Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z mojego bazarku poleciało dla Misi 50% czyli 125 złotych :)
Bardzo proszę o potwierdzenie na wątku bazarku, gdy pieniądze dojdą.
http://www.dogomania.com/forum/topic/143561-rozliczam-ciuszki-xs-xl-dla-misi-suzi-magika-do-2910-godz20/?p=15862210

Poleciał także drugi przelew - 300 złotych w spadku po szczęśliwej rodzince: mamusi i 5 dzieciaczkach, już w nowych domkach :)
Proszę o potwierdzenie na wątku: http://www.dogomania.com/forum/topic/138070-sunia-z-olkusza-mila-i-jej-maluchy/page-33

Cieszę się, że z Misią coraz lepiej!!!

Posted

Z mojego bazarku poleciało dla Misi 50% czyli 125 złotych :)...
Poleciał także drugi przelew - 300 złotych w spadku po szczęśliwej rodzince: mamusi i 5 dzieciaczkach, już w nowych domkach :)...

Super !!!  Wielkie dzięki :)

Posted

BARDZO dziękujemy :D.

Nie wiem czy jest możliwość bezpośredniego wklejenia zdjęć w poście ?
A emotki jak zrobić ?
Nic nie można pisać jak dawniej.

Posted

I dokumenty z wizyt lekarskich Misi (jeszcze nie wszystkie).

Biedna Misieńka, tyle razy już była u weta odkąd tu przyjechała, żal mi jej bo się bardzo stresuje bidulka chociaż na codzień daje sobie dzielnie radę i jest taka pogodna, ale w lecznicy to tylko patrzy żeby czmychnąć.

Posted

BARDZO dziękujemy :D.

Nie wiem czy jest możliwość bezpośredniego wklejenia zdjęć w poście ?
A emotki jak zrobić ?
Nic nie można pisać jak dawniej.

Niestety co jakiś czas część użytkowników na takie problemy. 

Czasami pomaga zmiana przeglądarki. 

zobacz, może i w Twoim przypadku tak będzie ;)

Posted

...
Nie wiem czy jest możliwość bezpośredniego wklejenia zdjęć w poście ?...

Jest taka możliwość. Po umieszczeniu zdjęcia na serwerze do przechowywania zdjęć, należy go skopiować i wkleić na watek.

...A emotki jak zrobić ?...

Emotki masz w pierwszym rzędzie paska zadań w okienku do edycji.

Jak się czuje Misia ?

Posted

Nie mam chyba paska zadań w okienku do edycji.
A w ogóle nie wiem gdzie jest okienko do edycji.

Misia ma się dobrze, żywotna, radosna, domagająca się swojego - znaczy jedzenia i wkładania na łóżko :). Nie lubi gmerania przy łapkach. Jak większy pies samiec coś od niej chce to potrafi pokazać, że sobie nie życzy - w lecznicy zdarzali się jej adoratorzy ;). Wystawia brzusio do głaskania :).

Posted

A w ogóle nie wiem gdzie jest okienko do edycji.

Misia ma się dobrze, żywotna, radosna, domagająca się swojego - znaczy jedzenia i wkładania na łóżko :). Nie lubi gmerania przy łapkach. Jak większy pies samiec coś od niej chce to potrafi pokazać, że sobie nie życzy - w lecznicy zdarzali się jej adoratorzy ;). Wystawia brzusio do głaskania :).

cudna maleńka :loveu:
zdrowiej Misiulko :)

Posted

A w ogóle nie wiem gdzie jest okienko do edycji....

Okienko do edycji, to jest to okienko, w którym piszesz post, a pasek zadań to ten niebieski pasek na górze tego okienka. W górnej linijce jest uśmiechnięta buźka, to przycisk do emotek :)

Super, że Misia dobrzeje :)

Posted

Okienko do edycji, to jest to okienko, w którym piszesz post, a pasek zadań to ten niebieski pasek na górze tego okienka. W górnej linijce jest uśmiechnięta buźka, to przycisk do emotek :)

Super, że Misia dobrzeje :)

Ja też mam problem z emotkami, ale tam gdzie piszę post nie ma żadnej buźki. Z prawej strony są "opcje postu", mam zaznaczone "włączyć emotikony" i... guzik, żaden emotikon nie pojawia się. Nie wiem, co zrobić, buuuu
Posted

Wpadam z cegiełkowego bazarku.

Poczytam wątek jak tylko znajdę trochę czasu

Jeszcze nie czytałam ale obiecuję, że zrobię dla małej bazarek jak tylko odpocznę od tego, który własnie zakończyłam robić. Postaram się za kilka dni coś sklecić.

Ja też mam problem z emotkami, ale tam gdzie piszę post nie ma żadnej buźki. Z prawej strony są "opcje postu", mam zaznaczone "włączyć emotikony" i... guzik, żaden emotikon nie pojawia się. Nie wiem, co zrobić, buuuu

Prawidłowe okienko powinno wyglądać tak.

72522172326762418455.jpg

Niestety jak pisałam większość ma kłopoty z nową dogo  i zmian przeglądarki np na Chrome Gogle pomaga.

Posted

Jeszcze nie czytałam ale obiecuję, że zrobię dla małej bazarek jak tylko odpocznę od tego, który własnie zakończyłam robić. Postaram się za kilka dni coś sklecić.

Dziękuję :).

Prawidłowe okienko powinno wyglądać tak.

72522172326762418455.jpg

Niestety jak pisałam większość ma kłopoty z nową dogo  i zmian przeglądarki np na Chrome Gogle pomaga.

Dziękuję :).

Faktycznie, skorzystałam z Chrome google chociaż lubię firefoxa, i mam emotki i fotki też mogę załączać jak kiedyś  :D .

Dziękujemy że zaglądacie do Misi  :loveu: .

Posted

Taka jestem kochana..

6a0da6a0fdb9741cgen.jpgZapomniałam napisać że jak byliśmy ostatnio w lecznicy to była taka młoda pani doktor - i okazało się że przygarnęła małego pieska z łańcucha :( z padaczką i jak pokazała zdjęcie w telefonie to to była kopia mIsieńki - pomyśleć że takie chore maleństwo i na łańcuchu :/.

Aha, dzisiaj wizyta kontrolna była darmowa - pan doktor powiedział że łapka narazie dobrze wygląda, zalecił obserwację. I za tydzień w poniedziałek - do sprawdzenia, ew. zmiany opakowania łapki.

Misia jest coraz bardziej żywotna - dzisiaj to dosłownie mała torpedka :-D .

Posted

http://www.dogomania.com/forum/topic/143561-rozliczam-ciuszki-xs-xl-dla-misi-suzi-magika-do-2910-godz20/?p=15862210

Poleciał także drugi przelew - 300 złotych w spadku po szczęśliwej rodzince: mamusi i 5 dzieciaczkach, już w nowych domkach :)
Proszę o potwierdzenie na wątku: http://www.dogomania.com/forum/topic/138070-sunia-z-olkusza-mila-i-jej-maluchy/page-33

Pieniążki doszły - Bardzo dziekujemy :):):).

Misia ma zabezpieczone finansowo leczenie łapki:).
Posted

Gluchypies :klacz:   Bardzo wielkie dziękujemy :) To wsparcie zabezpieczyło finansowo leczenie łapeczki Misi :loveu: