Tanitką, Kostek wygląda już lepiej, boczki zaczynają się zaokrąglać, sierść jeszcze przerzedzona, ale też już lepsza. Piesek jest bardzo posłuszny i grzeczny, dużo przebywa w budzie i jest bardzo spragniony kontaktu z człowiekiem. U p. Alfredy niestety zostać nie może, jest jej bardzo ciężko i prosi o szukanie domu dla Kostka. Gdzie są osoby które zobowiązały się do opieki i pilotowania sprawy Kostka? Pani Alfreda mówi, że piesek miał być u niej dwa dni a jest 2 tygodnie. Kto szuka dla niego domu? gdzie były robione ogłoszenia? kto opłaci leczenie Kostka? kto dostarczy jedzenie? O co tu chodzi? nie stawia się ludzi w takiej sytuacji. Basia, dlaczego Kostek nie może iść do Twojego proboszcza? Quote
basia0607 Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Kostek został bez pomocy i p.Alfreda też. Lamia wylala mi kubel zimnej wpody na glowę.Miala racje. Czuję sie podle a mialo być wszystko ok. Kostek mial znależć dom w Warszawie ! Wieczorem idę do proboszcza i będę go zaklinać na wszystkich swiętych aby wziął psa do siebie. Quote
Gonitwa Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Basiu zmień tytuł wątku! Napisz że Kostek to chłopak i w ogóle jakoś tak bardziej poruszająco... Quote
basia0607 Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Rozmawialam z księdzem.Pokazałam zdjecia. Przykro ,ale nie byl zadowolony z wyglądu Kostka !Myślę ,że gdybym się uparla zdecydowalby sie na niego ale czy by go kochał ? Kostusiowi nie taki dom jest potrzebny.! Quote
Gonitwa Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Basiu widzę że udało się tytuł zmienić;) Kostusiu co z Tobą będzie, kochany....:( Quote
lamia2 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 basia0607 napisał(a):Co będzie z Kostusiem ? Basia odebrałaś mojego priva? Quote
paros Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Kostek na allegro :lol: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=227485911 :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
basia0607 Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 Odebralam od Ciebie Lamio wiadomość ! Quote
paros Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Kostek ma dużo ogłoszeń w necie :lol: później wkleję linki. Quote
Recommended Posts