grazyna9915 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='Mada:)']No to ja druga! :razz: Przypominam- Frodo nadal szuka domu... Odważnego domu, który będzie potrafił nauczyć go prawdziwego życia! No to ja teraz jestem trzecia. Quote
grazyna9915 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 desdemona napisał(a):a ja trzecia :) Desdemona to ja byłam trzecia:lol: A teraz jestem pierwsza.:multi: HOPAJ!!! Niech ktoś Cię w końcu wypatrzy i się zakocha. Quote
kaja555 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 No to ja druga ;) Czekamy dalej na domek lub tymczas... Quote
grazyna9915 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 desdemona napisał(a):ooo! to ja czwarta:) Frodo - kochany psiaku już cztery osoby o Ciebie walczą. Ciekawe, kto jutro będzie pierwszy. Quote
Mada:) Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 [quote name='grazyna9915']Frodo - kochany psiaku już cztery osoby o Ciebie walczą. Ciekawe, kto jutro będzie pierwszy. JAAA... !! :evil_lol: Quote
Folen Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 A ja sobie tak tu przysiąde.. I pomyślę moze nad jakimiś ogłoszeniami jeszcze.. Quote
grazyna9915 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Folen napisał(a):A ja sobie tak tu przysiąde.. I pomyślę moze nad jakimiś ogłoszeniami jeszcze.. Folen przysiadaj i to na jak najdłużej, nowe ogłoszenia na pewno mu się przydadzą. Ja wiem, że nie jest to łatwy w wychowaniu piesek, ale wiem, że takie nieufne zwierzaki z charakterem potrafią to wszystko z czasem zrekompensować. Trzeba im tylko dać czas i pokazać, że mogą nam zaufać. Kiedyś na DT miałam taką charakterną i nieufną koteczkę, która zapadła mi bardzo, bardzo głęboko w sercu. Dzisiaj jest szczęśliwą pieszczochą nowych opiekunów i aż trudno pomyśleć, że moi goście zawsze czuli przed nią respekt. Quote
grazyna9915 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Acha, na wszelki wypadek. Gdyby zdarzył się cud i ktoś chciałby podarować FRODO dom, to dobrze by było, żeby wcześniej zadzwonił do schroniska, albo napisał na moje gg. Psiak już raz miał być wydany, ale w tym dniu kiedy ktoś po niego przyjechał była tylko jedna pracownica, która nie potrafiła złapać tego dzikuska. Frodo może już nie jest, aż tak nieufny jak wcześniej, jednak na jego wydanie najlepiej jest się przygotować. Quote
Mada:) Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='Mada:)']JAAA... !! :evil_lol: Mówiłam, że jako pierwsza podniosę dziś Frodziaczka?! :eviltong: Pani Grażynko, czy napisać w pierwszym poście, aby zainteresowani kontaktowali się z Panią poprzez GG. ? Pewnie to nic nie da..., ale jak wiadomo - cuda się zdarzają... Quote
kaja555 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Druga! :multi: Cuda się czasami zdarzają, ale trzeba im trochę pomóc... Quote
grazyna9915 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Ups. zaspałam? Jestem trzecia. Mada wpisz moje gg, może zdarzy się cud. Quote
Mada:) Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Oj... cuda są nam baaardzo potrzebne! :shake: Quote
Mada:) Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Prośba o uprzedzający adopcję kontakt na GG, jest już wspomniana w pierwszym poście. ;) Quote
grazyna9915 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Mada dzięki za zmianę. Nasz FRODZIO ma obserwatora na allegro, wiem, że to jeszcze daleka droga do Domu Docelowego, ale może .....................??? Quote
Mada:) Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Łał...!! No to kciuki do akcji!! :multi: Quote
kaja555 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Dzisiaj pierwsza! :multi: Trzymamy kciuki za Frodo :happy1: Quote
magda222 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Jak tam obserwator Froda? Odezwał się? Trzymam kciuki :thumbs: Quote
kaja555 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Frodo nadal czeka, czy są jakieś wieści o obserwatorze? Quote
magda222 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Frodziaczku kudłaczku hop na pierwszą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts