ma_ruda Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 desdemona napisał(a):Troche Szkoda:( Pewnie że szkoda, ale powtórzę: wierzę, że to jest dobry dom dla Froda. Na podstawie tego co mogłam tu przeczytać, domyślam się, że państwo, którzy go adoptowali, podjęli świadomą i przemyślana decyzję. Quote
grazyna9915 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Też mi się tak wydaję. To musiała być przemyślana decyzja, najpierw przyjechali zobaczyć psiaka, następnym razem, wyposażeniu w uprząż przyjechali już po niego. Trzymam kciuki i mam nadziję, że wszystko będzie ok. Quote
magdyska25 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Miejmy nadzieję że wszystko jest w porządku i Frodziach trafił do odpowiedzialnych ludzi. Quote
magdyska25 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 co tak cicho u Frodziacha?? moze jakieś nowe wiadomości?? Quote
kaja555 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Niestety nowi właściciele Froda skontaktowali sie bezpośrednio ze schroniskiem i nie mamy od nich żadnych wiadomości. Quote
magdyska25 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 hmmm a szkoda...mam nadzieję że ma teraz dobrze... Quote
kaja555 Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Myślę że ma super dom. Pracownicy naszego schroniska zawsze robią wywiad z nowymi właścicielami, nie boją się odmówić gdy mają jakiekolwiek wątpliwości. Wiele razy nie wydali psa, gdy cos im się nie spodobało. To bardzo dobre schronisko, gdzie pracują ludzie kochający zwierzęta. Po Frodo nowi Państwo najpierw przyjechali go obejrzeć. Jego trudny charakter ich nie zraził i drugi raz przyjechali po niego z uprzężą. Musiała to być przemyśłana decyzja. Quote
magdyska25 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 W takim razie bardzo się cieszę.:multi: Quote
Mada:) Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Nowe wieści... Pani ze schroniska zadzwoniła do nowego domku Frodziaczka. Piesek był u psiego fryzjera i teraz bardzo ładnie się prezentuje. Uwielbia wylegiwanie się na podłodze i stąd jego nowi opiekunowie mówią, że mają podłogowe ogrzewanie :cool3:. Są z pieska bardzo zadowoleni. Jednym zdaniem: Frodo ma wspaniały dom!! :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts