AjriszZona Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Kama pilnuje śpiącej Irish często jest jakaś nutka troski w jej spojrzeniu (zjadłam już wszytskie jabłka spod drzew, nic innego do jedzenia nie znalazłam, jak ja wytrzymam do kolacji) Quote
Ania&Fibi Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Słodko dziewczynki razem wygladają. :loveu: A ta troska Irish o Kamę- powalająca. :lol:;) http://img200.imageshack.us/img200/1371/p1090261.jpg Quote
AjriszZona Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 pomęczę Was jeszcze portretami Irish ze spotkania z Kamą, ale je lubię:) zawsze mnie zadziwia ile ona ma spojrzeń i min Quote
AjriszZona Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 teraz Irish po kąpieli w stawie zajada kość:) Quote
Marchewkowy Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 ojjj ja uwielbiam Irish, merdacz mój kochany:loveu: Quote
BellaLab Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Portrety cudne, a Irish jeszcze bardziej cudna:loveu::loveu::loveu: Quote
Fauka Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Śliczności :loveu: U czarnuchów (nie że rasizm :mad:) uwiembiam oczyska :loveu: Quote
AjriszZona Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Pogoria kwiecień 2009 na początku zabłądziliśmy i chociaż zbiornik też nam się podobał nie dało się w nim popływać dotarliśmy w końcu na Pogorię II, Irish zwiedza plażę na początek nurkowanie za piłką (sama ją wrezuca do wody i wyciąga) i aport Quote
AjriszZona Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 gryzienie patyka na brzegu:) ciąg dalszy później Quote
Fauka Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Uwielbiam zdjęcia labków w wodzie, super teren do pływania, szkoda że w Łodzi takich nie mamy :( Quote
Ania&Fibi Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Irish jest cudowna. ;) Uwielbiam czarno-białe zdjęcia. :p A te z jeziorka. Jak nurkuje... Powalająca. :) Quote
AjriszZona Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 [quote name='Fauka']Uwielbiam zdjęcia labków w wodzie, super teren do pływania, szkoda że w Łodzi takich nie mamy :( ten teren niestety jest za daleko na codzienne spacery, ale te stawy obok nas też są niezłe. za miastem też nie macie wody? [quote name='Rinuś']widać jaka jest szczęśliwa :loveu::loveu: oj plażowanie uwielbia, a jak się tarza w piasku ze szczęścia:) [quote name='Ania&Fibi'] A te z jeziorka. Jak nurkuje... Powalająca. :) biegnie z niepływającą piłką do wody, do kałuży gdziekolwiek, wrzuca ją a później wypatruje, namierza łapami i nurkuje, z wyłowioną piłką biegnie na brzeg i tak w kółko ostatnie niuchanie patyka i piłka wygrała radosny taniec na brzegu z piłką Quote
AjriszZona Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 później okryliśmy to miejsce Irish zapoznaje się z wodą nurkowanie:) dużo zdjęć wstawiłam, będziecie mieli co oglądać gdy nas nie będzie - jutro jedziemy w góry:multi: Quote
BellaLab Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 tina i irish napisał(a): dużo zdjęć wstawiłam, będziecie mieli co oglądać gdy nas nie będzie - jutro jedziemy w góry:multi: Rozumiem, że po powrocie będzie jeszcze więcej zdjęć :cool3::cool3::diabloti: A fotki cudne:loveu: Uwielbiam patrzeć na mokre pływające labradory:loveu: Quote
AjriszZona Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 [quote name='BellaLab']Rozumiem, że po powrocie będzie jeszcze więcej zdjęć :cool3::cool3::diabloti: mam nadzieję:) kolejne ulubione zajęcie Irish (po tropieniu i jedzeniu) z ulubionym misiem (który jest chyba jednak kotem) Quote
Medorowa Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Trofeum z polowania:razz:;) http://img34.imageshack.us/img34/6232/p1060801v.jpg Quote
Ania&Fibi Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Irish jest niesamowita. A ta jej strategia łowienia piłki. :lol:;) Miłego wypadu. :) Quote
AjriszZona Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 cockermaister napisał(a):Hej :hand: :hand: :hand: witaj Ania&Fibi napisał(a): Miłego wypadu. :) dziękuję. i faktycznie był miły:) Irish odpoczywała w ogródku, miała do dyspozycji nawet oczko wodne ale ważniejsze dla niej było, żeby przebywać z ludźmi niż tam. Spacery były tylko po okolicy z wiadomych względów, i tak udane i mam nadzieję, że uda się tam wrócić jeszcze w te wakacje. Gdy skończył się gryzak Irish, pobiegła do domu i przyniosła swojego misia z legowiska, a co dalej widać na zdjęciach (prawie zawsze tak zasypia, z misiem albo z kawałkiem koca) coś ją zainteresowało i powróciła do zajęcia zawsze mnie zastanawia jaki to ma cel dla niej Quote
AjriszZona Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 parę naszych spacerowych widoków i po chwili Quote
Recommended Posts