Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 361
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Folen napisał(a):
A ja sobie tak tu przysiąde..
I pomyślę moze nad jakimiś ogłoszeniami jeszcze..

Folen przysiadaj i to na jak najdłużej, nowe ogłoszenia na pewno mu się przydadzą.

Ja wiem, że nie jest to łatwy w wychowaniu piesek, ale wiem, że takie nieufne zwierzaki z charakterem potrafią to wszystko z czasem zrekompensować.

Trzeba im tylko dać czas i pokazać, że mogą nam zaufać.

Kiedyś na DT miałam taką charakterną i nieufną koteczkę, która zapadła mi bardzo, bardzo głęboko w sercu.
Dzisiaj jest szczęśliwą pieszczochą nowych opiekunów i aż trudno pomyśleć, że moi goście zawsze czuli przed nią respekt.

Posted

Acha, na wszelki wypadek.

Gdyby zdarzył się cud i ktoś chciałby podarować FRODO dom, to dobrze by było, żeby wcześniej zadzwonił do schroniska, albo napisał na moje gg.

Psiak już raz miał być wydany, ale w tym dniu kiedy ktoś po niego przyjechał była tylko jedna pracownica, która nie potrafiła złapać tego dzikuska.

Frodo może już nie jest, aż tak nieufny jak wcześniej, jednak na jego wydanie najlepiej jest się przygotować.

Posted

[quote name='Mada:)']JAAA... !! :evil_lol:

Mówiłam, że jako pierwsza podniosę dziś Frodziaczka?! :eviltong:

Pani Grażynko, czy napisać w pierwszym poście, aby zainteresowani kontaktowali się z Panią poprzez GG. ?
Pewnie to nic nie da..., ale jak wiadomo - cuda się zdarzają...