Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 361
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

desdemona napisał(a):
Troche Szkoda:(

Pewnie że szkoda, ale powtórzę: wierzę, że to jest dobry dom dla Froda. Na podstawie tego co mogłam tu przeczytać, domyślam się, że państwo, którzy go adoptowali, podjęli świadomą i przemyślana decyzję.

Posted

Też mi się tak wydaję.
To musiała być przemyślana decyzja, najpierw przyjechali zobaczyć psiaka, następnym razem, wyposażeniu w uprząż przyjechali już po niego.

Trzymam kciuki i mam nadziję, że wszystko będzie ok.

• 2 weeks later...
Posted

Myślę że ma super dom. Pracownicy naszego schroniska zawsze robią wywiad z nowymi właścicielami, nie boją się odmówić gdy mają jakiekolwiek wątpliwości. Wiele razy nie wydali psa, gdy cos im się nie spodobało.

To bardzo dobre schronisko, gdzie pracują ludzie kochający zwierzęta. Po Frodo nowi Państwo najpierw przyjechali go obejrzeć. Jego trudny charakter ich nie zraził i drugi raz przyjechali po niego z uprzężą. Musiała to być przemyśłana decyzja.

Posted

Nowe wieści...

Pani ze schroniska zadzwoniła do nowego domku Frodziaczka.
Piesek był u psiego fryzjera i teraz bardzo ładnie się prezentuje.
Uwielbia wylegiwanie się na podłodze i stąd jego nowi opiekunowie mówią, że mają podłogowe ogrzewanie :cool3:. Są z pieska bardzo zadowoleni.
Jednym zdaniem: Frodo ma wspaniały dom!! :multi::multi::multi: