Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

netheter napisał(a):
Ojej, jak przepięknie *.* gdzie byliście?

W Beskidach. Ten spacer to była rozgrzewka przed Babią Górą - zdjęcia już wkrótce
Nie myślałam, że zobaczę kiedyś stamtąd wschód słońca razem z Irish, a jednak:)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='netheter']W takim razie czekam z niecierpliwością, żeby porozpływać się przy kolejnych fotkach.

proszę bardzo:)

zdjęć jest mało gdyż wchodziliśmy w nocy, głównie ze względu na Irish, ale wspomnienia niezapomniane...

05:02

05:18

05:32

05:56

Posted

[quote name='netheter']jejujeju jak pięknie !
A czemu ze względu na Irish?

ponieważ z jej serduszkiem nie może chodzić gdy jest ciepło, a tak udało nam się przejść odsłonięte miejsca w nocy i nad ranem, później był już las w którym na szczęście padało, całą trasę przeszła bez kładzenia się i ciągnęła pierwsza do przodu:) a dodam, że wracaliśmy 12 godzin z 3 godzinną przerwą

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Iss']o wow jakie widoki :)) pięknie :) gdzie takie widoki spotkaliście?

Jak Irish się czuje?

na Babiej Górze.

Irish bez zmian, przy braku wysiłku na co dzień wygląda na to, że czuje się dobrze... Będziemy niedługo powtarzać badania to dowiemy się więcej

Posted

Rewelacyjne zdjęcia! Wy jesteście rewelacyjni! Zazdroszczę TZta, który daje się namówić na wyjścia o tych godzinach, mojego nie udaje mi się nawet wywlec z namiotu rano, żeby zobaczył jakie góry są piękne o świcie.

Posted (edited)

[quote name='Jagienka']Rewelacyjne zdjęcia! Wy jesteście rewelacyjni! Zazdroszczę TZta, który daje się namówić na wyjścia o tych godzinach, mojego nie udaje mi się nawet wywlec z namiotu rano, żeby zobaczył jakie góry są piękne o świcie.

dziękuję, ciesze się, że się podobają.

tak to sobie wędrowałyśmy...

Edited by tina i irish
Posted

No pięknie, teraz to już normalnie chyle czoła :)
Tina, a powiedz mi jak wchodziłyście na Babią, od słowackiej strony? Bo przecież u Nas przez PN się nie da, czy po prostu budki były nieczynne i przemknęłyście?

Posted

nie wchodziłyśmy od strony słowackiej, Irish jeszcze nie ma paszportu, od strony polskiej i szłyśmy nocą, na szczycie byłyśmy przed 2h i zejście od 5 rano.. prawie pusto na szlakach. więcej na pw:)

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='kamila92']Piękne widoki :) Super wyprawę miałyście :)

dokładnie, szkoda że nie do powtórzenia już....

Wróciłyśmy własnie znad morza, wakacje z Irish spędzałyśmy już czwarty raz w Białogórze. Morze na Pandzie nie zrobiło żadnego wrażenia, chociaż widziała je pierwszy raz, a pamiętam tamto zaskoczenie Irish. Ciekawie było poszaleć na piasku, pogonić Irish i mewy, ale najprzyjemniej zwinąć się w kłębek na kocyku, obok pani.

Posted

[quote name='Rinuś']Piękne robisz te zdjęcia:loveu:

a to Panda jest Twoja? myślałam, że to nie Twoja suczka.

dziękuję. tak, od stycznia jest moja, kiedyś była u mnie na tymczasie i wróciła na stałe:)

Posted

trzeba pozaczepiać Irish, jak to by mogła spokojnie sobie pobiegać...

chwilę wytrzymamy ale rób szybko to zdjęcie

na plaży już nie ma ciągnięcia roweru, ale fajnie jest się pościgać:)