Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ulvhedinn']Beatka, to ja Cię kocham:loveu: Pytaj, pytaj, a ja w międzyczasie pobadam dziadzia i spróbuję choć troszkę postawić na łapki:cool3:
Założyłam mu wątek:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75679

Oczywiście w organizacji transportu pomogę!!!!
Zabieramy Go;)wszystko Ci powiem jak się spotkamy...:loveu:będzie miał opiekę, jedzonko i spacerki. Planuje zamiankę psiaków jutro;) bądź proszę w pogotowiu.

• Replies 181
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam ponoć szczęśliwą rękę;) nie będzie długo czekał na swój domek:evil_lol:..Pani Ewa nie mogła uwierzyć, że jamnisia jedzie jutro i to w takim stanie;) ostatnio miałam u Niej starowinkę z Łodzi/w piątek trafiła do Pani Ewy, a w sobotę jechałam do Oławy bo już miała domek;) cudny domek.

Posted

ulvhedinn napisał(a):
I tak trzymać:multi:
Telefon do mnie masz? :cool3: 609 325 217

Podaję Ci też mój 668-378-978, może Anioł przywiezie mi jamnisie do Wrocławia jutro/zamieniłybyśmy psiaki, Dziadzia pojechałby z Nim/ , wtedy spotkałybyśmy się gdzieś na Krakowskiej, czy gdzieś tam i jak miałabyś chwilkę poprosiłabym Cię o pomoc w przekazaniu jamnisi do nowego domu /umowa itd;)/

Posted

no, Bea, czapki z głów! troszkę się już pocieszę :evil_lol:, o::loveu:
dziewczyny, jakbyście potrzebowały jakiejś pomocy, to jutro po 15 jestem do dyspozycji

Posted

Kam napisał(a):
no, Bea, czapki z głów! troszkę się już pocieszę :evil_lol:, o::loveu:
dziewczyny, jakbyście potrzebowały jakiejś pomocy, to jutro po 15 jestem do dyspozycji

dziękuję;) jestem przed urlopem i żyję w niesamowitym biegu, gdyby Anioł nie dał rady przyjechać do Wrocławia:( będzie spory kłopot..musimy zabrać jamnisię z Oławy i zabrać tam Dziadzia...:loveu: i szukać domku;)

Posted

moim "samochodem", to ja się za Wrocław nie ruszę, bo boję się, że mi padnie po drodze, ale mogę jechać jako osoba do pomocy, jesli trzeba

Posted

Dziewczyny dziś sie dowiedziałam, że do łódzkiego schroniska trafiła para jamników staruszków- suczka i piesek. Podobno totalnie sobie nie radzą:-( Może macie jakiś rezerwowy domek?
Przepraszam, że zaśmiecam wątek:oops:

Posted

saskia napisał(a):
Dziewczyny dziś sie dowiedziałam, że do łódzkiego schroniska trafiła para jamników staruszków- suczka i piesek. Podobno totalnie sobie nie radzą:-( Może macie jakiś rezerwowy domek?
Przepraszam, że zaśmiecam wątek:oops:

nie zaśmiecasz...:placz:mówiła mi KarOla o nich...jest też szorściak wywalony z samochodu, poproszę pilnie o zdjęcia:roll:

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Trzymajcie kciuki za wyniki krwi Pajączka;)
Beatko, a jak jamnisia?

Gdzie Ty jesteś Ulv :mad::loveu:dzwonię i dzwonię...czekam na Ciebie o 18:30 na parkingu Praktikera przy ul. Krakowskiej;) czerwone megane...

Posted

Melduję,że jamniczka w nowym cudnym domku:loveu::loveu::loveu:, Mała po kilku dniach u Pani Ewy to zupełnie inna sunia, słodziutka, grzeczna, ciekawa świata, merdająca ogonkiem i całuśnica jakich mało:loveu: Rodzinka przecudna, braciszek Megusi to równy gość..powitanie bez najmniejszych problemów...świętujmy!
Kolejne życie uratowane:loveu:
Na miejsce jamnisi na tymczas do Pani Ewy pojechał Dziadzia..Pająk;)..zdjęcia ma Ulv.

Posted

No to :cunao: :drink1: :cunao:
Wszystkiego najlepszego w nowym domku !!!!
Jest jeszcze jedna radosna wiadomość.Sparaliżowany Oskar z Warszawy jest już w swoim domku.On tez doczekał się na swój DOM!!!!

Posted

Nie pokazujcie mi proszę do soboty jamniczków;)pozwólcie się spakować i grzecznie pojechać na krótki urlop;)...teraz otwieram piwko za zdrowie Megusi i Dziadzia:evil_lol:

Posted

Kam napisał(a):
a ja widziałam zdjęcia z nowego domu :eviltong:
chyba się wystawię na allegro - może mnie też tam adoptują....:lol:

Ona nie jest adoptowana z allegro, tylko z GW;)