Mada:) Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 Słuchajcie - BARI MA DOM W PIEKARACH ŚLĄSKICH!! :multi::multi::multi: To najwspanialszy prezent gwiazdkowy jaki otrzymałam!! :multi::multi::multi: Dziękuję wszystkim za pomoc w szukaniu domku dla tego cudownego psa!! DZIĘKUJĘ!! :loveu: Quote
grazyna9915 Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 :laola: A jednak Magda była pierwsza. Ach, ta dogomania, musiała się zawiesić. :multi::multi::multi: Pani wypatrzyła Bariego przez internet i tak jej przypadł do gustu, że przyjechała po niego autobusem z Piekar. :smilecol: Podobno nie zraziło ją nawet to jak Barii - kiedy wyszedł z boksu - pociągną ją mocno w kierunku przystanku. :Dog_run: Quote
desdemona Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 ale wiadomosc!!! wspaniale!!! ciesze sie ze Bari ma w koncu swoj wymarzony dom:):):):):):):):) Quote
Arlene Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Nareszcie!!! Tyle się dzieciak naczekał i w końcu jest, jest, JEST TEN DOMEK! :bigcool::bigcool::bigcool: :Cool!::Cool!::Cool!: Quote
malawaszka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Cudownie :loveu::loveu::loveu: Dziękuję Wam dziewczyny za tą wieść!!!! bo po informacji o odejściu za TM szczeniaczka z Radomia bardzo ciężko było się pozbierać, ale po takich informacjach pojawia sięnowa nadzieja! Quote
Mada:) Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Są wieści z domu Bariego... Jego nowa pani jest zachwycona pieskiem. Okazał się wspaniałym, ułożonym, grzecznym czworonogiem. Nigdy nie zamieniłaby go na innego psa!! Jest nim zachwycona!! :multi::multi::multi: Quote
carolinascotties Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Mada:) napisał(a):Są wieści z domu Bariego... Jego nowa pani jest zachwycona pieskiem. Okazał się wspaniałym, ułożonym, grzecznym czworonogiem. Nigdy nie zamieniłaby go na innego psa!! Jest nim zachwycona!! :multi::multi::multi: :multi::loveu::multi::loveu::multi: Wspaniała wiadomość !!!!!! Quote
grazyna9915 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Nie dawno spotkała mnie niesamowita przyjemność. Napisała do mnie Pani, która adoptowała Bariego. Nie będę jednak nic dodawać od siebi, a tylko WAM - za zgodą autorki - zacytuję fragmenty dwóch listów. DROGA PANI GRAŻYNKO MAM NA IMIĘ ASIA MAM 31 LAT.OSTATNIO TRZY MIESIĄCE TEMU A DOKŁADNIE 27 GRUDNIA Z TYSKIEGO SCHRONISKA WZIEŁAM WSPANIAŁEGO PSIAKA BRODACZA BARUSIA.JEST TO WYJĄTKOWY PIES JEST NAUCZONY DUŻO SZTUCZEK NIE BRUDZI W DOMU INIC NIE NISZCZY.DO TEJ PORY NIE MOGĘ ZROZUMIEC JAK KTOŚ SIE GO POZBYŁ.NIE ŻAŁUJE ŻE GO MAM I TEJ DROGI JAKĄ MUSIAŁAM PRZEBYC (JAZDA 3 AUTOBUSAMI IPIESZO GODZINE A PÓZNIEJ STRACH CZY BARI WEJDZIE DO AUTOBUSA.) ALE NASZCZĘSCIE WSZYSTKO DOBRZE SIE SKOŃCZYŁO.BARI UWIELBIA MOJEGO SYNA OCZYWISCIE ZE WZAJEMNOSCIĄ.ZAAKCEPTOWAŁ TAKŻE MOJĄ SWIŃKIE MORSKĄ A DWA DNI TEMU STAŁAM SIĘ POSIADACZKĄ DRUGIEJ BO KTOŚ NIENORMALNY WYPUSCIŁ DO PARKU.BARUŚ OPRUCZ MISKI IKOCYKA W DOMU MA TAKŻE ZABAWKĘ MUSIAŁAM MU KUPIC BO PODKRADAŁ MOJEMU SYNOWI Z KOSZA .STARUSZEK NABRAŁ OCHOTY DO ŻYCIA.NIE ZAMIENIŁAM BY GO NA ŻADNEGO INNEGO A TYM BARDZIEJ NA SZCZENIAKA.DLACZEGO LUDZIE NIE CHCĄ STARSZYCH PSÓW ONE DAJĄ TYLE RADOSCI PRZECIEŻ KAŻDY SIE STARZEJE I KAŻDY MA DO NIEJ PRAWO. ...CO DO ZDJĘC MYŚLE ŻE DOSZŁY TO JEST NA NICH OCZYWIŚCIE BARUŚ NA ŁAWCE MOJA MAMA ZE SWOIM PIESKIEM AMIKIEM ...SWINKA W KLATCE TO JEST MOJA MALINKA A NA RĘCZNIKU TO TA KTÓRĄ ZNALAZŁAM ALE ŻYŁA TYLKO DWA DNI ZAKOPAŁAM JĄ W TYM MIEJSCU GDZIE JĄ ZNALAZLAM. NA ZDJĘCIACH JEST RÓWNIERZ MÓJ SYN I OCZYWIŚCIE JA ( W PASEMKACH). ...DOBRZE MIEC ZNAJOMYCH WŚRÓD LUDZI KTÓRZY KOCHAJĄ ZWIERZĘTA I NIE TRAKTUJĄ MIŁOŚCI I POŚWIĘCENIA DLA ZWIERZĄT JAKO PAJACOWANIA. PRZEKONAŁAM SIE O TYM NA WŁASNEJ SKÓRZE ŻE DLA NIEKTÓRYCH LUDZI ZWIERZĘTA SĄ POPROSTU OBOJĘTNE. JAK NIEKTÓRZY LUDZIE REAGUJĄ NA BARUŚIA ALE MAM TO W NOSIE. TO NARAŻIE ASIA. I NA KONIEC OTRZYMANE PRZEZE MNIE FOTKI! CIESZCIE OCZY KOCHANI! Quote
Rawa Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 To jest jedna z najpięknieszych chwil w życiu, kiedy mozemy zobaczyć schorniskowego psiaka, już nie za kratami, a w nowym domu. Tak sie cieszę! Quote
madzia828 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Bari ty szczęściarzu:loveu::loveu::loveu: jesteś nareszcie szczęsliwy i kochany:multi: Quote
agata51 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 A myślałam, że nie umiem już płakać. Pani Asiu, brak mi słów. :loveu: Quote
kaja555 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 W schronisku pewnie nikt nie widział nigdy tego uśmiechu: Quote
carolinascotties Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 :multi::loveu::multi::loveu::multi:Barulku - dla Ciebie i Twojej wspanialej Rodziny pozdrowienia i zyczenia wszystkiego, co najlepsze!!!! Quote
Mada:) Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 [CENTER]Chodzi o to, by ze smutnej, skomlącej mordki zrobić uśmiechnięty pyszczek! Właśnie do tego dążymy!! Bariemu się udało!! :loveu::multi::loveu::Dog_run::Dog_run:[/CENTER] [CENTER]:klacz::klacz: [/CENTER] Quote
grazyna9915 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Chyba spróbuję namówić opiekunkę Bariego by od czasu do czasu coś napisała o naszym Barim. Quote
carolinascotties Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Grazynko - jak ma sie Bari?:) Quote
Mada:) Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Bari wrócił z adopcji! Przeżywa piekło w schronisku!! Koszmar, pomocy!! :( Quote
Recommended Posts