Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 337
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Onkowi kroi sie tymczas ale to nic pewnego,ponieważ pan mieszka w bloku i ma swoje psy.Nie wiem czy Kostek się tam nadaje !On mieszka pod gołym niebem i nie zna pomiszczenia.Bardzo bym chciala ,aby znalazl dom stały !

Posted

Basiu mysle ze ta kobitka sie nie rozmysliła...powiem Iwonie zeby do niej zadzwonila i sie upewnila...jak uwazasz czy on da rade u Iwony w bloku poczekać az ona przeprowadzi sie do domku z ogrodkiem ....bo jesli tak to spoko mozesz go przywozic tak jak sie umawialiśmy

Posted

On jest cichy i wystraszony ale nie wiem czy nie zdemoluje mieszkania jak zostanie sam.Z Iwona rozmawialam telefonicznie.Na następną sobotę jadę na Sląsk.Kostek nauczony jest do otwartej przestrzeni ,nie chcę aby ktos miał z nim problem.Może tez problemu nie być, ale trzeba przewidywac wszystko.

Guest monia3a
Posted

Echhh, na takiego to normalnie scyzoryk w kieszeni się otwiera

Posted

Basiu a moze jest mozliwosc sprawdzenia na miejscu jak on by sie zachowywal w mieszkaniu ...szkoda kurcze go tak zostawic ...a jeszcze do tego moze jechalabys przez Warszawę to za jednym zamachem bylby transport ...skontaktyje sie dzisiaj z Iwona i spytam o ta kobitke ...trzeba szybko dzialac bo ja od 05.08 na dzialce ..a Iwona nie siedzi w komputerze ...wiec tylko kontakt telefoniczny ..ale pamietaj Basiu do niej mozesz dzwonic w kazdej chwili i na pewno nie odmowi pomocy