Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tina i irish napisał(a):
hej:) nie, kiedyś była u mnie na tymczasie i została w rodzinie, chodzimy razem na spacery, ostanio częściej, stąd tyle tu zdjęć Pandy:)

Aha. Ale śliczne psiaki a kiedy foty Labladorka?:cool3::cool3::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Czarnulka napisał(a):
Aha. Ale śliczne psiaki a kiedy foty Labladorka?:cool3::cool3::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

kiedy zrobię nowe lub w czasie porządków znajdę jakieś w niezauważonym dotąd folderze;)

a tym czasem sierpniowe plażowanie

Panda zmęczona po wodnych szaleństwach

Posted

może uda się ugryźć wodę

i na tym chyba już koniec jeśli chodzi o ostatnie spacery z Pandą. czekamy na nowe;)

po poludniu wstawię trochę dawniejsze zdjęcia Irish, które sie tu jeszcze nie pojawiły

Posted

BellaLab napisał(a):

ja to prawie zrobiłam;)

wspomnienia
marzec 2008

pierwsze dni z Pandą

Irish czuwa

już trochę weselej, Irish zaczęła zostawać na dłużej w moim pokoju, zaakceptowała Pandę, pierwsze zabawy w miare możliwości

razem obserwują świat za oknem

a tu już pierwszy wspólny spacer na dolinie, Panda ze swoją Panią

Posted

asiunia napisał(a):
Mała Irish była przesłodka,ale duża też jest przesuper:loveu:

dla mnie teraz jest bardziej gdyz z każdym dniem łączy nas coraz więcej:)

Czarnulka napisał(a):
http://img5.imageshack.us/img5/8315/86862327.jpg Irish jest cudna:loveu: Mogłam ją zobaczyć na żywo i dzięki za spacerek ;)

ja również dziękuę za spacer i cieszę się, że mogłam poznać na żywo Lunę i Jimmy'ego:) Luna jest uroczym maluchem:loveu:

Jimmy

Luna

Irish i Łowca

Posted

asiunia napisał(a):
Tina czym jeżdzicie na Muchowiec?Bo zastanawiam się nad spacerkiem z młodym obfitującym w pieski,ale ostatnio dojazd na muchowiec zajął mi 1,5 h w jedną stronę:shake:

my jeździmy najczęściej autobusem bo nie mam jeszcze prawka. normalnie też byśmy jechały 40min w jedną stronę, ale teraz znalazłam połączenie dwoma busami na ul. porcelanową. sam dojazd to 2 razy po 6 minut w jedną stronę i potem przechodzimy przez całą dolinę na lotnisko pół godziny, ale to już spacer:) a jak Ty dojeżdżałaś?

Luna

Luna i Jimmy

Luna i Irish

Jimmy