Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 358
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słuchajcie - BARI MA DOM W PIEKARACH ŚLĄSKICH!!
:multi::multi::multi:

To najwspanialszy prezent gwiazdkowy jaki otrzymałam!!

Dziękuję wszystkim za pomoc w szukaniu domku dla tego cudownego psa!!

DZIĘKUJĘ!! :loveu:

Posted

:laola:
A jednak Magda była pierwsza.
Ach, ta dogomania, musiała się zawiesić.
Pani wypatrzyła Bariego przez internet i tak jej przypadł do gustu, że przyjechała po niego autobusem z Piekar.
:smilecol:
Podobno nie zraziło ją nawet to jak Barii - kiedy wyszedł z boksu - pociągną ją mocno w kierunku przystanku.
:Dog_run:

Posted

Cudownie :loveu::loveu::loveu: Dziękuję Wam dziewczyny za tą wieść!!!! bo po informacji o odejściu za TM szczeniaczka z Radomia bardzo ciężko było się pozbierać, ale po takich informacjach pojawia sięnowa nadzieja!

• 3 weeks later...
Posted

Są wieści z domu Bariego...

Jego nowa pani jest zachwycona pieskiem. Okazał się wspaniałym, ułożonym, grzecznym czworonogiem. Nigdy nie zamieniłaby go na innego psa!!
Jest nim zachwycona!!

• 2 weeks later...
Posted

Mada:) napisał(a):
Są wieści z domu Bariego...

Jego nowa pani jest zachwycona pieskiem. Okazał się wspaniałym, ułożonym, grzecznym czworonogiem. Nigdy nie zamieniłaby go na innego psa!!
Jest nim zachwycona!!

:multi::loveu::multi::loveu::multi: Wspaniała wiadomość !!!!!!

• 2 months later...
Posted

Nie dawno spotkała mnie niesamowita przyjemność.
Napisała do mnie Pani, która adoptowała Bariego.
Nie będę jednak nic dodawać od siebi, a tylko WAM - za zgodą autorki - zacytuję fragmenty dwóch listów.

DROGA PANI GRAŻYNKO MAM NA IMIĘ ASIA MAM 31 LAT.OSTATNIO TRZY MIESIĄCE TEMU A DOKŁADNIE 27 GRUDNIA Z TYSKIEGO SCHRONISKA WZIEŁAM WSPANIAŁEGO PSIAKA BRODACZA BARUSIA.JEST TO WYJĄTKOWY PIES JEST NAUCZONY DUŻO SZTUCZEK NIE BRUDZI W DOMU INIC NIE NISZCZY.DO TEJ PORY NIE MOGĘ ZROZUMIEC JAK KTOŚ SIE GO POZBYŁ.NIE ŻAŁUJE ŻE GO MAM I TEJ DROGI JAKĄ MUSIAŁAM PRZEBYC (JAZDA 3 AUTOBUSAMI IPIESZO GODZINE A PÓZNIEJ STRACH CZY BARI WEJDZIE DO AUTOBUSA.) ALE NASZCZĘSCIE WSZYSTKO DOBRZE SIE SKOŃCZYŁO.BARI UWIELBIA MOJEGO SYNA OCZYWISCIE ZE WZAJEMNOSCIĄ.ZAAKCEPTOWAŁ TAKŻE MOJĄ SWIŃKIE MORSKĄ A DWA DNI TEMU STAŁAM SIĘ POSIADACZKĄ DRUGIEJ BO KTOŚ NIENORMALNY WYPUSCIŁ DO PARKU.BARUŚ OPRUCZ MISKI IKOCYKA W DOMU MA TAKŻE ZABAWKĘ MUSIAŁAM MU KUPIC BO PODKRADAŁ MOJEMU SYNOWI Z KOSZA .STARUSZEK NABRAŁ OCHOTY DO ŻYCIA.NIE ZAMIENIŁAM BY GO NA ŻADNEGO INNEGO A TYM BARDZIEJ NA SZCZENIAKA.DLACZEGO LUDZIE NIE CHCĄ STARSZYCH PSÓW ONE DAJĄ TYLE RADOSCI PRZECIEŻ KAŻDY SIE STARZEJE I KAŻDY MA DO NIEJ PRAWO.

...CO DO ZDJĘC MYŚLE ŻE DOSZŁY TO JEST NA NICH OCZYWIŚCIE BARUŚ NA ŁAWCE MOJA MAMA ZE SWOIM PIESKIEM AMIKIEM

...SWINKA W KLATCE TO JEST MOJA MALINKA A NA RĘCZNIKU TO TA KTÓRĄ ZNALAZŁAM ALE ŻYŁA TYLKO DWA DNI ZAKOPAŁAM JĄ W TYM MIEJSCU GDZIE JĄ ZNALAZLAM. NA ZDJĘCIACH JEST RÓWNIERZ MÓJ SYN I OCZYWIŚCIE JA ( W PASEMKACH).

...DOBRZE MIEC ZNAJOMYCH WŚRÓD LUDZI KTÓRZY KOCHAJĄ ZWIERZĘTA I NIE TRAKTUJĄ MIŁOŚCI I POŚWIĘCENIA DLA ZWIERZĄT JAKO PAJACOWANIA. PRZEKONAŁAM SIE O TYM NA WŁASNEJ SKÓRZE ŻE DLA NIEKTÓRYCH LUDZI ZWIERZĘTA SĄ POPROSTU OBOJĘTNE. JAK NIEKTÓRZY LUDZIE REAGUJĄ NA BARUŚIA ALE MAM TO W NOSIE. TO NARAŻIE ASIA.

I NA KONIEC OTRZYMANE PRZEZE MNIE FOTKI!
CIESZCIE OCZY KOCHANI!

Posted

To jest jedna z najpięknieszych chwil w życiu, kiedy mozemy zobaczyć schorniskowego psiaka, już nie za kratami, a w nowym domu. Tak sie cieszę!

Posted

[CENTER]Chodzi o to, by ze smutnej, skomlącej mordki zrobić uśmiechnięty pyszczek! Właśnie do tego dążymy!! Bariemu się udało!! :loveu::multi::loveu::Dog_run::Dog_run:[/CENTER]

[CENTER]:klacz::klacz: [/CENTER]

• 2 weeks later...
  • 1 year later...
  • 7 months later...