carolinascotties Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Mada:) napisał(a):Bari wrócił z adopcji! Przeżywa piekło w schronisku!! Koszmar, pomocy!! :( jak to? dlaczego? co sie stalo??? trzeba Ciotki powiadomosc... jezus...jakis DT kombinowac... czy cos... przeciez ten piesek oszaleje... Quote
agata51 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Bari wrócił do schronu?????!!!!! Ja chyba śnię!!!!!!!!!!! Ot, tak sobie kliknęłam podpis carolinascotties - do głowy mi nawet nie przyszło, że to TEN Bari... Quote
brazowa1 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 jaki powód? wybierzcie sobie: -wyjazd -narodziny dziecka -alergia dziecka -pies sika -pies wyje -pies niszczy -rzuca sie na spacerach na inne psy i pani nie lubi juz z psem spacerować -rozwód a jedynym powodem o ,ktory nie mozna sie po dwóch latach doczepić,jest śmierc właścicieli,ale ludzie nigdy nie sa aż tak szlachetni. Ktos,kto zna psa naszkicuje jakis tekst? Quote
malawaszka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 o mój boże :( wiadomo dlaczego????? wszyscy sobie zadajemy to cholerne pytanie.... ale co to zmieni... ludzie zawsze znajdą powód :( Quote
carolinascotties Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Mada:) napisał(a):Bari wrócił z adopcji! Przeżywa piekło w schronisku!! Koszmar, pomocy!! :( Magdo - czekamy na Ciebie - moze znasz szczegoly :( Brazowa napisala wszystkie "argumenty" ( idiotyzmy), ktorymi zaslaniaja sie ludzie w takich sytuacjach... dajcie spokoj...skoro ludzie potrafia pozbywac sie chorych bliskich... nieprzydatnych im... wadzących... brak słów i smutek.... Quote
kaja555 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 ja nie mam głowy do tekstów, ale jak będzie jakiś to robie allagro jak ktoś zasponsoruje wyróznienie, to będzie biedak miał jakieś szanse Quote
agata51 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 kaja555 napisał(a):ja nie mam głowy do tekstów, ale jak będzie jakiś to robie allagro jak ktoś zasponsoruje wyróznienie, to będzie biedak miał jakieś szanse Ja zasponsoruję. Kaju, wcięło mi nr twojego konta. Wyślij jak najszybciej. Jutro wyjeżdżam i będę odcięta od świata. Nie macie dla niego jakiegoś tymczasu? Opłacę 1 miesiąc. Quote
carolinascotties Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 trzeba zmienic tytul - nie wiem, czy zalozycielka watku jeszcze urzeduje na dogo... Quote
malawaszka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 urzęduje, i tytuł w pierwszym poście zmieniła wczoraj tylko kochane dogo nie zmieniło tytułu wątku wrrrrr Quote
Mada:) Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Słuchajcie, założycielką wątku jestem ja, natomniast na tej cholernej DGM nie da się edytować tytułu starych wątków... Szlag! Słyszałam, ze oddali Bariego, bo musieli się wprowadzić z powrotem na poprzednie mieszkanie, czy cuś... Spróbuję się czegoś więcej dowiedzieć. Ja tekst ułożę, ale pod wieczór, jak dowiem się coś więcej, żeby wkomponować w tekst. Matko, co ten pies musi czuć... Jak tak można! Nic nie powiedzieli, nie zadzwonili, a mieli z nami kontakt. Po prostu przyjechali i zostawili... Nie rozumiem ludzi?! Gdyby zaadoptowali dziecko i musieli zamieszkać u znajomych, bo to, bo tamto to oddali by dziecko?! Żałosne! Quote
kaja555 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 agata51 napisał(a):Ja zasponsoruję. Kaju, wcięło mi nr twojego konta. Wyślij jak najszybciej. Jutro wyjeżdżam i będę odcięta od świata. Nie macie dla niego jakiegoś tymczasu? Opłacę 1 miesiąc. Jak zwykle Agata :) zaraz wysyłam:) Quote
Mada:) Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Nie ma tymczasu, nie ma nic... Dzięki, że odezwałyście się szybko na wątku! :) Quote
kaja555 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 to jak będzie jakiś tekst, to jutro mu zrobię allegro wyróżnione a jakie myślicie wziąć zdjecia? są jakieś nowe w schronisku? kiedy został zwrócony? Quote
Mada:) Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Zdjęć nowych nie ma na razie. Sobotę będą prawdopodobnie dopiero. Psiak wrócił, bo właściciele przeprowadzili się z domku na małe mieszkanie... Też mi powód! Quote
Bliss Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 może jeszcze zmienią zdanie skoro tak go kochali? czasem ludzie robią głupie rzeczy i nie potrafią cofnąć ... Quote
carolinascotties Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 BRAK SLOW..JAK LUDZIOM LATWO PRZYCHODZA SLOWA ... zapewnienia... wyrazy milosci i przywiazania... Quote
malawaszka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 no ja też sobie dziś przeczytałam ten mail... przykro... tu takie wielkie słowa a czyny... takie "ludzkie" ile on ma teraz lat? Quote
carolinascotties Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Mada:) napisał(a): [FONT=Comic Sans MS]Jestem Bari - pies zamieszkujący TYSKIE SCHRONISKO.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Przesiaduję już tutaj od 20 marca tego roku.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Mam 7 lat, więc do starości mam jeszcze kawał życia i bardzo chcę, [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]aby dzięki Tobie nabrało ono radosnych barw.[/FONT] w lipcu 2007 powstal watek - wiec psiutek ma okolo 10 lat Quote
agata51 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Bidulek... Cioteczki, może chociaż jakiś hotelik? Jamor, AlinaS? Może TERESA BORCZ pomoże? Quote
brazowa1 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 czy to jest schronisko z wolontariuszami,psu cos grozi? Quote
Mada:) Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Słuchajcie, nastąpiła wielka pomyłka, na szczęście!! Nasz Bari jest bezpieczny, ma dom w dalszym ciągu!! Pomyliły się psy. Z adopcji wrócił inny Bary!! Przepraszam ogromnie!! Co za ulga, że nasz brodacz jest ciągle kochany!! Dziękuję jednak wszystkim za odzew i chęć pomocy!! Quote
Bliss Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 :multi::multi::multi::multi::multi::multi: przepraszam panią Barego za paskudne myśli :loveu: niech wybaczy choćby zaocznie :Rose: Quote
Recommended Posts